Beoordelingen 

949 commentaren van in totaal 950 beoordelingen
Service
Dhr. W J Peters (Landgraaf)
04-12-2019
9

Zeer tevreden

Service
R. Herinx (Heerlrn)
04-12-2019
10

Mengelers is niet duurder dan welke andere garage. Ze bieden uitstekende service en staan altijd voor je klaar. Daarnaast denken ze mee voor oplossingen en komen met het juiste advies.

Service
Piet (Lemiers)
04-12-2019
10

Wordt altijd correct geholpen

Verkoop
Dhr Spiekers
27-11-2019
10

Zeer correcte afhandeling.

Verkoop
Dhr. Graat
22-11-2019
9

De complete service in het hele process van aankoop tot aflevering was heel erg goed.

Service
Pierre Claessens (Landgraaf)
22-11-2019
9

goede opvang, te betalen bedrag van tevoren medegedeeld en telefoontje ontvangen over extra werkzaamheden (ruitenwissers voor en achter vernieuwd.

Service
Mia Adams (Voerendaal)
22-11-2019
9

Al jaren klant.Zeer tevreden.

Service
Margje Ferier
22-11-2019
8

deskundige mensen bij verkoop, receptie, werkplanning en werkplaats. laten klant meedenken . Ze verrichten geen overbodige "reparaties ", vervangingen. Luisteren naar klant, geven uitleg op hun vragen. Zeer prettige garage !

Service
Elisa (Heerlen)
22-11-2019
10

Altijd is de klant van harte welkom: jullie herkennen mij altijd en dat is pas ‘thuiskomen’! Niets is teveel en jullie weten echt alles over de Toyota auto’s. De eerlijkheid waarmee jullie klanten van dienst zijn siert jullie en dient mij en andere klanten!

Service
andrea (hoensbroek)
11-11-2019
10

Hele goede zaak, klantvriendelijk goede service.

Service
Jose Ackermann (landgraaf)
07-11-2019
9

Ik ga altijd tevreden naar huis.

Service
Jos H
07-11-2019
9

Al zo lang klant, kan niet minder waarderen, ze blijven goed.

Service
Els Claessens (Simpelveld)
07-11-2019
10

Ben altijd tevreden, wordt goed geholpen, vriendelijk personeel, prettige wachtruimte.

Service
FGSM Bremen (Landgraaf)
07-11-2019
9

Mooi bedrijf, komt deskundig en betrouwbaar over. Correcte behandeling, goede afspraken.

Service
Y. Letterlé
07-11-2019
9

Staan de mensen vriendelijk te woord. Zeer correct.

Service
Peter Gelissen (Meerssen)
07-11-2019
10

Toyota Landgraaf is geweldig in service en afhandeling echt Top bedrijf, alles was positief !!

Service
MPW Braun (Heerlen)
05-11-2019
8

Vriendelijke mensen, behulpzaam. Tevreden.

Service
n.m.j. linssen (heerlen.)
29-10-2019
9

Ben tevreden klant, ook werkzaamheden werden gedaan zonder kosten en dit niet voor de eerste keer.

Service
Harry Dabekaussen (Voerendaal )
23-10-2019
8

Deskundig bedrijf en vriendelijke medewerkers!

Service
Dhr Brosius (Kerkrade)
23-10-2019
9

goefe service en vriendelijk personeel.

Service
Dhr. J.Melchers (Hoensbroek)
23-10-2019
10

Zeer goede service en vriendelijk personeel. Komen gemaakte afspraken na.

Service
Mevr. Kockelkoren
22-10-2019
9

Mijn auto wordt goed onderhouden en het personeel is zeer vriendelijk.

Service
R. Pasma (Heerlen)
22-10-2019
8

Goede garage, klantvriendelijk en bekwaam. Receptie balie met constante bezetting voor ontvangst van klanten voor werkplaats/magazijn is wenselijk.

Service
J. Heijmann (Landgraaf)
18-10-2019
10

Uitstekende garage met goede service

Service
Van Kroonenburgh (Heerlen)
18-10-2019
9

Transparant, correct en vriendelijk

Service
Verrijdt (Voerendaal)
11-10-2019
10

geweldige service en aandacht ben niks voor niks al meer dan 20 jaar trouwe klant

Service
ank oostwegel (heerlen)
26-09-2019
9

Omdat ik zeer tevreden ben.

Service
Dhr van den Oever
26-09-2019
10

Klantvriendelijk, deskundig en goede service.

Service
Frans Lipsch (Ubachsberg)
24-09-2019
9

De totale behandeling is vrijwel perfect

Service
Dhr. J.T.A. Bos (Landgraaf)
24-09-2019
9

Men biedt een goede en vlotte service

Service
Helian Velraths
06-09-2019
10

Bij Toyota Mengelers is iedere medewerker bijzonder klantgericht en vriendelijk.De uitleg omtrent beurten is vooraf en achteraf helder en de tijd die daarvoor nodig is, komt overeen met hetgeen vooraf aangegeven wordt.

Service
P.Bost
04-09-2019
7

Nadat mijn auto een beurt/gerepareerd was is er niet gecontroleerd alles werkte , en of de beurt goed was uitgevoerd.

Service
Hans mouchart (Margraten )
04-09-2019
10

Correcte afhandeling bij beurt.Goede afspraken over tijdstip Vriendelijkheid balie personeel

Service
Jose Merkelbach (Heerlen)
03-09-2019
8

Service is prima en dat is belangrijk voor mij

Verkoop
Ruyters (Kerkrade)
30-08-2019
10

Het hele bestelproces en aflevering waren heel goed. 2 dagen na aflevering een plekje ontdekt in de lak. Contact gehad met Mengelers Landgraaf. Ze zouden het gaan bekijken. Telefonisch contact gehad. Toyota zelf vond het een plekje dat is ontstaan na aflevering. Mengelers Landgraaf weet wel beter en lost dit voorval heel netjes op. Jammer van Toyota, top van Mengelers Landgraaf. Dat is pas service.

Service
Pierre Kerpentier (6466 AM Kerkrade)
21-08-2019
10

Klantvriendelijkheid, juiste feedback van wpl naar klant, algehele service. Super !

Service
jo quaedflieg (landgraaf)
21-08-2019
9

Prettige samenwerking sinds 40 jaar.

Service
TheHa (Kerkrade)
21-08-2019
9

Wij waren zeer tevreden en daarom èèn 9 als punt gegeven,èèn 10 komt zo ongelovig aan bij de mens.

Service
m
16-08-2019
10

ik heb nog geen negatieve ervaring gehad bij deze dealer

Service
ploum (landgraaf)
16-08-2019
10

denken met de klant mee en vinden een gepaste oplossing ook financieel

Service
Raymond Pelzer (Landgraaf)
14-08-2019
10

omdat je goed wordt geholpen, je krijgt van te voren uitlag wat er gaat gebeuren aan de auto , als er meer dingen versleten zijn op kapot aan de auto nemen zei contact met je op of het door hun gemaakt moet worden ik kom nu al zo'n 5 jaar bij Toyota mengelers landgraaf en ik ben zeer tevreden

Verkoop
Roy esser (Landgraaf)
14-08-2019
8

Is goed kan beter, lekker dichtbij en Toyota is mijn auto merk.

Service
N. van Kan (Heerlen)
09-08-2019
10

Zeer tevreden. Zeker het extra ijsje dat we aangeboden kregen op de warmste dag van het jaar.

Service
Sjon Geurts (Hoensbroek )
07-08-2019
10

Zeer vriendelijk personeel

Service
Hans Zyzik (Hoensbroek)
02-08-2019
10

Toyota he, dat zegt genoeg toch, dat geldt ook voor hun medewerkers.

Service
H Vankan (Landgraaf)
31-07-2019
10

klantvriendelijk altijd alles netjes opgeruimd goede koffie

Service
Eugène Mühlenberg (Landgraaf)
31-07-2019
10

Omdat ik als klant met fatsoen en respect behandelt wordt en dat de opdrachten van mij volledig uitgevoerd worden.

Service
Dhr.W.Mols (Kerkrade)
31-07-2019
7

probleem goed besproken

Service
Wim Erven (Voerendaal)
24-07-2019
10

Zeer vriendelijk personeel met een uitmuntende kennis van zaken. Tijdens het wachten kan men verschillende soorten koffie drinken en tv kijken. Zelfs voor de aller kleinsten is er een speelhoekje ingericht. Wil men toch eens even door de showroom lopen om te kijken naar de nieuwe modellen dan krijgt men geen verhaal opgehangen met onwaarheden over de auto's.Ik ben zeer tevreden en kijk nu al uit om weer zaken te doen voor een nieuwe auto.

Verkoop
Tim
23-07-2019
9

Vriendelijk, servicegericht en niet opdringerig

Verkoop
Mevr. M. Lenssen (Kerkrade)
23-07-2019
10

Klantvriendelijk, goede service

Verkoop
Jan Heinrichs (Landgraaf)
23-07-2019
10

Mijn ervaringen in de 4jaar dat ik een Toyota rijd zijn positief.

Verkoop
Rob Soudant (Schin op Geul)
23-07-2019
10

Al jaren een tevreden klant bij Toyota Mengelers. Klantvriendelijk personeel!

Verkoop
Guus Laschet (Landgraaf)
23-07-2019
9

Prettige manier van werken dwz deskundig, vriendelijk en vooral niet opdringerig!

Verkoop
PJC de Brouwer (landgraaf)
23-07-2019
9

Ben zeer tevreden over mengelers landgraaf nette en correcte uitleg en aflevering van nieuwe auto

Verkoop
Otten (Landgraaf)
23-07-2019
8

Jammer dat er niet een soort van track en trace is. En erg jammer toen ik informeerde over de levering dat ik aangesproken werd met jij, toen bekend was dat het om een lease auto ging in plaats van koop.

Verkoop
John bisschops (Landgraaf )
23-07-2019
10

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Verkoop
AMM Valize (Brunssum)
23-07-2019
9

Ben tevreden over hoe zaken opgepakt worden en afgehandeld. Vriendelijke medewerkers die me iedere keer correct te woord gestaan hebben.

Service
Piet en Annemie Lommen (Landgraaf)
19-07-2019
10

omdat de service bij mengelers hoog aan geschreven staat,klantvriendelijk en behulpzaam zijn,en omdat wij Toyota Mengelers al heel lang kennen,meer dan 45 jaar daarom zouden wij ook geen ander willen

Service
Jacques Tossaint (Kerkrade )
17-07-2019
10

Gewoon een goede degelijke dealer

Service
Hannelore Klein (Landgraaf)
11-07-2019
10

Goede ligging, makkelijk te bereiken mooie garage alles ziet er netjes uit. Zeer vriendelijke behulpzame medewerkers.

Service
J.G.H. Melchers (Landgraaf)
04-07-2019
10

Vriendelijk, correct, er is altijd tijd voor een praatje met de directeur

Service
A. Janssen (Landgraaf)
04-07-2019
10

Zeer tevreden over ontvangst, uitleg over de kosten en zaken die binnen garantie zijn vervangen.

Service
Winkler (Landgraaf)
04-07-2019
9

goede service en is er op eens een probleem dan proberen hun deze zo goed en vlug mogelijk op te lossen

Service
Dhr Grobbee (Landgraaf)
28-06-2019
10

Vriendelijk aan receptie en goede service

Service
Dhr. F. van den Broek (Heerlen)
21-06-2019
10

Je wordt als klant correct en vriendelijk behandeld.

Service
J.A.G. Hendrix
21-06-2019
9

Ik word altijd goed geholpen ook als eens langs kom als er een probleempje is

Service
Mevr. U Klaver (Heerlen)
21-06-2019
9

Een vriendelijke uitstraling van de mensen.

Service
mvr.Ritmeijer-Damme (Heerlen Limburg.)
21-06-2019
7

zaak licht centraal goed zichtbaar makkelijk te vinden.vriendelijk personeel.

Service
L,moonen (Voerendaal )
21-06-2019
8

Door vrienden van mij aan bevolen ,,.

Service
P.kousen (Kerkrade)
21-06-2019
10

Alles perfect geregeld

Service
Renate Baltus-Massow (Vaals)
14-06-2019
10

In Landgraaf bij Toyota Mengelers word ik altijd goed op de hoogte gesteld van de toestand van mijn Prius zijn reparatie nodig, zo worden deze onmiddellijk gedaan

Service
Jo (Coenen)
14-06-2019
10

Service perfect

Service
Block l (Heerlen)
07-06-2019
8

De garage dealer is goed.

Service
Plum (Landgraaf)
07-06-2019
5

Ik kwam voor een kleine beurt ,en niet de achterbruiten wisser is aan verniewingtoe de vloermat aan de bestuurders kant is versleten dit heeft niets met ren kleine beurt te doen ik ben niet seniel ik weet ook wel wat aan vervanging toe is

Service
Mw. T. KERCKHOFFS
22-05-2019
10

Heel tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden, vriendelijk medewerkers. Je wordt gezien.

Service
Hamers (Vijlen)
17-05-2019
10

Doen wat je van te voren met ze afspreekt, repareren/vervangen alleen wat echt noodzakelijk is in overleg.

Service
W. Wittenbernds
17-05-2019
7

De afspraak was dat de A. P. K. keuring gelijktijdig met de onderhoudsbeurt kon plaatsvinden met de datum van vorige keuring. Bij aankomst bleek het niet te kunnen en moest dit op een later tijdstip plaatsvinden. Geen excuus of compensatie.Verder blijft mijn vertrouwen goed.

Service
Ireen Dessing (Klimmen)
16-05-2019
8

Een 8 omdat alles volgens afspraak en plan gaat.
Personeel is vriendelijk en duidelijk,wachttijd aan de telefoon is soms lang.
Voor de rest ben ik tevreden.
Alleen jammer dat de inruilwaarden van mijn auto zo laag is!

Service
Kay Huijnen (Heerlen)
10-05-2019
8

op de werkzaamheden in de garage is niets aan te merken, maar bij het inruilen van een daar gekochte auto was na een jaar het verschil van prijs te groot

Service
Mevr.Janssen (Heerlen)
10-05-2019
9

Correct en vriendelijk personeel.Deskundige service

Service
Dhr. en Mw. L.Hoofs-Montanari (Heerlen)
10-05-2019
10

Al vanaf opening van de vestiging in Landgraaf tot volle tevredenheid vaste klant en zeer tevreden Toyota rijder.

Service
G.v.Hout (Voerendaal)
10-05-2019
9

Heb totaal geen op of aanmerken ,keurig verzorgde zaak .

Service
Wiel Wetzler (Landgraaf)
10-05-2019
10

Goede service, vriendelijk en correct personeel.

Service
vandenbussche
08-05-2019
9

gewoonweg goede service en vind het fijn dat er altijd een gaatje gemaakt word om naar het probleem te kijken

Service
Dhr.E.Scheffers (Kerkrade.)
08-05-2019
9

Telefonisch contact verloopt zeer goed,afspraak naar wens,vervolgens auto op datum naar garage,weer een vriendelijke ontvangst, leen fiets ontvangen,E bike.Auto na de middag weer afgehaald.Volgens afspraak.met medewerker lijst door gelopen.Na mijn kopje koffie naar huis gereden,blij ,maar ook verzekerd dat alles was hersteld zoals afgesproken.

Service
maurice breuer
08-05-2019
9

klant vriendelijk , informatief

Service
Mevr. de Jonker (Heerlen)
24-04-2019
10

Toyota Mengelers verleent altijd goeie service en klantvriendelijkheid staat voorop.Vooral zo doorgaan!

Service
Dhr. Ho
24-04-2019
8

De service is prima, vriendelijk, duidelijk en geeft goede advies.Monteurs laten her en der kleine steekjes vallen zoals klepjes vergeten te dichten, banden spanning of positie van het stuur.Geen grote problemen die men niet zelf kan oplossen, maar toch gewaardeerd als het netjes wordt afgerond.

Service
Hamminger (Kerkrade )
24-04-2019
9

Ik ben zeer content . Vriendelijk,

Service
Mevr. M. Kleijnen
24-04-2019
10

Ze doen wat ze beloven.

Service
P.Bisscheroux (Eygelshoven)
24-04-2019
8

betrouwbare Toyota dealer met goede service

Service
Fam. Uranka (Voerendaal)
24-04-2019
9

Tot nu toe altijd goed bezig geweest, alhoewel we het prettig vinden als er meteen contact met ons wordt opgenomen als de auto klaar was.

Service
mike (Nieuwstadt)
18-04-2019
9

Jammer dat het allemaal zo uniform moet terwijl hun kracht net lag in het persoonlijke en kneuterige.

Service
Dhr. Jan Zeegers (Posterholt)
18-04-2019
9

Super Team met veel ervaring.

Service
R.Scheffers (Lemiers)
10-04-2019
9

Vriendelijk en duidelijke uitleg, prijs volgens afspraak. Bij problemen tijdens controle contact met prijsopgave om euvel te verhelpen.

Service
Henk Hommen (Landgraaf)
10-04-2019
10

Zeer tevreden, prima service.

Service
Henk Nout (Maria Hoop)
10-04-2019
8

Toyota Mengelers, keurige zaak en deskundigheid in huis. Personeel is vriendelijk.

Service
Dhr Brosius (Kerkrade)
10-04-2019
9

Goede service en vriendelijk personeel.

Service
Harrie Meens (Landgraaf)
10-04-2019
9

Altijd klaar staan voor je als klant.

Service
K. Reesink
09-04-2019
10

Betrouwbaarheid.

Service
Paul
09-04-2019
10

Weer prettig geholpen, top service.

Service
Arno schuivens (Landgraaf)
09-04-2019
8

Wij zijn erg tevreden dit is onze derde Toyota die we bij mengelers Landgraaf hebben gekocht.

Service
Margo
09-04-2019
10

Altijd even vriendelijk en behulpzaam. Kundig en kennis van zaken, zelfs meedenken met de klant, en werkelijk niets is jullie teveel!

Service
Jo Peters (Hoensbroek)
09-04-2019
9

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
Stef Danen (Landgraaf)
09-04-2019
9

Omdat ik zeer tevreden ben wat betreft vriendelijkheid en tekst en uitleg die ik gekregen heb over mijn faktuur en gemaakte werkzaamheden en voor mijn vragen die ik had.

Service
Hein Boermans (Landgraaf)
09-04-2019
10

Klantvriendelijk, deskundig en er wordt kwaliteit geleverd.

Service
Wim Smeets (Landgraaf)
09-04-2019
9

Vriendelijke mensen die altijd correct helpen en ondersteunen.

Service
Jos Peters (Heerlen)
06-03-2019
9

Service beurt klopt geheel zoals tevoren afgesproken. Receptie medewerkster waar afspraak mee gemaakt is zeer goed op de hoogte over mogelijkheden en verschillen in type servicesbeurten

Service
Louis Bosten (Kerkrade)
06-03-2019
10

Toyota Mengelers is een aan te bevelen partner. Afspraak is afspraak! Vriendelijk team en een correcte afhandeling.

Service
André Silvertand (Landgraaf)
22-02-2019
10

Wij zijn al 50+ jaar een zeer tevreden klant van Toyota Mengelers Landgraaf.

Service
Charles Rutten (Schin op Geul)
20-02-2019
10

Goede toelichting bij telefonische afspraak. Komen afgemaakte afspraken correct na. Goede toelichting bij ontdekte mankementen met overleg over de meerprijs. De auto werd zeer keurig afgeleverd!

Service
Offermans (Brunssum)
20-02-2019
9

Prima garage, vriendelijk personeel, alles volgens afspraak, heldere toelichtingen.

Service
René Lassauw (Wijlre)
20-02-2019
10

De beste service en onderhoud.

Service
Dhr. K. Roos (Brunssum)
14-02-2019
10

Aardige mensen, goede service.

Service
Harry Dabekaussen (Voerendaal)
14-02-2019
8

Service, kundig, conform afspraak werkend en vriendelijk .

Verkoop
Arno Gusting (Wahlwiller)
14-02-2019
10

Goede service en klantvriendelijk.

Service
Mw.Horsch (Landgraaf)
01-02-2019
10

Goede garage, duidelijke afspraken waar zich aan gehouden wordt, vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Service
Harrie Erps (Landgraaf)
01-02-2019
8

Ik kom al meer dan 25 jaar bij Toyota Mengelers in Landgraaf tot volle tevredenheid.

Service
America (Kerkrade)
01-02-2019
10

Ik wordt altijd prima geholpen.

Service
Jo Coenen (Kerkrade)
23-01-2019
10

Alles gaat volgens afspraak. Geen verrassingen

Service
A. Kouwenberg (Landgraaf)
16-01-2019
8

Zeer tevreden over handelen en service. Maar zoals altijd, iedereen moet uiteindelijk zelf beslissen en oordelen.

Service
Lei Crombach (Kaalheide)
16-01-2019
8

Gewoon goed en vriendelijk

Service
JGM Hunting (Landgraaf)
09-01-2019
9

Bijna alles gaat goed,Dat niet goed gaat wordt naar volle tevredenheid opgelost.Vol goede moed op naar de volgende beurt.

Verkoop
Erich Franz (Heerlen)
04-01-2019
10

Vriendelijk en zeer kundig en betrouwbaar

Service
Mevr. M. Savelsbergh
04-01-2019
9

ik ben 18 jaar klant en heb vertrouwen in het onderhoud dat ze verrichten ,dat is nog nooit beschaamd.

Service
J.J.H. Collong (Heerlen)
04-01-2019
9

het onderhoud wordt vooraf besproken, event. meerwerk wordt telefonisch besproken en alle randafspraken worden keurig en exact nagekomen!

Verkoop
Wiel Peters (Landgraaf)
03-01-2019
9

Zeer tevreden en correcte en aangename afhandeling.

Verkoop
Eveline Humme (Heerlen )
03-01-2019
10

Zeer vriendelijk, professioneel en komen heel betrouwbaar over. Er wordt ook bij aflevering duidelijk verteld hoe goed hun service is. Zeer fijn gevoel aan de verkoper en dealer overgehouden. Lief boeket bloemen bij aflevering. En na een week door verkoper gebeld of er nog vragen zijn opgedoken tijdens het rijden. Zeer tevreden !!

Verkoop
Bosch MTM (Landgraaf)
19-12-2018
9

Goede uitleg, niets was de verkoper te veel. Hij nam genoeg tijd voor je.

Service
Lamers Hub (Kerkrade)
19-12-2018
10

Zeer tevreden. Wordt steeds goed geholpen. Ook voor kleine dingen. Steeds bereid. Komen afspraken na. Kortom, zeer tevreden.

Service
Frans & Doris Hellemond (Landgraaf)
19-12-2018
9

Toyota Garage met competente medewerkers die als centraal punt hebben dat hun klanten meer zijn als alleen maar `n klant.

Service
favangeel
14-12-2018
10

als ik een tien geef dat wil zeggen dat ik zeer tevreden ben

Service
Mevr. Esser
14-12-2018
8

Gewoon goed.

Service
hub kleijkers (heerlen)
14-12-2018
10

klantvriendelijke benadering

Service
Erwin
14-12-2018
9

Goede en vriendelijke service

Service
Jos Hoofs (Kerkrade)
13-12-2018
5

De service bij afhandelen van problemen. Als men een ventiel van een band moet verwisselen, a.u.b. zonder groeven erna terug plaatsen. Als dit toch gebeurt, dan meteen nieuwe velg plaatsen i.p.v. spuiten.

Service
J. Rienksma (Heerlen)
13-12-2018
9

Een duidelijke en prettige behandeling.

Service
dirk bonnema (Kerkrade)
07-12-2018
10

Bij Toyota Mengelers Langraaf word je nog als klant behandeld en het personeel is allemaal zeer vriendelijk en behulpzaam.

Service
Frans Melchers (Landgraaf)
07-12-2018
9

Duidelijke info bij het maken van de afspraak, prijs enz. Tijdens het uitvoeren van de APK werden een aantal afwijkingen geconstateerd, dealer nam contact op, gaf advies en prijsopgave en vroeg om toestemming tot reparatie. Kortom, vriendelijk personeel en correcte afhandeling van APK en beurt.

Service
l.mohringer (heerlen)
05-12-2018
9

ik ben zeer tevreden, zowel over de werkzaamheden als wel ook de prettige wachtruimte.

Service
Jo Jagers (Kerkrade)
05-12-2018
10

zeer correct altijd behandeld , luisteren naar de klant , proberen zo goed mogelijk te helpen met het probleem .

Service
F.P. Caffee (Heerlen)
05-12-2018
10

Zijn altijd klantvriendelijk.En vakmanschap staat uiteraard niet ter discussie.

Service
Jacques Tossaint (Kerkrade )
30-11-2018
8

Ze staan altijd klaar voor je. Geven goed advies. Dus duim omhoog voor dit bedrijf.

Service
Ewald Haan (Landgraaf)
30-11-2018
8

Vriendelijke personeel.

Service
H.b
29-11-2018
9

Bedrijf met duidelijke afspraken. Goed overleg met extra reparaties of onderdelen.

Service
Frank De Ridder (Hoensbroek)
23-11-2018
9

Al ruim 40 jaar klant. Dus rij al meer dan 40 jaar Toyota. Goede, snelle en vriendelijke service.

Service
J. Reinders (Landgraaf)
23-11-2018
9

Goede service en advies.

Service
De heer W. Werker (Heerlen)
23-11-2018
9

Vriendelijk, prima overleg over uit te voeren werkzaamheden, in een woord perfect !

Service
Renate Baltus-Massow (Vaals)
23-11-2018
10

Bij deze Toyota Mengelers in Landgraaf ben ik al bijna 20 jaar klant. Heb verschillende auto's daar gekocht en ben altijd met de service in de verkoop en ook in de werkplaats heel tevreden. Laat alle beurten en apk's bij Mengelers in Landgraaf maken. Heb in al die jaren niet een tegenslag of iets onverwachts gehad aan mijn auto's. Ik zal deze dealer voor 100 % aanbevelen.

Service
J.zenden
14-11-2018
10

Correct behandeld.

Service
Norbert Steger (Voerendaal)
09-11-2018
9

-

Service
A. Veugen (Landgraaf)
09-11-2018
10

Ik word altijd heel goed geholpen. Er zijn geen lange wachttijden, ook worden de kosten zeer goed besproken en de verschillende mogelijkheden m.b.t de beurt wat de auto nodig heeft, je kunt zelf een pakket kiezen en zo dus je kosten bepalen. In een woord perfect !

Service
Dhr. R. Horbach (Landgraaf)
09-11-2018
10

Sinds vele jaren klant bij deze dealer. Thans de zesde Toyota-auto bij deze dealer gekocht en in gebruik. Nog steeds tevreden over de behandeling.

Service
Marcel Quaden (Landgraaf)
09-11-2018
8

Bij Mengelers word ik altijd geholpen.

Service
Tevreden klant uit Vijlen (Vijlen)
09-11-2018
10

Heb het gevoel dat dit nog een eerlijke garage is die je niet onnodig op kosten jaagt.

Service
ank oostwegel (heerlen)
02-11-2018
10

Ik ben zeer tevreden anders zou ik uiteraard geen 10 geven.

Service
J.Bastiaanse (Kerkrade)
02-11-2018
10

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
Lau van Dinther
02-11-2018
9

Bij afspraak korte uitleg over inhoud onderhoudsbeurt en prijs. Bij geconstateerd extra benodigd onderhoud/reparatie opnieuw duidelijke uitleg over inhoud en prijs . Bij afhalen auto nogmaals een duidelijk verhaal.Verder bij wachten een mooie wachtruimte met koffie en thee . Kortom, Toyota Mengelers Landgraaf voor ons al meer dan 30 jaar een prima bedrijf.

Service
Marianne Muujs (Heerlen)
02-11-2018
8

Ben tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Waren mijn auto vergeten te repareren op het moment van afspraak maar ben goed verder geholpen. Kreeg gelijk een andere auto mee en kon die de volgende dag terugbrengen wanneer het mij uitkwam.

Service
Jaap Vink (Landgraaf)
02-11-2018
10

Een mooi bedrijf met correct acterende mensen wasr van A tot Z alles klopt. Je weet waar je aan toe bent. Bovendien echt niet duurder als een algemeen garagebedrijf. Wel veel duidelijker.

Service
S.Fideli (Heerlen)
02-11-2018
9

Afspraken worden nagekomen. Ik word naar huis gebracht op de dag van de apk keuring en onderhoud en de volgende dag weer opgehaald. De werkzaamheden worden naar wens uitgevoerd en het komende jaar heb ik weer recht op service bij pech met de auto.

Service
Dhr. RHPJ Houben (Heerlen)
02-11-2018
10

ik wordt hier ontvangen en behandeld als mens, niet alleen bekeken vanuit zakelijk oogpunt.

Service
W.Verrijdt (Voerendaal)
29-10-2018
10

Kom er al bijna 20 jaar en de servise en behandeling zijn meer dan uitstekend.

Service
P Claessens (Landgraaf)
29-10-2018
10

Een dealer waar je je thuis voelt.

Service
FGSM Bremen (Landgraaf)
29-10-2018
9

Ik ben al ruim 42 jaren klant heb zelf in die tijd 7 Toyota's gereden en mijn echtgenote 5. Naar mijn idee zegt dat alles over ****.

Service
johan (heerlen)
29-10-2018
9

Vriendelijke ontvangst en een goede en snelle service.

Service
n.m.j. linssen (heerlen)
18-10-2018
8

goede service.

Service
Henjo Leszczynski (Brunssum)
17-10-2018
10

Goede service, duidelijke afspraken en overleg bij vragen of suggesties. Vakkundig personeel.

Service
NJG Toussaint
17-10-2018
9

Uitstekende service , afspraak via website te regelen, vriendelijk personeel.

Service
GGH Pieters (Kerkrade)
17-10-2018
7

Ik vindt zelf een 7 een goed punt en iedereen zowel persoonlijk als een totaal bedrijf is altijd nog wat te leren.

Service
Mevr. M. Meyer -Schunck1 (Heerlen)
17-10-2018
9

Zeer kundige en vriendelijke mensen.

Verkoop
Sven van hulten (Kerkrade)
11-10-2018
10

Goede en vriendelijke service

Service
Martin van den Oever (Landgraaf)
11-10-2018
9

Had het op prijs gesteld als een monteur of verantwoordelijke een toelichting had gegeven bij het ophalen Van de auto. De bekleding van de voorstoel was n.l. vervangen onder garantie en ik constateerde thuis dat het leer nogal wat plooien vertonen. Ik zal hier als ik in de buurt ben nog voor binnenlopen.

Service
Pierre Hakze
05-10-2018
8

De service is goed en je wordt goed geholpen

Service
Harrie Reumkens (Landgraaf)
05-10-2018
9

Al jaren betrouwbaar

Service
Goossens (Landgraaf)
05-10-2018
8

Betrouwbaarheid goede service en klantvriendelijheid

Service
Dhr. Kersten (Kerkrade)
26-09-2018
10

Vriendelijke ontvangst. Alles verloopt zoals afgesproken.

Verkoop
Jan Gooren (Heerlen)
19-09-2018
10

*** Toyota Landgraaf is een uiterst betrouwbare en klantvriendelijke dealer.

Service
Pieter Vermeulen (Heerlen)
19-09-2018
10

Al jaren zeer tevreden. Als er al eens een foutje gemaakt wordt, en dat is menselijk, wordt dat altijd netjes opgelost. Prettige en persoonlijke benadering!

Service
J.Melchers (Hoensbroek)
13-09-2018
9

Zeer goede en betrouwbare service. Personeel is heel vriendelijk.

Service
Sjon Geurts (Hoensbroek)
13-09-2018
10

Ze leveren een uitstekende service.

Service
Theo Minten (Brunssum)
13-09-2018
9

Gedegen vakkennisNiet te beroerd slechter nieuws zo vroeg mogelijk mede te delen Prijs in verhouding met het geleverde, prima in orde

Service
j. van de Laar (Hoensbroek)
12-09-2018
9

goede uileG en kleine reparatie werd na overleg meteen uitgevoerd.

Service
Jan Kathagen (Landgraaf)
06-09-2018
8

Correcte afhandeling, vriendelijk personeel, doen wat ze beloven.

Service
Pieter Volleberg
05-09-2018
8

Goede service en komt afspraken na.

Service
Mevr. Van Horn
05-09-2018
8

Klantvriendelijk en verricht goed werk

Verkoop
Bianca van Loon-Kubiak (Kerkrade)
05-09-2018
10

Was gewoon super hoe ik er ben behandeld worden ben. En alles liep naar afspraak. De verkoper heeft erg geduld gehad met mij. Hem was niks te veel !!!

Service
Rob Soudant
05-09-2018
8

Ik ben tevreden over Toyota Mengelers. Minpuntje vind ik dat de auto bij de Comfortbeurt niet even met een zeem afgedroogd was. Verdere prettige ontvangst. Ik ben al ruim 30 jaar klant bij deze dealer!

Service
Sjef Ramakers (Wijlre)
05-09-2018
9

Vriendelijk en goed geschoold personeel. Nette zaak.

Service
B.B.J. Posman-Hayen (Heerlen)
29-08-2018
10

11 is teveel.

Service
Dhr.S.Meens (Landgraaf)
29-08-2018
9

ik wordt al 21 jaar heel goed geholpen en netjes behandeld door garage Mengelers.

Service
leon van der zee (landgraaf)
29-08-2018
9

vriendelijk en erg behulpzaam

Service
Leo Welter (Vijlen)
29-08-2018
10

Je wordt er behandeld zoals het hoort. Menselijk en zeer correct.

Service
M.PRICKARTS
23-08-2018
8

ZE ZIJN VRIENDELIJK BELEEFD EN ALS IK VRAGEN HEB ZIJN ZE BEHULPZAAM

Service
Niklaus G. Prins (6471 VX Eygelshoven)
22-08-2018
10

Top Dealer !

Service
Marcel Claessen (Beek)
22-08-2018
10

Je wordt netjes te woord gestaan en goed en correct geholpen, ben al 32 jaar klant bij Mengelers en nog altijd zeer tevreden.

Service
Dhr. J. Scherber (Landgraaf)
22-08-2018
9

Goede ontvangst prijs opgave vooraf en er wordt gebeld bij onverwachte reparaties.Ook de wachtruimte is netjes schoon en goed voorzien van koffie en andere drankjes.

Service
mevr.raumanns (heerlen)
20-08-2018
10

ik ben volgens afspraken goed en korrekt geholpe,dus kan ik er niets aan toevoegen

Service
Mathieu Hanssen
15-08-2018
10

ik ben tot nu toe naar tevredenheid geholpen

Service
henk..twikler (heerlen)
15-08-2018
10

kom al jaren bij deze dealer en heb noch nooit klachten gehad die wat ik zou moeten vermeldenkom ook regelmatig aan de onderdelen balie en hier heb ik ook geen klachtenrij al meer als 35 jaar toyota en moet zeggen wat een betrouwbare bolidesen als je een leen auto moet hebben doen ze ook niet moeilijk over als er een vrij is dan is het zo geregeldvoorlopig blijf ik noch even bij toyota wat loopt die c-hr automaat toch fantasties

Service
R.G.J.C. Verheijen
15-08-2018
9

Ik ben zeer tevreden over de diensten van Toyota Mengelers Landgraaf. Toch een minpuntje, de muziek in de showroom tevens wachtruimte mag een stuk minder. Stilte is ook heel erg prettig!!!!

Service
hilda simons (heerlen)
15-08-2018
8

was goed en te vrede

Service
Leo van Berkom (Heerlen)
10-08-2018
8

8 is goed.

Service
Theha (Kerkrade)
08-08-2018
9

Heb en had niks te klagen.

Service
Joop Adema (Landgraaf)
08-08-2018
8

Zeer tevreden

Service
j.Kleijkers
02-08-2018
10

Omdat ik zeer tevreden ben

Service
Jan Romkens (Landgraaf )
01-08-2018
10

Alles oké en de koffie was lekker

Service
ploum (landgraaf)
01-08-2018
8

goede afspraken mee te maken.breid je te helpen als het echt nodig is

Service
M. Kouwenberg (Landgraaf)
01-08-2018
8

Goede en duidelijke prijsopgave. Ook volgens afspraak gebeld geworden op extra kosten buiten onderhoudsbeurt.Houden zich dus netjes aan de afspraak

Service
F. Bordewin (Niet)
01-08-2018
7

Bijzonderheid:Klantvriendelijk receptiepersoneel en een prima brengservice.

Service
Dhr E. Brosius (kerkrade)
31-07-2018
9

goede service en vriendelijk personeel

Service
Roswita Lansbergen-Herinx (Heerlen)
30-07-2018
10

Zeer klantvriendelijk bedrijf, waar kwaliteit voorop staat, vriendelijkheid heel normaal is, en alles klopt gewoon.

Service
Mark Nellessen (Kerkrade)
25-07-2018
7

Prettig bedrijf, maar sommige afspraken, zoals uitleg over een post op de werkplaatsopdracht en hierover teruggebeld worden, moeten gewoon nagekomen worden

Service
Manuela Heinrichs (Landgraaf )
25-07-2018
9

Goede bejegening, fijne terugkoppeling na bezoek werkplaats, prijs/kwaliteit versus service is zeer goed

Service
Mevr.Lips A (Landgraaf)
25-07-2018
9

Keurig personeel,nette afhandeling van de werkzaamheden.Vriendelijk,behulpzaam.Een keurige garage

Verkoop
Amanda Pulles (Landgraaf)
25-07-2018
9

Ze zijn vriendelijk, behulpzaam en correct

Service
H Maassen (Eygelshoven)
23-07-2018
9

Correct ontvangst en afhandeling van de onderhoudsbeurt van de auto.

Service
John (Oirsbeek)
20-07-2018
10

Vriendelijk en geode service

Verkoop
Mw. Rutten (Valkenburg)
18-07-2018
10

Goede auto's, prettige en goed geïnformeerde medewerkers, correct en attent. Prettige plek om op auto te wachten bij beurten

Verkoop
3 D TUINONTWERP (Jabeek)
17-07-2018
10

alles is gegaan zoals van te voren aan gegeven er is zelfs meer gedaan als afgesproken de auto werd na 1 week geleverd waar maak je dat nog mee plus nog een bloemetje voor mijn vriendin

Service
J.M.G.Voragen
12-07-2018
9

Vriendelijke ontvangst. Goede afspraken vooraf.Toelichting van de werkzaamheden en kosten vooraf kenbaar gemaakt.Eventueel bijkomende kosten eerst met de klant bespreken.Goede service.

Verkoop
Dhr. Rein Frölings (Landgraaf )
11-07-2018
10

Het contact met deze dealer is zonder uitzondering prettig en correct. Dat is dus het geval bij zowel de aankoop van een nieuwe auto als bij het maken van een afspraak en de service bij onderhoud en reparatie.

Verkoop
Mevr.Bekkers Gunst
11-07-2018
10

Fijn bedrijf, aardig personeel, geen enkele aanmerking

Verkoop
Hannelore Klein (Landgraaf)
09-07-2018
10

Goed bereikbaar. Hele mooie zaak. Goede parkeer gelegenheid.

Service
Nina van T.
09-07-2018
10

Ondanks dat het niet mijn eigen Toyota garage is, toch direct kunnen komen omdat mijn uitlaat er half onderuit lag. Kon diezelfde middag nog gefixt worden. Heel fijn.

Service
beckers jo (klimmen)
09-07-2018
10

omdat ik tevreden ben over de service

Service
Vandenbussche MR (Landgraaf)
09-07-2018
9

ik ben tevreden met service en over het algemeen vriendelijk personeel

Verkoop
Marie-Louise Wolfs-van Loo (Voerendaal)
04-07-2018
10

Reeds 35 jaar klant en steeds met deskundigheid en vriendelijkheid geholpen.

Verkoop
Dhr.A.Winkler (Landgraaf)
03-07-2018
10

je hebt een prima service en in al die 42 jaar nog nooit problemen gehad..

Service
Paul Bal (Landgraaf)
28-06-2018
9

Bij n compleet onderhoudsbeurt zit inclusief auto wassen en binnen zuigen. Helaas was de auto waarschijnlijk wel gewassen maar was niet schoon, enkele vuile plekken op de lak zaten erna nog erop, olie plekken op de matten. Anders kregen jullie n 10.

Service
Hendrix (Landgraaf)
27-06-2018
9

Helpen je goed

Verkoop
T. Mady (Landgraaf)
20-06-2018
10

Klant- en servicegericht. Als klant kun je niet meer wensen. In alle facetten een effectief bedrijf met deskundige medewerkers.

Service
Jos H (Landgraaf)
20-06-2018
10

Al sinds 1986 tevreden klant

Service
Jan Collong (Heerlen)
14-06-2018
8

Vakbekwame en klantgerichte service, ook bij noodgevallen zonder afspraak.

Verkoop
Jack joosten (Heerlen)
13-06-2018
7

De ontvangst was goed de uileg over het leasecontract was goed de proefrit was goed alleen de communicatie liet te wensen over

Service
Leo Dekker (Landgraaf)
13-06-2018
8

Vriendelijk ontvangst en correct geholpen. Tevens duidelijke uitleg over het onderhoudsschema wat wordt uitgevoerd.

Verkoop
Dhr. Snijders (Heerlen)
13-06-2018
9

Goed geholpen en duidelijke uitleg.

Service
Bea Vossen (Voerendaal)
11-06-2018
8

Eerlijk correct,prettig en vriendelijk personeel.Vertrouwd en technisch prima.Mooi bedrijf!!!!

Service
R.A. Klooster (Schin op Geul)
06-06-2018
8

De behandeling en afhandeling is gedaan zoals vooraf was overeengekomen.

Verkoop
Patrick Willems (Kerkrade )
06-06-2018
10

Heel aardig benaderd en tijd voor ons genomen.

Service
G .de Witt. (Kerkrade)
01-06-2018
7

Ik ben heel tevreden.

Service
Ruyters (Kerkrade)
30-05-2018
10

service

Service
H.A. Bastiaens (Maastricht)
30-05-2018
8

Ik kom hier al jaren.

Verkoop
Marcel Malbasic (Sittard)
30-05-2018
10

Alles is met veel tact uitgelegd. Tips over zuinig rijden. Vriendelijkheid, begrip (wij hebben auto iets eerder gekregen om te laten aan familie (zij waren op bezoek bij ons, dat zijn betere autos dan VW).

Service
FHJ Moorman (Landgraaf)
30-05-2018
10

Iedere keer weer, bij elk bezoek:Super correct en betrouwbaar.

Verkoop
Dhr. Charles Dorfel
29-05-2018
8

Tot nu toe ben ik naar volle tevredenheid behandeld, ik heb tot nu toe alleen een nieuwe auto daar mogen afhalen en de hele procedure meegemaakt wat daar aan vooraf ging. Ik ben daar nog niet met een klacht of reparatie geweest dus daar kan ik nog niks over zeggen, hoe dat afgehandeld wordt, ik vermoed zeer waarschijnlijk goed, maar dat moet ik dus nog afwachten, vandaar een 8. Zeer waarschijnlijk zal dit in de toekomst wel een 10 kunnen worden.

Service
Marie-Jozé Schiffelers
29-05-2018
10

Mengelers Toyota Landgraaf is een zeer betrouwbaar bedrijf, waar uw auto in goede handen is. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Ik ben zeer tevreden!

Service
Dhr. Kummer
24-05-2018
8

Werkzaamheden goed en service en correctheid, ook in bejegening, heel goed. Wel mijn inziens zijn de rekeningen aan de hoge kant. Inruilprijzen vind ik echt te laag. Koffie is zeldzaam lekker.

Service
Mw. T. KERCKHOFFS (Heerlen )
24-05-2018
9

Gewoon heel erg tevreden, goede uitleg, vriendelijke medewerkers, behulpzaam en correct. Kom er al vanaf het begin van de zaak in Landgraaf. Zou er niet zo lang komen als ik niet tevreden was.

Service
Mathieu (Simpelveld)
24-05-2018
9

Uiterst correct te woord gestaan en alles snel afgehandeld

Service
Dhr. Schults (Heerlen)
24-05-2018
9

Personeel is behulpzaam en vriendelijk. Service is uitstekend. Zeer tevreden.

Verkoop
Leo Hoofs (Heerlen)
23-05-2018
9

Zeer goede contacten en al ruim 55 jaar klant.

Verkoop
Miriam Lodérus (Voerendaal)
23-05-2018
10

De ontvangst, de uitleg over de auto, de service en de tijd die ze hadden en tot slot de kennis van de verkoper, eerlijk vriendelijk en vakbekwaam. En aan het einde een bloemetje wat zeer gewaardeerd word

Service
Dhr. M. Lemmen (Heerlen)
18-05-2018
8

Adequate en correcte dienstverlening.

Verkoop
Rob Braat (Nuth)
16-05-2018
4

Niet zeer service gericht en klantvriendelijk

Service
Ben Werry
16-05-2018
9

Klantvriendelijk, goede service en bespreken de uitgevoerde werkzaamheden.

Service
R Storms
16-05-2018
10

Gewoon geweldig. Verder duidelijk denk ik toch

Service
Fer Tiemeijer (Voerendaal)
16-05-2018
10

In Toyota en deze dealer heb ik het volste vertrouwen en heb de zekerheid dat de auto altijd zonder problemen klaar staat.

Service
Fam. Kühtreiber (Kerkrade)
04-05-2018
10

Klantvriendelijk en professioneel

Service
Harrie Meens (Landgraaf)
04-05-2018
9

Goede afspraken en goede verkopers en bekwame monteurs in deze garage.

Service
dhr Werts (Margraten)
02-05-2018
9

prima zaak, net zakelijk personeel ,goede service

Service
Piet Bulles (Lemiers)
02-05-2018
9

Goede en correcte afhandeling

Service
J. Roosenboom (Wijnandsrade)
02-05-2018
7

Het had een hoger cijfer kunnen zijn als ik niet nog eens had moeten bellen voor mijn pech hulp service pasje. Hier staat de verkeerde eind datum op. Zou met een jaar verlengd moeten worden en niet maar 3 maanden. Tot op heden nog niks ontvangen, morgen weer opnieuw bellen.

Service
P.J.H. DOVEREN (HEERLEN)
01-05-2018
9

Zeer tevreden over alles en ook nog GRATIS een leenauto meegekregen.

Service
AAWF Huisman (Simpelveld)
25-04-2018
10

Goede service en betrouwbaar

Service
Leo Hoofs (Heerlen)
25-04-2018
9

klantvriendelijke benadering en steeds goede uitleg over verrichte (onderhouds)werkzaamheden. Al vanaf de opening in Landgraaf zeer tevreden klant geweest.

Service
Deumens-stienen. ton (heerlen)
25-04-2018
9

goede voorlichting, aardig personeel alles goed en overzichtelijk

Service
favan geel (hoensbroek)
25-04-2018
10

ik kan een lager cijfer geven maar ze verdienen gewoon een 10

Service
dhr. W.J. van der Dussen (Heerlen)
25-04-2018
8

Goede en informatieve begeleiding

Service
Dhr. R. Pasma (Heerlen)
25-04-2018
8

Toyota Mengelers is een bedrijf waar de mensen met plezier werken. Normen en waarden zijn hier nog hoog in het vaandel. Dit komt het product dat ze aanbieden en onderhouden alleen maar ten goede.

Service
Dhr.R Heussen (Hoensbroek)
19-04-2018
8

prettige ontvangst en goed werk

Service
Dhr. Duijsens (Landgraaf)
18-04-2018
10

Zeer goede service en behulpzaam personeel.

Service
favangeel
18-04-2018
10

klantvriendelijk en zeer goed perseneel

Service
H.B. Leszczynski (Brunssum)
18-04-2018
10

Ben helemaal tevreden: stiptheid bij afspraken, goede communicatie en vriendelijk vakkundig personeel.Staan open voor vragen of suggesties mijnerzijds. Top bedrijf!

Service
Leon Austen (Wittem)
18-04-2018
7

€225,- (incl. btw) voor een 2e hands raammechanisme, vind ik een vorstelijke, te hoge prijs voor vervanging/montage hiervan (duur 45 minuten). Helaas had ik geen andere optie dus geen andere keuze. Montage is verder prima en naar tevredenheid verlopen. Wel naderhand zelf de binnenbekleding van de deur opnieuw vastgezet en gelijmd aan de bovenzijde.

Verkoop
E.F.M. Dabekaussen-Handels (Voerendaal)
12-04-2018
10

Betrouwbare garage. Altijd vriendelijk en behulpzaam. De koffie staat klaar.

Verkoop
Marion Hubbers (Heerlen)
12-04-2018
9

Wij zijn uitstekend geholpen door zeer deskundig, vakkundig en vlot personeel.

Service
Henk Hommen (Landgraaf)
05-04-2018
9

klant vriendelijk en prima service

Service
P. Jongen (Heerlen)
05-04-2018
9

Correcte afspraak, maar ook goede afhandeling.

Service
J.H.Peukens (Heerlen)
29-03-2018
8

Vriendelijke ontvangst en voelt goed.

Service
E.J. Mendel
28-03-2018
8

Vriendelijk personeel.Wellicht dat een haal-en-brengservice (voor de klant) een optie is.

Service
Mevr Garritsen (Hoensbroek)
28-03-2018
8

Hele goede service en vriendelijk. En mijn ouders kwamen daar en mijn broer en ik komen daar ook.

Service
Henk Nout (Maria Hoop)
28-03-2018
9

Goede sfeer en de juiste kennis in huis

Service
Meijers (Kerkrade)
28-03-2018
9

Naar volle tevredenheid alles iutgevoerd

Service
Jan Vromen (Schinveld)
28-03-2018
10

We zijn zeer tevreden over het bedrijf

Service
mevr.Ritzen (Landgraaf)
26-03-2018
9

super service, vriendelijk personeel,zodra ik garage verlaat heb ik het gevoel dat ik veilig en met een auto in heel goede staat de weg op kan!

Service
Jan engels (Heerlen)
26-03-2018
9

Deskundig personeel werklpaats houdt zivh aan de afspraken alles klopt

Service
H.SOOMERS (LANDGRAAF)
23-03-2018
9

IK BEN ZEER TEVREDEN OVER MIJN DEALER

Service
Dhr. Ho
23-03-2018
9

Top servicegerichte personeel, vooral aardige chauffeur.Ditmaal was het wat de auto betreft iets minder dan voorheen, maar die heb je af en toe wel eens.Bedankt voor de service!

Verkoop
Mevr. Houben
22-03-2018
9

Wij hebben hier al de vierde Aygo nieuw gekocht, dit zegt volgens mij genoeg!

Service
L. Erens
22-03-2018
6

Naar onze mening worden wij als klant niet serieus genomen. Nadat je de auto hebt gekocht voelt het voor ons alsof we een nummer zijn en geen klant die een dure auto heeft gekocht en regelmatig voor onderhoud zijn centjes achter laat.

Verkoop
C.M.L. Hofland (Kerkrade)
21-03-2018
10

Prima service. Uitstekende behandeling door personeel.

Service
R. Strijthagen
21-03-2018
9

Duidelijke afspraken die na gekomen worden

Verkoop
Arno schuivens (Landgraaf)
20-03-2018
9

Wij zijn zeer tevreden over mengelers

Service
Wim Smeets (Landgraaf)
14-03-2018
10

Ben hier kind aan huis. Ik koop een Toyota omdat ik graag naar deze dealer ga. |Merk auto interesseert mij niet. Als hij Nissan gaat verkopen, dan koop ik die!

Service
Anja wessels (Landgraaf)
14-03-2018
9

Service is goed en de behulpzaamheid ook.Auto rijdt goed en heb weinig problemen met hem gehad

Service
Dhr. J. de Vries (Brunssum)
14-03-2018
8

Goede service en vooraf gemaakte prijsopgave klopt exact.

Service
Camille Schyns (Ubachsberg)
07-03-2018
10

Gewoon hartstikke betrouwbaar garagebedrijf. Ik ben er 7 jaren klant, heb er voor mezelf en familie 4 auto's gekocht en nog nooit iets vervelends of zelfs teleurstellends meegemaakt.

Service
Ireen Dessing (Klimmen)
28-02-2018
8

Kom er niet zo vaak!

Service
Frank pisano (Kerkrade)
28-02-2018
10

Service is heel goed en komen meteen vertellen als er iets vervangen moet worden en wat het zou kosten.

Service
Fam Bos
26-02-2018
10

Vriendelijk personeel Kundig personeel Persoonlijke benadering

Service
DHR. L. MERKELBACH (HEERLEN)
14-02-2018
9

BEN ZEER TEVREDEN OVER DE KLANTVRIENDELIJKE BEHANDELING EN AFHANDELING VAN DE OPGEDRAGEN WERKZAAMHEDEN

Service
Tammel (Heerlen)
07-02-2018
8

Zeer fijn behandelt

Service
Margriet Schutten (Kerkrade)
07-02-2018
10

Omdat ik altijd goed geholpen ben.

Service
Manuel Dumont (Eygelshoven)
07-02-2018
10

Ik wordt er netjes te woord gestaan. Ik vertrouw Mengelers Toyota Landgraaf en zijn monteurs omdat ik nooit voor verassingen kom te staan en alle uitgevoerde werkzaamheden altijd correct en goed worden uitgevoerd.

Service
Arno schuivens (Landgraaf)
31-01-2018
8

Werkplaats is primaVerkoop laat te wensen over kon meer interesse tonen in klantAls ik tijdens mijn oponthoud in de garage, in de schowroom ga en in de nieuwe Toyota ga zitten en een verkoper ziet dit zou ik het op prijs stellen als ook hij hier interesse in toont en me uitleg geeft en een mooi bod doet op de evt,aanschaf van een nieuwe auto de keus is aan mij,maar proberen kan toch wel iets opleveren of een vraag van wilt u en afspraak maken om de auto eens proef te rijden, maar alleen goedendag zeggen en doorlopen naar je kantoor werkt niet

Service
Marita Meyer - Schunck (Heerlen)
24-01-2018
9

Vriendelijk en vakbekwaam

Service
WvWordragen (Heerlen)
19-01-2018
8

Word altijd goed te woord gestaan en ook geholpen

Service
Pieter Vermeulen (Heerlen)
16-01-2018
9

Het is een prettige dealer waar elke klant zich thuis voelt!

Service
Koot
11-01-2018
8

Ondanks dat ik via website van Toyota een afspraak maakte voor onderhoud, stond ik die dag niet aangemeld .Toch op goede en correcte manier opgelost toppie!!!!

Service
L. M. Lebon (Landgraaf)
10-01-2018
8

ik ben correct en netjes behandeld

Verkoop
Anoniem
10-01-2018
9

uitstekende verkoper - geen moeite teveel

Service
Anoniem
10-01-2018
10

Goede service vriendelijk y

Verkoop
Dhr .F.J Hellemond (Landgraaf)
03-01-2018
9

Dealer met Knowhow , service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel wat wij zeer op prijs stellen...

Service
Anoniem
27-12-2017
9

Goede service klant vriendelijk

Service
JH3114 (Landgraaf)
27-12-2017
10

altijd tevreden, familie gevoel, al klant sinds 1986

Service
Peter Bost (Landgraaf)
27-12-2017
9

De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Ze geven goed advies en doen wat ze beloven. Alleen jammer dat het updaten van het navigatiesysteem niet verdeeld kan worden in de beurten. Dit heeft niks te maken de garage maar is iets voor Toyota om over na te denken.

Service
Anoniem
27-12-2017
10

Correcte behandeling. Professioneel

Service
Anoniem
21-12-2017
9

Omdat ze goed zijn

Service
Fred Caffee (Heerlen)
20-12-2017
9

Zeer vakkundige medewerkers! Klantvriendelijk.

Verkoop
Anoniem
20-12-2017
7

Prima geholpen . prima zaak, alleen de reserve auto die ik kreeg past niet bij de uitstraling van de Toyota zaak. Die afhandeling had beter gekund.

Verkoop
Anoniem
20-12-2017
10

Je wordt als klant gezien en deskundig geholpen. Uitstraling van mengelers landgraaf geeft een goed gevoel.

Service
Anoniem
18-12-2017
8

Prettige service. Duidelijke uitleg over reparatie en kosten.

Service
R.Scheffers (Lemiers)
14-12-2017
10

Zeer goed

Service
Anoniem
07-12-2017
8

Waar ik mij als klant gewaardeerd voel in autoland! Goede informatie verstrekking en geen verassingen bij onderhoud aan auto.

Service
D Bonnema (Kerkrade)
07-12-2017
10

omdat ik altijd met respect ben behandeld

Service
Hans Rademacher (Kerkrade)
07-12-2017
9

Ben al jaren klant en altijd kundig ,vriendelijk en behulpzaam geholpenHeb diverse merken gereden in het verleden.......maar over Toyota ben ik het meest tevreden.

Service
Anoniem
07-12-2017
8

Goede service-bij grote beurt zijn de ruitenwissers niet inbegrepen, jammer. Mijn handy gaf geen verbinding met mijn auto-telefoon en hiervoor had Toyota geen oplossing- nou ja-nieuwe telefoon aanschaffen- en plotsklaps doet alles het weer- dus advies was niet correct. Advies:Toyota lost dit probleem op.

Verkoop
Leo Konings (Geleen)
07-12-2017
8

De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam.

Service
Anoniem
07-12-2017
9

Afspraken worden correct afgehandeld, vriendelijk personeel ,service goed.

Service
winthaegen (landgraaf)
06-12-2017
8

goede en correcte garage

Service
ELJM. Haan (Landgraaf)
01-12-2017
8

Sympathieke directeur en medewerkers.

Service
Anoniem
29-11-2017
9

Altijd goede service, duidelijk in de afspraken, helder in de toelichtingen bij uitgevoerde of uit te voeren werkzaamheden.

Service
Frans Lipsch (Ubachsberg)
29-11-2017
10

ben uiterst tevreden over afhandeling

Service
Anoniem
29-11-2017
8

Ik ben goed geholpen.

Service
Anoniem
27-11-2017
10

zonder meer tevreden

Service
Piet Franssen (Landgraaf)
24-11-2017
9

Ik ben al 35 jaar een meer dan tevreden klant.

Service
Anoniem
22-11-2017
8

Kan beter door verbetering service mdewerkster achter Bali nu niet kundig genoeg

Service
Cris kleikers (Wijlre)
22-11-2017
9

Prettige goede garage.Zeeer vriendelijke bediening.Goede service.

Service
FGSM Bremen (Landgraaf)
15-11-2017
7

In 1976 kochten wij onze eerste Toyota, een Corolla, en zijn toen bij Toyota blijven 'hangen' In al die jaren hebben wij inmiddels 11 Toyota's in vrijwel alle types gereden (1e en 2e auto) Over het algemeen ben ik ook heel erg tevreden, echter in het laatste geval waarbij wij te maken hadden met een aanzienlijke schade aan mijn Aygo, (€ 2100,-) is over het verloop van reparatie en het gereedkomen van de auto niet goed gecommuniceerd. Ik heb daar melding van gemaakt bij de dealer die zich vervolgens wel heeft verontschuldigd. Dat is achteraf nog eens met een bloemetje onderstreept.

Service
Anoniem
15-11-2017
8

alles verloopt steeds naar wens

Service
Anoniem
10-11-2017
8

Ik ben zeer tevreden over Mengelers Toyota Landgraaf. De medewerkers zijn vriendelijk en zeer behulpzaam.

Service
Mevr. Koekkoek (Heerlen)
08-11-2017
10

Vooral zo doorgaan, vriendelijke en deskundige mensen werken in deze garage.Daar worden klanten heel blij van??

Service
W.M. Smeets (Voerendaal)
08-11-2017
9

Al vele jaren bij deze Toyota dealer klant. De vriendelijke en goede dienstverlening door het personeel is daarvan de oorzaak.

Service
vandenbussche Marie-rose (landgraaf)
06-11-2017
9

goede service ...meestal vriendelijk personeel

Service
Mevr. Ackermann Wetzels (landgraaf)
02-11-2017
10

Bij toyota mengelers in landgraaf word ik al 18 jaar correct behandeld en heb ik nog nooit problemen gehad die ze niet hebben opgelost.

Service
Anoniem
02-11-2017
8

Gemid. Goed!

Service
Harmannus T. Canninga (Nuth)
01-11-2017
10

Altijd zeer vriendelijk en vakkundig..

Service
F. Renkens (Landgraaf )
01-11-2017
8

Vriendelijk en behulpzaam.

Service
Anoniem
30-10-2017
8

Goede service. Prima afspraken. Tot nu toe altijd zeer correct en goed geholpen.

Service
Anoniem
30-10-2017