Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

801 commentaren van in totaal 802 beoordelingen
Service
J.zenden
14/11/2018
10

Correct behandeld.

Service
A. Veugen (Landgraaf)
09/11/2018
10

Ik word altijd heel goed geholpen. Er zijn geen lange wachttijden, ook worden de kosten zeer goed besproken en de verschillende mogelijkheden m.b.t de beurt wat de auto nodig heeft, je kunt zelf een pakket kiezen en zo dus je kosten bepalen. In een woord perfect !

Service
Dhr. R. Horbach (Landgraaf)
09/11/2018
10

Sinds vele jaren klant bij deze dealer. Thans de zesde Toyota-auto bij deze dealer gekocht en in gebruik. Nog steeds tevreden over de behandeling.

Service
Marcel Quaden (Landgraaf)
09/11/2018
8

Bij Mengelers word ik altijd geholpen.

Service
Norbert Steger (Voerendaal)
09/11/2018
9

-

Service
Tevreden klant uit Vijlen (Vijlen)
09/11/2018
10

Heb het gevoel dat dit nog een eerlijke garage is die je niet onnodig op kosten jaagt.

Service
ank oostwegel (heerlen)
02/11/2018
10

Ik ben zeer tevreden anders zou ik uiteraard geen 10 geven.

Service
Dhr. RHPJ Houben (Heerlen)
02/11/2018
10

ik wordt hier ontvangen en behandeld als mens, niet alleen bekeken vanuit zakelijk oogpunt.

Service
Jaap Vink (Landgraaf)
02/11/2018
10

Een mooi bedrijf met correct acterende mensen wasr van A tot Z alles klopt. Je weet waar je aan toe bent. Bovendien echt niet duurder als een algemeen garagebedrijf. Wel veel duidelijker.

Service
J.Bastiaanse (Kerkrade)
02/11/2018
10

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
Lau van Dinther
02/11/2018
9

Bij afspraak korte uitleg over inhoud onderhoudsbeurt en prijs. Bij geconstateerd extra benodigd onderhoud/reparatie opnieuw duidelijke uitleg over inhoud en prijs . Bij afhalen auto nogmaals een duidelijk verhaal.Verder bij wachten een mooie wachtruimte met koffie en thee . Kortom, Toyota Mengelers Landgraaf voor ons al meer dan 30 jaar een prima bedrijf.

Service
Marianne Muujs (Heerlen)
02/11/2018
8

Ben tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Waren mijn auto vergeten te repareren op het moment van afspraak maar ben goed verder geholpen. Kreeg gelijk een andere auto mee en kon die de volgende dag terugbrengen wanneer het mij uitkwam.

Service
S.Fideli (Heerlen)
02/11/2018
9

Afspraken worden nagekomen. Ik word naar huis gebracht op de dag van de apk keuring en onderhoud en de volgende dag weer opgehaald. De werkzaamheden worden naar wens uitgevoerd en het komende jaar heb ik weer recht op service bij pech met de auto.

Service
FGSM Bremen (Landgraaf)
29/10/2018
9

Ik ben al ruim 42 jaren klant heb zelf in die tijd 7 Toyota's gereden en mijn echtgenote 5. Naar mijn idee zegt dat alles over ****.

Service
johan (heerlen)
29/10/2018
9

Vriendelijke ontvangst en een goede en snelle service.

Service
P Claessens (Landgraaf)
29/10/2018
10

Een dealer waar je je thuis voelt.

Service
W.Verrijdt (Voerendaal)
29/10/2018
10

Kom er al bijna 20 jaar en de servise en behandeling zijn meer dan uitstekend.

Service
n.m.j. linssen (heerlen)
18/10/2018
8

goede service.

Service
GGH Pieters (Kerkrade)
17/10/2018
7

Ik vindt zelf een 7 een goed punt en iedereen zowel persoonlijk als een totaal bedrijf is altijd nog wat te leren.

Service
Henjo Leszczynski (Brunssum)
17/10/2018
10

Goede service, duidelijke afspraken en overleg bij vragen of suggesties. Vakkundig personeel.

Service
Mevr. M. Meyer -Schunck1 (Heerlen)
17/10/2018
9

Zeer kundige en vriendelijke mensen.

Service
NJG Toussaint
17/10/2018
9

Uitstekende service , afspraak via website te regelen, vriendelijk personeel.

Service
Martin van den Oever (Landgraaf)
11/10/2018
9

Had het op prijs gesteld als een monteur of verantwoordelijke een toelichting had gegeven bij het ophalen Van de auto. De bekleding van de voorstoel was n.l. vervangen onder garantie en ik constateerde thuis dat het leer nogal wat plooien vertonen. Ik zal hier als ik in de buurt ben nog voor binnenlopen.

Verkoop
Sven van hulten (Kerkrade)
11/10/2018
10

Goede en vriendelijke service

Service
Goossens (Landgraaf)
05/10/2018
8

Betrouwbaarheid goede service en klantvriendelijheid

Service
Harrie Reumkens (Landgraaf)
05/10/2018
9

Al jaren betrouwbaar

Service
Pierre Hakze
05/10/2018
8

De service is goed en je wordt goed geholpen

Service
Dhr. Kersten (Kerkrade)
26/09/2018
10

Vriendelijke ontvangst. Alles verloopt zoals afgesproken.

Verkoop
Jan Gooren (Heerlen)
19/09/2018
10

*** Toyota Landgraaf is een uiterst betrouwbare en klantvriendelijke dealer.

Service
Pieter Vermeulen (Heerlen)
19/09/2018
10

Al jaren zeer tevreden. Als er al eens een foutje gemaakt wordt, en dat is menselijk, wordt dat altijd netjes opgelost. Prettige en persoonlijke benadering!

Service
J.Melchers (Hoensbroek)
13/09/2018
9

Zeer goede en betrouwbare service. Personeel is heel vriendelijk.

Service
Sjon Geurts (Hoensbroek)
13/09/2018
10

Ze leveren een uitstekende service.

Service
Theo Minten (Brunssum)
13/09/2018
9

Gedegen vakkennisNiet te beroerd slechter nieuws zo vroeg mogelijk mede te delen Prijs in verhouding met het geleverde, prima in orde

Service
j. van de Laar (Hoensbroek)
12/09/2018
9

goede uileG en kleine reparatie werd na overleg meteen uitgevoerd.

Service
Jan Kathagen (Landgraaf)
06/09/2018
8

Correcte afhandeling, vriendelijk personeel, doen wat ze beloven.

Verkoop
Bianca van Loon-Kubiak (Kerkrade)
05/09/2018
10

Was gewoon super hoe ik er ben behandeld worden ben. En alles liep naar afspraak. De verkoper heeft erg geduld gehad met mij. Hem was niks te veel !!!

Service
Mevr. Van Horn
05/09/2018
8

Klantvriendelijk en verricht goed werk

Service
Pieter Volleberg
05/09/2018
8

Goede service en komt afspraken na.

Service
Rob Soudant
05/09/2018
8

Ik ben tevreden over Toyota Mengelers. Minpuntje vind ik dat de auto bij de Comfortbeurt niet even met een zeem afgedroogd was. Verdere prettige ontvangst. Ik ben al ruim 30 jaar klant bij deze dealer!

Service
Sjef Ramakers (Wijlre)
05/09/2018
9

Vriendelijk en goed geschoold personeel. Nette zaak.

Service
B.B.J. Posman-Hayen (Heerlen)
29/08/2018
10

11 is teveel.

Service
Dhr.S.Meens (Landgraaf)
29/08/2018
9

ik wordt al 21 jaar heel goed geholpen en netjes behandeld door garage Mengelers.

Service
Leo Welter (Vijlen)
29/08/2018
10

Je wordt er behandeld zoals het hoort. Menselijk en zeer correct.

Service
leon van der zee (landgraaf)
29/08/2018
9

vriendelijk en erg behulpzaam

Service
M.PRICKARTS
23/08/2018
8

ZE ZIJN VRIENDELIJK BELEEFD EN ALS IK VRAGEN HEB ZIJN ZE BEHULPZAAM

Service
Dhr. J. Scherber (Landgraaf)
22/08/2018
9

Goede ontvangst prijs opgave vooraf en er wordt gebeld bij onverwachte reparaties.Ook de wachtruimte is netjes schoon en goed voorzien van koffie en andere drankjes.

Service
Marcel Claessen (Beek)
22/08/2018
10

Je wordt netjes te woord gestaan en goed en correct geholpen, ben al 32 jaar klant bij Mengelers en nog altijd zeer tevreden.

Service
Niklaus G. Prins (6471 VX Eygelshoven)
22/08/2018
10

Top Dealer !

Service
mevr.raumanns (heerlen)
20/08/2018
10

ik ben volgens afspraken goed en korrekt geholpe,dus kan ik er niets aan toevoegen

Service
henk..twikler (heerlen)
15/08/2018
10

kom al jaren bij deze dealer en heb noch nooit klachten gehad die wat ik zou moeten vermeldenkom ook regelmatig aan de onderdelen balie en hier heb ik ook geen klachtenrij al meer als 35 jaar toyota en moet zeggen wat een betrouwbare bolidesen als je een leen auto moet hebben doen ze ook niet moeilijk over als er een vrij is dan is het zo geregeldvoorlopig blijf ik noch even bij toyota wat loopt die c-hr automaat toch fantasties

Service
hilda simons (heerlen)
15/08/2018
8

was goed en te vrede

Service
Mathieu Hanssen
15/08/2018
10

ik ben tot nu toe naar tevredenheid geholpen

Service
R.G.J.C. Verheijen
15/08/2018
9

Ik ben zeer tevreden over de diensten van Toyota Mengelers Landgraaf. Toch een minpuntje, de muziek in de showroom tevens wachtruimte mag een stuk minder. Stilte is ook heel erg prettig!!!!

Service
Leo van Berkom (Heerlen)
10/08/2018
8

8 is goed.

Service
Joop Adema (Landgraaf)
08/08/2018
8

Zeer tevreden

Service
Theha (Kerkrade)
08/08/2018
9

Heb en had niks te klagen.

Service
j.Kleijkers
02/08/2018
10

Omdat ik zeer tevreden ben

Service
F. Bordewin (Niet)
01/08/2018
7

Bijzonderheid:Klantvriendelijk receptiepersoneel en een prima brengservice.

Service
Jan Romkens (Landgraaf )
01/08/2018
10

Alles oké en de koffie was lekker

Service
M. Kouwenberg (Landgraaf)
01/08/2018
8

Goede en duidelijke prijsopgave. Ook volgens afspraak gebeld geworden op extra kosten buiten onderhoudsbeurt.Houden zich dus netjes aan de afspraak

Service
ploum (landgraaf)
01/08/2018
8

goede afspraken mee te maken.breid je te helpen als het echt nodig is

Service
Dhr E. Brosius (kerkrade)
31/07/2018
9

goede service en vriendelijk personeel

Service
Roswita Lansbergen-Herinx (Heerlen)
30/07/2018
10

Zeer klantvriendelijk bedrijf, waar kwaliteit voorop staat, vriendelijkheid heel normaal is, en alles klopt gewoon.

Verkoop
Amanda Pulles (Landgraaf)
25/07/2018
9

Ze zijn vriendelijk, behulpzaam en correct

Service
Manuela Heinrichs (Landgraaf )
25/07/2018
9

Goede bejegening, fijne terugkoppeling na bezoek werkplaats, prijs/kwaliteit versus service is zeer goed

Service
Mark Nellessen (Kerkrade)
25/07/2018
7

Prettig bedrijf, maar sommige afspraken, zoals uitleg over een post op de werkplaatsopdracht en hierover teruggebeld worden, moeten gewoon nagekomen worden

Service
Mevr.Lips A (Landgraaf)
25/07/2018
9

Keurig personeel,nette afhandeling van de werkzaamheden.Vriendelijk,behulpzaam.Een keurige garage

Service
H Maassen (Eygelshoven)
23/07/2018
9

Correct ontvangst en afhandeling van de onderhoudsbeurt van de auto.

Service
John (Oirsbeek)
20/07/2018
10

Vriendelijk en geode service

Verkoop
Mw. Rutten (Valkenburg)
18/07/2018
10

Goede auto's, prettige en goed geïnformeerde medewerkers, correct en attent. Prettige plek om op auto te wachten bij beurten

Verkoop
3 D TUINONTWERP (Jabeek)
17/07/2018
10

alles is gegaan zoals van te voren aan gegeven er is zelfs meer gedaan als afgesproken de auto werd na 1 week geleverd waar maak je dat nog mee plus nog een bloemetje voor mijn vriendin

Service
J.M.G.Voragen
12/07/2018
9

Vriendelijke ontvangst. Goede afspraken vooraf.Toelichting van de werkzaamheden en kosten vooraf kenbaar gemaakt.Eventueel bijkomende kosten eerst met de klant bespreken.Goede service.

Verkoop
Dhr. Rein Frölings (Landgraaf )
11/07/2018
10

Het contact met deze dealer is zonder uitzondering prettig en correct. Dat is dus het geval bij zowel de aankoop van een nieuwe auto als bij het maken van een afspraak en de service bij onderhoud en reparatie.

Verkoop
Mevr.Bekkers Gunst
11/07/2018
10

Fijn bedrijf, aardig personeel, geen enkele aanmerking

Service
beckers jo (klimmen)
09/07/2018
10

omdat ik tevreden ben over de service

Verkoop
Hannelore Klein (Landgraaf)
09/07/2018
10

Goed bereikbaar. Hele mooie zaak. Goede parkeer gelegenheid.

Service
Nina van T.
09/07/2018
10

Ondanks dat het niet mijn eigen Toyota garage is, toch direct kunnen komen omdat mijn uitlaat er half onderuit lag. Kon diezelfde middag nog gefixt worden. Heel fijn.

Service
Vandenbussche MR (Landgraaf)
09/07/2018
9

ik ben tevreden met service en over het algemeen vriendelijk personeel

Verkoop
Marie-Louise Wolfs-van Loo (Voerendaal)
04/07/2018
10

Reeds 35 jaar klant en steeds met deskundigheid en vriendelijkheid geholpen.

Verkoop
Dhr.A.Winkler (Landgraaf)
03/07/2018
10

je hebt een prima service en in al die 42 jaar nog nooit problemen gehad..

Service
Paul Bal (Landgraaf)
28/06/2018
9

Bij n compleet onderhoudsbeurt zit inclusief auto wassen en binnen zuigen. Helaas was de auto waarschijnlijk wel gewassen maar was niet schoon, enkele vuile plekken op de lak zaten erna nog erop, olie plekken op de matten. Anders kregen jullie n 10.

Service
Hendrix (Landgraaf)
27/06/2018
9

Helpen je goed

Service
Jos H (Landgraaf)
20/06/2018
10

Al sinds 1986 tevreden klant

Verkoop
T. Mady (Landgraaf)
20/06/2018
10

Klant- en servicegericht. Als klant kun je niet meer wensen. In alle facetten een effectief bedrijf met deskundige medewerkers.

Service
Jan Collong (Heerlen)
14/06/2018
8

Vakbekwame en klantgerichte service, ook bij noodgevallen zonder afspraak.

Verkoop
Dhr. Snijders (Heerlen)
13/06/2018
9

Goed geholpen en duidelijke uitleg.

Verkoop
Jack joosten (Heerlen)
13/06/2018
7

De ontvangst was goed de uileg over het leasecontract was goed de proefrit was goed alleen de communicatie liet te wensen over

Service
Leo Dekker (Landgraaf)
13/06/2018
8

Vriendelijk ontvangst en correct geholpen. Tevens duidelijke uitleg over het onderhoudsschema wat wordt uitgevoerd.

Service
Bea Vossen (Voerendaal)
11/06/2018
8

Eerlijk correct,prettig en vriendelijk personeel.Vertrouwd en technisch prima.Mooi bedrijf!!!!

Verkoop
Patrick Willems (Kerkrade )
06/06/2018
10

Heel aardig benaderd en tijd voor ons genomen.

Service
R.A. Klooster (Schin op Geul)
06/06/2018
8

De behandeling en afhandeling is gedaan zoals vooraf was overeengekomen.

Service
G .de Witt. (Kerkrade)
01/06/2018
7

Ik ben heel tevreden.

Service
FHJ Moorman (Landgraaf)
30/05/2018
10

Iedere keer weer, bij elk bezoek:Super correct en betrouwbaar.

Service
H.A. Bastiaens (Maastricht)
30/05/2018
8

Ik kom hier al jaren.

Verkoop
Marcel Malbasic (Sittard)
30/05/2018
10

Alles is met veel tact uitgelegd. Tips over zuinig rijden. Vriendelijkheid, begrip (wij hebben auto iets eerder gekregen om te laten aan familie (zij waren op bezoek bij ons, dat zijn betere autos dan VW).

Service
Ruyters (Kerkrade)
30/05/2018
10

service

Verkoop
Dhr. Charles Dorfel
29/05/2018
8

Tot nu toe ben ik naar volle tevredenheid behandeld, ik heb tot nu toe alleen een nieuwe auto daar mogen afhalen en de hele procedure meegemaakt wat daar aan vooraf ging. Ik ben daar nog niet met een klacht of reparatie geweest dus daar kan ik nog niks over zeggen, hoe dat afgehandeld wordt, ik vermoed zeer waarschijnlijk goed, maar dat moet ik dus nog afwachten, vandaar een 8. Zeer waarschijnlijk zal dit in de toekomst wel een 10 kunnen worden.

Service
Marie-Jozé Schiffelers
29/05/2018
10

Mengelers Toyota Landgraaf is een zeer betrouwbaar bedrijf, waar uw auto in goede handen is. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Ik ben zeer tevreden!

Service
Dhr. Kummer
24/05/2018
8

Werkzaamheden goed en service en correctheid, ook in bejegening, heel goed. Wel mijn inziens zijn de rekeningen aan de hoge kant. Inruilprijzen vind ik echt te laag. Koffie is zeldzaam lekker.

Service
Dhr. Schults (Heerlen)
24/05/2018
9

Personeel is behulpzaam en vriendelijk. Service is uitstekend. Zeer tevreden.

Service
Mathieu (Simpelveld)
24/05/2018
9

Uiterst correct te woord gestaan en alles snel afgehandeld

Service
Mw. T. KERCKHOFFS (Heerlen )
24/05/2018
9

Gewoon heel erg tevreden, goede uitleg, vriendelijke medewerkers, behulpzaam en correct. Kom er al vanaf het begin van de zaak in Landgraaf. Zou er niet zo lang komen als ik niet tevreden was.

Verkoop
Leo Hoofs (Heerlen)
23/05/2018
9

Zeer goede contacten en al ruim 55 jaar klant.

Verkoop
Miriam Lodérus (Voerendaal)
23/05/2018
10

De ontvangst, de uitleg over de auto, de service en de tijd die ze hadden en tot slot de kennis van de verkoper, eerlijk vriendelijk en vakbekwaam. En aan het einde een bloemetje wat zeer gewaardeerd word

Service
Dhr. M. Lemmen (Heerlen)
18/05/2018
8

Adequate en correcte dienstverlening.

Service
Ben Werry
16/05/2018
9

Klantvriendelijk, goede service en bespreken de uitgevoerde werkzaamheden.

Service
Fer Tiemeijer (Voerendaal)
16/05/2018
10

In Toyota en deze dealer heb ik het volste vertrouwen en heb de zekerheid dat de auto altijd zonder problemen klaar staat.

Service
R Storms
16/05/2018
10

Gewoon geweldig. Verder duidelijk denk ik toch

Verkoop
Rob Braat (Nuth)
16/05/2018
4

Niet zeer service gericht en klantvriendelijk

Service
Fam. Kühtreiber (Kerkrade)
04/05/2018
10

Klantvriendelijk en professioneel

Service
Harrie Meens (Landgraaf)
04/05/2018
9

Goede afspraken en goede verkopers en bekwame monteurs in deze garage.

Service
dhr Werts (Margraten)
02/05/2018
9

prima zaak, net zakelijk personeel ,goede service

Service
J. Roosenboom (Wijnandsrade)
02/05/2018
7

Het had een hoger cijfer kunnen zijn als ik niet nog eens had moeten bellen voor mijn pech hulp service pasje. Hier staat de verkeerde eind datum op. Zou met een jaar verlengd moeten worden en niet maar 3 maanden. Tot op heden nog niks ontvangen, morgen weer opnieuw bellen.

Service
Piet Bulles (Lemiers)
02/05/2018
9

Goede en correcte afhandeling

Service
P.J.H. DOVEREN (HEERLEN)
01/05/2018
9

Zeer tevreden over alles en ook nog GRATIS een leenauto meegekregen.

Service
AAWF Huisman (Simpelveld)
25/04/2018
10

Goede service en betrouwbaar

Service
Deumens-stienen. ton (heerlen)
25/04/2018
9

goede voorlichting, aardig personeel alles goed en overzichtelijk

Service
Dhr. R. Pasma (Heerlen)
25/04/2018
8

Toyota Mengelers is een bedrijf waar de mensen met plezier werken. Normen en waarden zijn hier nog hoog in het vaandel. Dit komt het product dat ze aanbieden en onderhouden alleen maar ten goede.

Service
dhr. W.J. van der Dussen (Heerlen)
25/04/2018
8

Goede en informatieve begeleiding

Service
favan geel (hoensbroek)
25/04/2018
10

ik kan een lager cijfer geven maar ze verdienen gewoon een 10

Service
Leo Hoofs (Heerlen)
25/04/2018
9

klantvriendelijke benadering en steeds goede uitleg over verrichte (onderhouds)werkzaamheden. Al vanaf de opening in Landgraaf zeer tevreden klant geweest.

Service
Dhr.R Heussen (Hoensbroek)
19/04/2018
8

prettige ontvangst en goed werk

Service
Dhr. Duijsens (Landgraaf)
18/04/2018
10

Zeer goede service en behulpzaam personeel.

Service
favangeel
18/04/2018
10

klantvriendelijk en zeer goed perseneel

Service
H.B. Leszczynski (Brunssum)
18/04/2018
10

Ben helemaal tevreden: stiptheid bij afspraken, goede communicatie en vriendelijk vakkundig personeel.Staan open voor vragen of suggesties mijnerzijds. Top bedrijf!

Service
Leon Austen (Wittem)
18/04/2018
7

€225,- (incl. btw) voor een 2e hands raammechanisme, vind ik een vorstelijke, te hoge prijs voor vervanging/montage hiervan (duur 45 minuten). Helaas had ik geen andere optie dus geen andere keuze. Montage is verder prima en naar tevredenheid verlopen. Wel naderhand zelf de binnenbekleding van de deur opnieuw vastgezet en gelijmd aan de bovenzijde.

Verkoop
E.F.M. Dabekaussen-Handels (Voerendaal)
12/04/2018
10

Betrouwbare garage. Altijd vriendelijk en behulpzaam. De koffie staat klaar.

Verkoop
Marion Hubbers (Heerlen)
12/04/2018
9

Wij zijn uitstekend geholpen door zeer deskundig, vakkundig en vlot personeel.

Service
Henk Hommen (Landgraaf)
05/04/2018
9

klant vriendelijk en prima service

Service
P. Jongen (Heerlen)
05/04/2018
9

Correcte afspraak, maar ook goede afhandeling.

Service
J.H.Peukens (Heerlen)
29/03/2018
8

Vriendelijke ontvangst en voelt goed.

Service
E.J. Mendel
28/03/2018
8

Vriendelijk personeel.Wellicht dat een haal-en-brengservice (voor de klant) een optie is.

Service
Henk Nout (Maria Hoop)
28/03/2018
9

Goede sfeer en de juiste kennis in huis

Service
Jan Vromen (Schinveld)
28/03/2018
10

We zijn zeer tevreden over het bedrijf

Service
Meijers (Kerkrade)
28/03/2018
9

Naar volle tevredenheid alles iutgevoerd

Service
Mevr Garritsen (Hoensbroek)
28/03/2018
8

Hele goede service en vriendelijk. En mijn ouders kwamen daar en mijn broer en ik komen daar ook.

Service
Jan engels (Heerlen)
26/03/2018
9

Deskundig personeel werklpaats houdt zivh aan de afspraken alles klopt

Service
mevr.Ritzen (Landgraaf)
26/03/2018
9

super service, vriendelijk personeel,zodra ik garage verlaat heb ik het gevoel dat ik veilig en met een auto in heel goede staat de weg op kan!

Service
Dhr. Ho
23/03/2018
9

Top servicegerichte personeel, vooral aardige chauffeur.Ditmaal was het wat de auto betreft iets minder dan voorheen, maar die heb je af en toe wel eens.Bedankt voor de service!

Service
H.SOOMERS (LANDGRAAF)
23/03/2018
9

IK BEN ZEER TEVREDEN OVER MIJN DEALER

Service
L. Erens
22/03/2018
6

Naar onze mening worden wij als klant niet serieus genomen. Nadat je de auto hebt gekocht voelt het voor ons alsof we een nummer zijn en geen klant die een dure auto heeft gekocht en regelmatig voor onderhoud zijn centjes achter laat.

Verkoop
Mevr. Houben
22/03/2018
9

Wij hebben hier al de vierde Aygo nieuw gekocht, dit zegt volgens mij genoeg!

Verkoop
C.M.L. Hofland (Kerkrade)
21/03/2018
10

Prima service. Uitstekende behandeling door personeel.

Service
R. Strijthagen
21/03/2018
9

Duidelijke afspraken die na gekomen worden

Verkoop
Arno schuivens (Landgraaf)
20/03/2018
9

Wij zijn zeer tevreden over mengelers

Service
Anja wessels (Landgraaf)
14/03/2018
9

Service is goed en de behulpzaamheid ook.Auto rijdt goed en heb weinig problemen met hem gehad

Service
Dhr. J. de Vries (Brunssum)
14/03/2018
8

Goede service en vooraf gemaakte prijsopgave klopt exact.

Service
Wim Smeets (Landgraaf)
14/03/2018
10

Ben hier kind aan huis. Ik koop een Toyota omdat ik graag naar deze dealer ga. |Merk auto interesseert mij niet. Als hij Nissan gaat verkopen, dan koop ik die!

Service
Camille Schyns (Ubachsberg)
07/03/2018
10

Gewoon hartstikke betrouwbaar garagebedrijf. Ik ben er 7 jaren klant, heb er voor mezelf en familie 4 auto's gekocht en nog nooit iets vervelends of zelfs teleurstellends meegemaakt.

Service
Frank pisano (Kerkrade)
28/02/2018
10

Service is heel goed en komen meteen vertellen als er iets vervangen moet worden en wat het zou kosten.

Service
Ireen Dessing (Klimmen)
28/02/2018
8

Kom er niet zo vaak!

Service
Fam Bos
26/02/2018
10

Vriendelijk personeel Kundig personeel Persoonlijke benadering

Service
DHR. L. MERKELBACH (HEERLEN)
14/02/2018
9

BEN ZEER TEVREDEN OVER DE KLANTVRIENDELIJKE BEHANDELING EN AFHANDELING VAN DE OPGEDRAGEN WERKZAAMHEDEN

Service
Manuel Dumont (Eygelshoven)
07/02/2018
10

Ik wordt er netjes te woord gestaan. Ik vertrouw Mengelers Toyota Landgraaf en zijn monteurs omdat ik nooit voor verassingen kom te staan en alle uitgevoerde werkzaamheden altijd correct en goed worden uitgevoerd.

Service
Margriet Schutten (Kerkrade)
07/02/2018
10

Omdat ik altijd goed geholpen ben.

Service
Tammel (Heerlen)
07/02/2018
8

Zeer fijn behandelt

Service
Arno schuivens (Landgraaf)
31/01/2018
8

Werkplaats is primaVerkoop laat te wensen over kon meer interesse tonen in klantAls ik tijdens mijn oponthoud in de garage, in de schowroom ga en in de nieuwe Toyota ga zitten en een verkoper ziet dit zou ik het op prijs stellen als ook hij hier interesse in toont en me uitleg geeft en een mooi bod doet op de evt,aanschaf van een nieuwe auto de keus is aan mij,maar proberen kan toch wel iets opleveren of een vraag van wilt u en afspraak maken om de auto eens proef te rijden, maar alleen goedendag zeggen en doorlopen naar je kantoor werkt niet

Service
Marita Meyer - Schunck (Heerlen)
24/01/2018
9

Vriendelijk en vakbekwaam

Service
WvWordragen (Heerlen)
19/01/2018
8

Word altijd goed te woord gestaan en ook geholpen

Service
Pieter Vermeulen (Heerlen)
16/01/2018
9

Het is een prettige dealer waar elke klant zich thuis voelt!

Service
Koot
11/01/2018
8

Ondanks dat ik via website van Toyota een afspraak maakte voor onderhoud, stond ik die dag niet aangemeld .Toch op goede en correcte manier opgelost toppie!!!!

Verkoop
Anoniem
10/01/2018
9

uitstekende verkoper - geen moeite teveel

Service
Anoniem
10/01/2018
10

Goede service vriendelijk y

Service
L. M. Lebon (Landgraaf)
10/01/2018
8

ik ben correct en netjes behandeld

Verkoop
Dhr .F.J Hellemond (Landgraaf)
03/01/2018
9

Dealer met Knowhow , service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel wat wij zeer op prijs stellen...

Service
Anoniem
27/12/2017
9

Goede service klant vriendelijk

Service
Anoniem
27/12/2017
10

Correcte behandeling. Professioneel

Service
JH3114 (Landgraaf)
27/12/2017
10

altijd tevreden, familie gevoel, al klant sinds 1986

Service
Peter Bost (Landgraaf)
27/12/2017
9

De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Ze geven goed advies en doen wat ze beloven. Alleen jammer dat het updaten van het navigatiesysteem niet verdeeld kan worden in de beurten. Dit heeft niks te maken de garage maar is iets voor Toyota om over na te denken.

Service
Anoniem
21/12/2017
9

Omdat ze goed zijn

Verkoop
Anoniem
20/12/2017
7

Prima geholpen . prima zaak, alleen de reserve auto die ik kreeg past niet bij de uitstraling van de Toyota zaak. Die afhandeling had beter gekund.

Verkoop
Anoniem
20/12/2017
10

Je wordt als klant gezien en deskundig geholpen. Uitstraling van mengelers landgraaf geeft een goed gevoel.

Service
Fred Caffee (Heerlen)
20/12/2017
9

Zeer vakkundige medewerkers! Klantvriendelijk.

Service
Anoniem
18/12/2017
8

Prettige service. Duidelijke uitleg over reparatie en kosten.

Service
R.Scheffers (Lemiers)
14/12/2017
10

Zeer goed

Service
Anoniem
07/12/2017
8

Goede service-bij grote beurt zijn de ruitenwissers niet inbegrepen, jammer. Mijn handy gaf geen verbinding met mijn auto-telefoon en hiervoor had Toyota geen oplossing- nou ja-nieuwe telefoon aanschaffen- en plotsklaps doet alles het weer- dus advies was niet correct. Advies:Toyota lost dit probleem op.

Service
Anoniem
07/12/2017
9

Afspraken worden correct afgehandeld, vriendelijk personeel ,service goed.

Service
Anoniem
07/12/2017
8

Waar ik mij als klant gewaardeerd voel in autoland! Goede informatie verstrekking en geen verassingen bij onderhoud aan auto.

Service
D Bonnema (Kerkrade)
07/12/2017
10

omdat ik altijd met respect ben behandeld

Service
Hans Rademacher (Kerkrade)
07/12/2017
9

Ben al jaren klant en altijd kundig ,vriendelijk en behulpzaam geholpenHeb diverse merken gereden in het verleden.......maar over Toyota ben ik het meest tevreden.

Verkoop
Leo Konings (Geleen)
07/12/2017
8

De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam.

Service
winthaegen (landgraaf)
06/12/2017
8

goede en correcte garage

Service
ELJM. Haan (Landgraaf)
01/12/2017
8

Sympathieke directeur en medewerkers.

Service
Anoniem
29/11/2017
8

Ik ben goed geholpen.

Service
Anoniem
29/11/2017
9

Altijd goede service, duidelijk in de afspraken, helder in de toelichtingen bij uitgevoerde of uit te voeren werkzaamheden.

Service
Frans Lipsch (Ubachsberg)
29/11/2017
10

ben uiterst tevreden over afhandeling

Service
Anoniem
27/11/2017
10

zonder meer tevreden

Service
Piet Franssen (Landgraaf)
24/11/2017
9

Ik ben al 35 jaar een meer dan tevreden klant.

Service
Anoniem
22/11/2017
8

Kan beter door verbetering service mdewerkster achter Bali nu niet kundig genoeg

Service
Cris kleikers (Wijlre)
22/11/2017
9

Prettige goede garage.Zeeer vriendelijke bediening.Goede service.

Service
Anoniem
15/11/2017
8

alles verloopt steeds naar wens

Service
FGSM Bremen (Landgraaf)
15/11/2017
7

In 1976 kochten wij onze eerste Toyota, een Corolla, en zijn toen bij Toyota blijven 'hangen' In al die jaren hebben wij inmiddels 11 Toyota's in vrijwel alle types gereden (1e en 2e auto) Over het algemeen ben ik ook heel erg tevreden, echter in het laatste geval waarbij wij te maken hadden met een aanzienlijke schade aan mijn Aygo, (€ 2100,-) is over het verloop van reparatie en het gereedkomen van de auto niet goed gecommuniceerd. Ik heb daar melding van gemaakt bij de dealer die zich vervolgens wel heeft verontschuldigd. Dat is achteraf nog eens met een bloemetje onderstreept.

Service
Anoniem
10/11/2017
8

Ik ben zeer tevreden over Mengelers Toyota Landgraaf. De medewerkers zijn vriendelijk en zeer behulpzaam.

Service
Mevr. Koekkoek (Heerlen)
08/11/2017
10

Vooral zo doorgaan, vriendelijke en deskundige mensen werken in deze garage.Daar worden klanten heel blij van??

Service
W.M. Smeets (Voerendaal)
08/11/2017
9

Al vele jaren bij deze Toyota dealer klant. De vriendelijke en goede dienstverlening door het personeel is daarvan de oorzaak.

Service
vandenbussche Marie-rose (landgraaf)
06/11/2017
9

goede service ...meestal vriendelijk personeel

Service
Anoniem
02/11/2017
8

Gemid. Goed!

Service
Mevr. Ackermann Wetzels (landgraaf)
02/11/2017
10

Bij toyota mengelers in landgraaf word ik al 18 jaar correct behandeld en heb ik nog nooit problemen gehad die ze niet hebben opgelost.

Service
F. Renkens (Landgraaf )
01/11/2017
8

Vriendelijk en behulpzaam.

Service
Harmannus T. Canninga (Nuth)
01/11/2017
10

Altijd zeer vriendelijk en vakkundig..

Service
Anoniem
30/10/2017
8

Goede service. Prima afspraken. Tot nu toe altijd zeer correct en goed geholpen.

Service
Anoniem
30/10/2017
10

uitstekende service

Service
taher arsiwalla (heerlen)
27/10/2017
9

ik ben tevreden met het toyota garage bedrijf

Service
Anoniem
25/10/2017
9

Correcte afhandeling, duidelijke uitleg, vriendelijk behulpzaam personeel

Service
Dhr. A.J.M. Gortzen (Hoensbroek )
25/10/2017
9

IK ben zeer tevreden over garage Mengelers Toyota Landgraaf B.V.

Service
Anoniem
19/10/2017
7

Zeven is ruim voldoende maar geeft nog ruimte voor verbetering. Zo was men bijvoorbeeld de dop van het koelvloeistof reservoir vergeten te herplaatsen en zat ook de pijlstok van de olie er niet correct in. Dit vind ik slordigheden. Verder is de receptie van de werkplaats nu in de showroom geplaatst samen met de algemene receptie. Dit werkt helaas nog niet optimaal.

Service
Mh raemaekers (Landgraaf)
19/10/2017
8

Prima service

Service
nico linssen (heerlen)
19/10/2017
9

ben tevreden over de afgelopen jaren.correcte afhandeling na gemaakte afspraken.

Service
Doris en Frans Hellemond
18/10/2017
9

Competent en vertrouwde relatie

Verkoop
Anoniem
11/10/2017
8

Oude landcruiser bleek ondanks dat hij altijd voor servicebeurten bij dealer is geweest en er ook altijd APK keuringen zijn uitgevoerd toch chasisbalk te hebben die was doorgeroest. Dit hadden ze veel eerder kunnen en moeten zien.Ook bij een 20 jaar oude auto. Dit is echt niets wat van ene op andere jaar gebeurt. Ondanks dit is vertrouwen in Toyota zo groot gebleven dat we voor nieuwe Rav 4 gekozen hebben ipv Outlander PHEV. Met vriendelijke groeten,

Service
Dhr. Fred. Moonen (Heerlen)
11/10/2017
10

Vriendelijk- Correct- Eerlijk. Waar kom je dit nog tegen ?

Service
Dhr van Kroonenburgh (Heerlen)
11/10/2017
10

Vriendelijk, behulpzaam en adequate hulpverlening

Service
Verijdt (Voerendaal)
11/10/2017
10

kom al 19 jaar bij Mengelers in Landgraaf een betere dealer is er niet

Service
Dhr. M.Claessen (Geleen )
09/10/2017
10

Goede garage en netjes geholpen

Service
Anoniem
05/10/2017
7

klijne reparatie niet uitgevoert

Service
Anoniem
04/10/2017
8

Correct,eerlijk vakkundig,Vriendelijke medewerkers

Service
Anoniem
04/10/2017
9

Klantvriendelijk, flexibel, niet te duur... kortom: zeer goed!

Service
Wwilligenburg (Landgraaf)
04/10/2017
10

Altiid goede servis

Service
H.Erps (Landgraaf)
03/10/2017
8

Ik heb vertrouwen in Mengelers

Service
Luc Vanovermeere (Landgraaf )
03/10/2017
10

Toyota Mengelers staat altijd voor je klaar. Of het nu een kleine of grote reparatie betreft, je wordt altijd snel en correct geholpen.

Verkoop
Vanwersch (Eys)
03/10/2017
9

Nogmaals, zeer klantvriendelijk, kennis van zaken, betrouwbaar,

Service
Herben JJG (Brunssum)
27/09/2017
9

Ontevreden / tevreden , alleen mijn Aygo heeft problemen met achterlichten condens vorming,ik ben nu een jaar verder en het probleem is nog niet op gelost ,er zijn al eens nieuwe achterlichten gemonteerd,maar het probleem is bekent bij Toyota. nu bij de eerste onderhoud beurt heb ik ook gemeld dat de auto inhoud ,de hoofd monteur zij dat dit ook een bekent probleem van Aygo is.ik vind dat de oplossing hier voor maar veel te lang duurt.

Service
Mw. Den Hollander (Landgraaf)
13/09/2017
10

Medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en voor zover ik dat als nieuwe klant van deze dealer kan beoordelen is het werk goed uitgevoerd. Naderhand kreeg ik ook een duidelijke uitleg van de werkzaamheden

Verkoop
mw. Rehaen
11/09/2017
10

Neemt de klant bij een eerste bezoek serieus. Neemt in het hele traject tot aflevering voldoende tijd en geeft voldoende info en uitleg.

Service
Anoniem
08/09/2017
9

Wij worden altijd vriendelijk ontvangen en personeel is vriendelijk en lekkere koffie

Service
Anoniem
05/09/2017
8

correcte en goede service

Service
Anoniem
31/08/2017
10

uitstekende vakmensen, prima service en zeer vriendelijke personeel

Verkoop
A. Janssen (Landgraaf)
30/08/2017
10

Top bedrijf, goed toegankelijk, mooie showroom met vele modellen aanwezig. Goede ontvangst door hostess.Afdeling verkoop is goed georganiseerd.

Service
Hans Leenderts (Heerlen)
30/08/2017
9

Zowel het eerste intact telefonisch als de eerste kennismaking was simpelweg goed en fijn

Service
Anoniem
28/08/2017
10

service, vriendelijk, prijsopgave klopt

Service
Frits Donners (Landgraaf)
23/08/2017
9

Bij Mengelers Landgraaf is de Klant nog Koning.

Service
Mevr. Jongen (Gulpen)
23/08/2017
10

Omdat ze klant vriendelijk zijn.

Service
MT Luxen (Voerendaal)
23/08/2017
10

goede afspraken gemaakt, vriendelijke medewerkers, aangename wachtruimte dus in een woord heel tevreden

Service
Anoniem
21/08/2017
8

De medewerkers van de garage van Mengelers Toyota Landgraaf B.V. zijn erg vriendelijk, hulpvaardig en als consument wordt men niet als een nummer behandeld , maar als een persoonlijke klant. Dit geeft een wederzijds vertrouwen weer.

Service
Th.Hatting (Kerkrade)
09/08/2017
9

Had niks te klagen en alles was naar behoren afgehandeld.

Verkoop
John Wetzels (Heerlen)
03/08/2017
10

Werden er zeer voorkomend behandeld en onthaald. De zaak zelf ziet er na de opfrisbeurt licht en keurig verzorgd uit.(Bovendien komt er goeie koffie uit de automaat)

Verkoop
karin timpen (heerlen)
02/08/2017
10

je word goed geholpen en de kwaliteit en service is goed en service vind ik zeer belangrijk

Service
Mevr. van Eijbergen (Hoensbroek)
02/08/2017
10

Kundig en vriendelijk personeel

Service
Saskia (Amstenrade)
02/08/2017
10

Er werken fijne mensen die je altijd netjes en correct helpen en te woord staan. Niets is ze teveel!! Erg prettig bedrijf.

Service
HD Müller (Heerlen )
28/07/2017
9

Ik ben met het werk van Mengelers tevreden, alleen de prijs vind ik aan de hoge kant.

Service
Anoniem
27/07/2017
9

omdat ik nog altijd na al die jaren zeer tevreden ben

Service
Anoniem
27/07/2017
9

Prima personeel en een prettige service eigenaren en behandeling als klant .

Service
jh romkens (landgraaf)
26/07/2017
10

alles oke

Service
Marja Loggen (Heerlen)
26/07/2017
10

Zeer vriendelijke en vakbekwame mensen die altijd met je meedenken. Ik beveel dit bedrijf van harte aan!!

Service
ploum (landgraaf)
26/07/2017
8

zeer correcte medewerkers

Service
Dhr. A. Windmuller (Eygelshoven)
24/07/2017
10

klantvriendelijk, een goede service en vooraf afgesproken kostenopgave

Service
FMJ Pijpers (Landgraaf)
24/07/2017
8

vindt het belachelijk dat ik voor een pinnetje van de accukap €1,65 meer moest betalen, zoiets hoort bij een beurt gratis te zijn

Service
G.Lindelauf (Vijlen)
24/07/2017
9

het binnen interieur wordt zelfs nog mooi gepoetst

Verkoop
H.J.van den Hoff (Heerlen)
24/07/2017
10

Klant vriendelijk,heeft tijd voor de klant,goede uitleg en perfecte aflevering van de auto.

Verkoop
Jan Gooren (Heerlen)
19/07/2017
10

Betrouwbaar
Goede service
(Klant)vriendelijk

Verkoop
Anoniem
17/07/2017
10

Sinds vele jaren een betrouwbare en vriendelijke 'partner'.

Service
H.A. Bastiaens (Maastricht)
13/07/2017
8

Ik ben al jaren tevreden.

Verkoop
Moederscheim (Kerkrade)
12/07/2017
10

Vriendelijk en goede service

Service
J.M.G.Voragen (Heerlen)
05/07/2017
8

Afspraak wordt goed nagekomen. De ingeschatte werktijd is juist. De kosten worden vooraf medegedeeld.
Wanneer er en extra service is wordt dat vooraf gevraagd om er gebruik van te maken.

Service
Anoniem
30/06/2017
8

Er werken mensen die verstand van zaken hebben en heel klant vriendelijk zijn.

Service
H.Schouwenaars (Hulsberg)
30/06/2017
8

Informatie die ik over mijn auto krijg, is goed. Indien ik iets wil weten of er mankeert iets aan de auto en ik neem telefonisch contact op, dan wordt ik altijd goed, duidelijk en correct geholpen. Eventuele klachten worden correct behandelt.

Service
H.V.F.Voncken (Hulsberg)
30/06/2017
8

Keurige bejegening en prima uitleg en informatie over de te voeren werkzaamheden en onkosten.
Enorme verrassing: gestofzuigde auto!
Op het moment van bezoek was men aan het verbouwen.

Service
H.V.F.Voncken (Hulsberg)
30/06/2017
8

Keurige bejegening en prima uitleg en informatie over de te voeren werkzaamheden en onkosten.
Enorme verrassing: gestofzuigde auto!
Op het moment van bezoek was men aan het verbouwen.

Service
Mw. M. Heinrichs (Landgraaf)
30/06/2017
9

Betrouwbaar, klantvriendelijk, voordat reparatie plaats vindt, wordt er eerst overlegd

Verkoop
Rosaline Geelen (Hoensbroek )
30/06/2017
10

Het is mijn derde Aygo, 2007, mijn eerste, 2010 mijn tweede, 2014-2017 een VW UP gereden, , jaren geleden, 2 nieuwe starlets gekocht ooit, bij garage Jan Bakkes in Posterholt, ook tevreden met de auto's en met de vriendelijkheid van helaas overleden Jan, ik ben geboren en getogen in Posterholt.
Kortom, nooit geen slechte ervaring gehad met Toyota !

Verkoop
Anoniem
26/06/2017
10

Mengelers Toyota Landgraaf is een eerlijke, betrouwbare partner.

Service
A.Horstman. (Landgraaf.)
22/06/2017
9

correcte afhandeling

Service
Dhr. F. van den Broek (Heerlen)
22/06/2017
10

Je wordt vriendelijk en correct behandeld, doen alle moeite om wat afgesproken is dat te realiseren binnen de tijd.
Service en prijs zijn correct.

Service
Anoniem
21/06/2017
8

klantvriendelijk personeel, zowel in de verkoop alsmede de werkplaats

Service
Anoniem
21/06/2017
9

Kundig goede klantservice

Service
Harrie Reumkens (Landgraaf)
21/06/2017
10

Een zeer betrouwbare dealer, waarmee ik in de afgelopen 16 jaar een goede en persoonlijke relatie heb opgebouwd.
Steeds uitgebreide informatie, snelle service en goede adviezen.
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Verkoop
Anoniem
20/06/2017
8

Kan altijd beter, niets is perfect

Service
Anoniem
14/06/2017
10

Gemoedelijk, vriendelijk, correct en zo moet het zijn.

Service
Verkeersopleidingen Chris Adams (Mia Adams) (Voerendaal )
12/06/2017
9

Over het algemeen zeer tevreden

Service
Anoniem
07/06/2017
10

Goede Service, Vriendelijk & Duidelijk

Service
Anoniem
07/06/2017
8

Ben tevreden over servive etc maar vind het wel nogal duur.

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
8

Professionele bedrijfsvoering, correct en niet opdringerig

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
10

mijn eerste auto kocht ik bij toyota mengelers in 1981 hierna volgden nog 5 daarna verscheidene anderen bij andere dealers nu na 10 jaar terug bij mengelers en de service was als vanouds professioneel klant gericht vriendelijk was als of ik niet weggeweest was.

Service
E. Bierman (Landgraaf)
07/06/2017
9

Goede service, nette afhandeling. Alles correct uitgevoerd.

Verkoop
BR Krotwaar (Brunssum)
01/06/2017
9

Duidelijke en snelle afhandeling, dit werd door mij erg prettig ervaren.

Service
Anoniem
31/05/2017
9

Uitstekende dealer. Komt afspraken na, geen verrassingen achteraf. Voorkomend en correcte medewerkers aan de balie.

Verkoop
Anoniem
31/05/2017
10

Mijn familie was al jarenlang klant bij Toyota Mengelers. Ik ben uiteindelijk ook overgestapt op Toyota en heb in Toyota Mengelers Landgraaf een goede en betrouwbare dealer gevonden. Ik wordt er altijd goed en vriendelijk geholpen. Afspraken worden nagekomen en het onderhoud wordt volgens afspraak uitgevoerd. Er is tevens een wegbrengservice bij onderhoud.
Bij deze garage ben je als klant geen nummer, maar wordt je gekend en herkend, zowel door de werkplaats als de afdeling verkoop. Een keuze voor een Toyota en Mengelers Toyota Landgraaf is daarom een goede keuze!

Verkoop
Anoniem
31/05/2017
9

Zaak met plezierige, ongedwongen uitstraling. Men komt alle afspraken na.

Verkoop
Anoniem
31/05/2017
4

verkoper bot en niet geinteresseerd in klant , gaf het idee dat klant blij mag zijn dat hij een auto bij mengelers mag kopen. Gaf heel sumier uitleg over auto met de mededeling je moet wel het boekje goed lezen dan weet je hoe eea werkt ???Jammer van een beetje waarden en normen had deze meneer nog geen kennis genomen.

Service
Anoniem
31/05/2017
9

Dealer doet wat hij belooft, alles is geregeld en geen wachttijd. Vervangende auto staat klaar al is deze niet getankt.

Service
Anoniem
31/05/2017
10

Zeer tevreden, goede service!

Service
Jac Hendrix (Landgraaf)
31/05/2017
9

Men is altijd bereid om je te helpen. OOk al heb je geen afspraak

Verkoop
Ruyters (Kerkrade)
31/05/2017
10

Toyota Mengelers Landgraaf heeft ons alweer zeer goed geholpen. Vriendelijk personeel, behulpzaam, meedenkend en een luisterend oor bieden. Het past allemaal in het totaalpakket. Heel tevreden.

Verkoop
Volkert (Voerendaal)
31/05/2017
10

Top service, team staat er voor de klant!

Service
Wiel Kathagen (Schaesberg)
30/05/2017
7

ik ben zeer redelijk tevteden

Service
Andreas Krol (Heerlen)
24/05/2017
10

Wij zijn vaste klant van Mengelers Toyota. Gezien wij op alle fronten zeer tevreden zijn met het de diensten van het bedrijf hebben we dan ook geen voornemens om dit in de toekomst te wijzigen.
Opvallend is de wijze waarop de organisatie vanuit het belang van de klant denkt, hierbij refererend naar een situatie afgelopen jaar. Bij twijfel onzerzijds over de keuze van een nieuwe auto, adviseerde de verkoper om - in ons belang - nog een tijdje met onze eigen auto te blijven rijden. Deze houding geeft vertrouwen. Na een half jaar kochten we zonder aarzelen een mooie nieuwe auto, uiteraard een Toyota!

Service
Anoniem
24/05/2017
10

Een betrouwbare en vriendelijke partner met de uitstraling van een echt familiebedrijf.

Service
R.A. Klooster (Schin op Geul)
24/05/2017
8

Ben van mening dat de servicebeurt correct is uitgevoerd.

Verkoop
Anoniem
22/05/2017
10

Ik word altijd vriendelijk ontvangen. Er wordt voldoende aandacht aan de klant gegeven. Er wordt altijd gezocht naar passende oplossingen bij reparaties (die zelden voorkomen).

Service
Mevr. K.M.van Gurp (Landgraaf)
22/05/2017
10

De mensen die er werken zijn zeer klantgericht en het is prettig om in de zaak rond te lopen. Men neemt tijd voor de klant en men luistert. En het is dicht bij.

Service
Frank pisano (Kerkrade )
18/05/2017
10

Super service en altijd vriendelijk

Service
Dhr. M. Lemmen
17/05/2017
8

Adequate dienstverlening.

Service
Henk van Rees (Landgraaf)
17/05/2017
9

Het bedrijf komt zijn afspraken na. De verrichte werkzaamheden werden perfect uitgevoerd.
Bali, receptie en medewerkers en monteurs zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Beantwoorden vragen met kennis van zaken.

Service
ireen dessing (weustenrade)
17/05/2017
9

Ben altijd goed geholpen is er een probleempje kan ik zo terecht

Service
Anoniem
10/05/2017
8

Vriendelijk personeel. Altijd bereid om zaken uit te leggen en toe te lichten. Zowel als er reparaties plaatsvinden of bij onderhoudsbeurten.

Verkoop
Henjo Leszczynski (Brunssum)
10/05/2017
10

Goede deskundige voorlichting over de auto, de kosten en levering. Vriendelijk en oprecht in beantwoording van mijn vragen. Perfecte levering en inbouw van het GPS voertuigvolgsysteem.

Service
Anoniem
03/05/2017
9

Tevreden over de behandeling

Service
Dhr. J.G.G.M.Sijben (Hoensbroek)
03/05/2017
10

Ik ben zeer te vrede over Mengelers in Landgraaf.

Service
Jan Gooren (Heerlen)
03/05/2017
10

Ik kom al meer dan 25 jaar bij Toyota Mengelers in Landgraaf en kan deze garage ten zeerste aanbevelen. Een uitstekende service, vriendelijke mensen, professioneel en betrouwbaar.

Service
Jeu van den Bosch (Kerkrade)
03/05/2017
10

Ik ben dik tevreden , vriendelijk personeel goede bediening en goed geholpen in de garage

Service
Leo Arets (Heerlen)
03/05/2017
10

De perfecte service, de geweldige technische kennis en de vriendelijkheid van het personeel.
Daardoor ben ik een zeer enthousiaste Toyota rijder geworden en dat zal ook zo wel blijven.
Ik beveel deze garage ook vaak aan bij vrienden, familie en kennissen.

Service
R STORMS (SIMPELVELD)
03/05/2017
9

klantvriendelijk- vertrouwd. gewoon goed

Service
Anoniem
26/04/2017
9

goede service

Service
Mrvr Vandenbussche (landgraaf)
21/04/2017
9

Goeie service en nette bediening

Service
Anoniem
19/04/2017
8

Altijd klantvriendelijk en correcte en beleefde afhandeling. Men kan met alle vragen terecht.

Service
Anoniem
19/04/2017
8

Een 8 is goed maar kan nog naar uitstekend c.q uitmuntend.

Service
Dhr.R Heussen (Hoensbroek)
19/04/2017
9

Vriendelijke en korrekte bediening

Service
Dorien Smeets (Maastricht)
19/04/2017
8

Kundige beoordeling, goede communicatie en gevraagde reparaties naar wens op korte termijn uitgevoerd

Service
Anoniem
18/04/2017
9

het eerste telefooncontact verloopt prettig, een datum wordt afgesproken en de prijs wordt vermeld; bij de receptie een vriendelijke ontvangst en bij de betaling worden de verrichte werkzaamheden uitvoerig uitgelegd

Service
Henk Hommen (Landgraaf)
18/04/2017
9

service en afhandeling zijn zeer goed.

Service
Anoniem
12/04/2017
10

goede service, vriendelijke medewerkers, krijg zo nodig een telefoontje om afspraak te maken, bv wisselen winterbanden, etc.

Service
Anoniem
12/04/2017
9

Heb ik al aangegeven :
Vriendelijk, klantgericht en deskundig.
Niets op aan te merken.

Service
Anoniem
12/04/2017
8

Ik heb geen enkele reden ergens anders mijn auto te laten onderhouden.

Service
Anoniem
12/04/2017
8

Tevreden over uitvoering onderhoud en service.

Service
E peters (Hoensbroek)
12/04/2017
9

Eerlijk en goed advies en service

Service
favangeel
12/04/2017
10

zeer tevreden over deze dealer

Service
W.Wetzler (Landgraaf)
12/04/2017
10

Correct en klant vriendelijk.

Service
Anoniem
05/04/2017
8

werkplaats prima, verkoop vriendelijk maar ik blijf me een gevoel zitten dat het niet 100% klopt

Service
Anoniem
05/04/2017
8

prima service, jammer van de vervallen bushaltes

Service
Anoniem
05/04/2017
10

altijd goed behandelt, en alle werksamheden goed uitgevoerd. personeel vrindelijk

Verkoop
Kevin ariens (Heerlen)
05/04/2017
9

De klantvriendelijkheid en de service

Service
Dhr. J.L.Rademacher (Kerkrade)
03/04/2017
9

Ben zeer tevreden over ontvangst -uitleg- totale afhandeling en correcte werkwijze in z'n geheel.

Service
Anoniem
30/03/2017
8

Vriendelijk deskundig personeel. Super service. Vooral zo doorgaan.

Service
Leo Hoofs (Heerlen)
29/03/2017
9

al meer dan 40 jaar tevreden klant

Service
Anoniem
23/03/2017
9

prima garage met klantvriendelijke en eerlijke service

Service
Anoniem
23/03/2017
9

Men adviseert goed en de afspraken worden ook nagekomen

Service
Pieter Vermeulen (Heerlen)
23/03/2017
10

Altijd goede service en een professionele doch persoonlijke benadering. Hier geen rangen en standen, alle klanten zijn gelijk. Kom hier inmiddels sinds 2002 naar volle tevredenheid. Als er al een keer iets is wordt dat altijd goed opgelost.

Service
Wies Peusens.
13/03/2017
9

Omdat wij zeer tevreden zijn, en dat zeer behulpzaam en vakkundig personeel in dienst is.

Service
Anoniem
09/03/2017
9

Wij worden altijd vriendelijk en competent te woord gestaan

Service
Anoniem
09/03/2017
9

Prima bedrijf, zeer klantvriendelijk en men houdt zich aan de afspraken.

Verkoop
Mw. H. Hermans (Kerkrade)
08/03/2017
10

Bij het betreden van de showroom van Toyota Mengelers in Landgraaf voelt men zich welkom. De verkoper is klantgericht en klantvriendelijk. De antwoorden van de verkoper op mijn vragen zijn duidelijk verwoord. De gebruiksaanwijzing van de auto is door de verkoper ook duidelijk verwoord. Bij het niet begrijpen van een aspect van de handleiding krijg ik van de verkoper op een rustige en duidelijke manier nogmaals uitleg.
De verkoper denkt in mogelijkheden. De verkoper heeft na het leasen contact opgenomen en geïnformeerd of ik tevreden ben over de auto. De verkoper is goed bereikbaar.
Met andere woorden Toyota dealer Mengelers Landgraaf is een TOP bedrijf die klantgerichtheid, klantvriendelijkheid en nazorg hoog in het vaandel heeft staan. Ik kom er graag en zal hun ook aanbevelen aan familie, collega's en vrienden.

Service
Camille Schyns (Ubachsberg)
06/03/2017
10

De dealer verleent prima service en informatie. Verder houden ze zich goed aan gemaakte afspraken. Wat er verder precies met de auto gebeurt blijft wazig doordat men zich bedient van 'afvink-lijsten'. Het is een kwestie van vertrouwen of die met serieuze aandacht zijn ingevuld. De uitstraling van de wachtruimte e.d. vind ik onbelangrijk en in de automobielbranche een gigantisch overdreven item. Laten we niet vergeten dat alle kosten van die presentatie doorberekend wordt aan de klanten. Weliswaar gelden de door de importeur vastgestelde onderhoudsprijzen, maar - getuige veel reacties in het prius-forum - vindt men deze prijzen knap hoog. Die mening ben ook ik toegedaan. Er is echter geen redelijk alternatief dat net zoveel service voor minder geld te bieden heeft.

Service
Anoniem
01/03/2017
10

Men is altijd een oor ,en behulpzaam
Wij gaan nergens anders meer naartoe voor een reparatie.
Ik moet er nog eens wat gebak naartoe brengen.

Verkoop
J. Hunting (Landgraaf)
01/03/2017
10

Al sinds jaar en dag, 1986, vaste klant, zonder merkwissel.
Altijd tevreden

Verkoop
Anoniem
24/02/2017
9

Goede afhandeling mbt levering op naam zetten, en een goede uitleg van de bediening van de auto.

Service
Anoniem
22/02/2017
8

Afspraak is afspraak

Service
Dhr J M H de Lange (Heerlen)
22/02/2017
8

vriendelijk goede service en vooraf zeggen wat er vervangen moet worden.

Verkoop
Fer Krijnen (Hoensbroek )
22/02/2017
10

Zeer vriendelijk personeel en heel erg behulpzaam

Verkoop
Sef Metselaars (Schinnen)
22/02/2017
8

altijd goed advies en goede service

Service
winthaegen
22/02/2017
8

goede service

Service
Anoniem
20/02/2017
3

onbetrouwbaarheid en liegen omtrent werkzaamheden!

Service
Louis Bosten (Kerkrade)
15/02/2017
9

Het hele traject van "eerste telefonisch contact" tot "werkzaamheden uitgevoerd" is op een correcte manier verlopen.

Service
Anoniem
14/02/2017
10

Het beste bedrijf wat je je kunt wensen.

Service
Anoniem
14/02/2017
8

gewoon een goede zaak

Service
Onno Westra (Kerkrade)
14/02/2017
10

Moest mijn auto inleveren om de bumper over te laten spuiten. De werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd, er is niets meer van een kras te zien, super! Ook werd de auto schoon en afgetankt teruggeven, dit is service van het hoogste nivo! Bedankt ;-)

Service
Ackermann (Landgraaf)
09/01/2017
10

vriendelijke benadering goede uitleg komt de klant adequaat tegemoet. Kortom zeer klantvriendelijk

Service
Anoniem
19/12/2016
10

Goede garage en goede monteurs

Service
F.P. Caffee (Heerlen)
15/12/2016
10

Receptie zeer vriendelijk, en medewerkers zeer ervaren.

Service
C.m.kleikers (Wijlre )
14/12/2016
8

Prettige vriendelijke benadering.zeer correct.

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
9

Zeer tevreden met de onderhandelingen en het gegeven advies.

Service
Anoniem
18/11/2016
9

Zeer tevreden met de onderhandelingen en het gegeven advies.

Service
Tine Ploum Deben (Gulpen)
17/11/2016
10

Vriendelijk en meedenkend personeel i.v.m. Vervoer van thuis naar garage.

Service
Dhr. J.M.M. Quaden (Landgraaf)
16/11/2016
9

DE beurt wordt stipt uitgevoerd zoals volgens afspraak.
Voor autobanden kan ik er ook terecht.
Ben sinds 1982 Toyotarijder
Kom nooit tevergeefs bij mijn dealer.

Service
Jo Peters (Hoensbroek)
16/11/2016
10

Prettige afhandeling van zaken en zeer accuraat personeel.

Service
H.Erps (Landgraaf)
10/11/2016
8

Betrouwbaar

Service
Wiel Gouders (Kerkrade)
27/09/2016
8

Goede service, perfecte bediening, vriendelijke personeel.

Service
Lou Houwman (Heerlen)
22/09/2016
10

Omdat kontakten, telefonisch en persoonlijk uitermate klantvriendelijk waren. Afspraken goed nagekomen zijn en mijn auto weer keurig en schoon afgeleverd werd.

Service
Pieter Vermeulen (Heerlen)
21/09/2016
10

Topservice en klantvriendelijkheid.

Service
Marjon (Landgraaf)
17/08/2016
8

Prima service. Vriendelijk personeel

Service
Mevr. M Jongen (Epen)
04/08/2016
10

Men is zeer correct en vriendelijk tegen de klanten.

Service
Anoniem
03/08/2016
8

personeel doet heel veel moeite voor klant en denkt mee.

Service
L. Klinkers (Landgraaf)
03/08/2016
10

Alles verloopt volgens afspraak

Service
jh romkens (landgraaf)
27/07/2016
9

geen problemen

Service
A tammel (Heerlen)
19/07/2016
10

Men luisterde naar de klant en doet alles om de klant tevreden te helpen

Service
karin timpen (heerlen)
19/07/2016
9

ik ben al heel wat jaren klant en nog altijd tevreden

Service
Van de Wetering (Landgraaf)
19/07/2016
8

We worden altijd goed geholpen. De afspraken worden stipt nagekomen. Ook is er altijd een goede uitleg welke werkzaamheden er gedaan zijn.

Verkoop
Anita en Theo Ramakers (Kerkrade )
13/07/2016
10

De totale begeleiding van de aankoop tot en met de uitleg bij aflevering was zeer professioneel en in het geheel niet van een opdringerige aard zoals ik in het verleden wel eens bij andere dealers heb mogen ervaren. Alle vragen werden duidelijk beantwoord, de aflevering werd vergezeld van bloemen en een foto en na een week werd nogmaals geïnformeerd naar onze tevredenheid.
Kortom: geheel naar onze tevredenheid.

Service
Anoniem
13/07/2016
8

Klantvriendelijk. Met de klant meedenken, veel uitleg i.v.m. grote onderhoudsbeurt in Landgraaf. In Maastricht zijn ze klantontvriendelijk, bot, geen minuten teveel spenderen. Daarom gaan wij naar Landgraaf. Ga zo verder.

Service
Anoniem
13/07/2016
9

Prima service en follow up

Service
dhr. F.Passier (Ulestraten)
13/07/2016
8

goed en betrouwbaar, men was zo bereid de auto s'morgens te halen en sávonds terug te brengen.

Service
Dhr. T. Habets (Heerlen)
13/07/2016
9

Bedankt voor de goede service en kwaliteit die jullie leveren!

Service
Mevr. Kumm (Kerkrade)
11/07/2016
10

uitstekende service, zeer klantvriendelijk, correcte prijsopgave, goede uitleg over werkzaamheden, auto komt schoon terug.

Service
A.P.M.Vermeulen (Landgraaf)
06/07/2016
10

goede service en prettige bediening

Verkoop
Dhr. W. Peters (Landgraaf)
29/06/2016
9

Prettig en aangenaam alles geregeld

Service
Anoniem
28/06/2016
9

Vriendelijkheid personeel en snelle afhandeling.

Service
A.Rutten (Landgraaf )
22/06/2016
9

Correcte afhandeling. Afspraken perfect nagekomen. Goede ambiance.

Verkoop
Mevr. Beck (Heerlen)
17/06/2016
10

Vriendelijkheid en correctheid

Service
Jo Derks (Eygelshoven)
16/06/2016
9

goede service prettige omgang en goede sfeer

Service
Anoniem
15/06/2016
10

Zowel in de showroom als in de werkplaats is de service is al jarenlang uitstekend!

Service
Anoniem
15/06/2016
8

Prima service

Service
Bea Vossen (Voerendaal)
15/06/2016
8

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Verkoop
Anoniem
14/06/2016
10

transparante uitleg , zeer vriendelijk en klantgericht

Verkoop
Anoniem
08/06/2016
10

Zeer vriendelijk geholpen.

Service
Leo Arets (Heerlen)
08/06/2016
10

Een persoonlijke benadering, goede en duidelijke service, sympathiek personeel.

Service
Anoniem
07/06/2016
9

in alle opzichten zeer kundig, behulpzaam en vriendelijk !

Service
Anoniem
03/06/2016
10

Ben al bijne 40 jaar zeer tevreden klant. Super behandeling. Goed en vriendelijk contact. Ik ben trouw aan de dealer en krijg hiervoor zeer veel aandacht en top service voor terug.

Service
Anoniem
02/06/2016
10

Prima service. Medewerkers zeer klantvriendelijk.

Verkoop
Drs.M.C.J.Janssen-Derks (Simpelveld)
02/06/2016
10

Ik had wel van tevoren een afspraak gemaakt en als reden dat ik belangstelling had voor een Yaris hybride.
Ik wist dus de naam van de verkoper en hij de mijne.Ik denk dat dat gegeven het hele proces veel makkelijker maakte.Ook had ik vantevoren al onderzoek gedaan naar verschillende merken met hybride en de Yaris kwam er bijzonder goed uit.
De auto heb iknu twee weken en hij bevalt prima.Het enige minpuntje is dat er geen goede aanduiding is is als je 's avonds rijdt. Je ziet dan alleen het tekentje van de stadsverlichting en dat werkt verwarrend.

Service
Anoniem
01/06/2016
10

Hoge professionaliteit, zeer vriendelijk en kundig.

Service
Anoniem
01/06/2016
10

Volledig tevreden over de verleende service en de vriendelijke bediening.

Verkoop
Anoniem
26/05/2016
8

Omdat ik er als een klant behandeld ben en duidelijke adviezen heb gekregen.

Service
Anoniem
24/05/2016
10

Vriendelijkheid,correctheid,duidelijkheid enz.

Service
E.Scheffers (Kerkrade)
24/05/2016
7

Omdat het gewoon een goede werkplaats is.

Service
Anoniem
18/05/2016
8

Ben over het algemeen tevreden over de jaarlijkse onderhoudsbeurt van mijn auto.

Service
Anoniem
17/05/2016
10

Omdat ik er zeer te vrede over ben.

Verkoop
Sjaak Kroezen (Landgraaf)
17/05/2016
10

goede, vriendelijke en professionele begeleiding

Verkoop
Linda (Kerkrade)
13/05/2016
10

Top service, ontzettend vriendelijk en behulpzaam!

Verkoop
Mathieu Habets (Simpelveld)
11/05/2016
10

Zeer persoonlijke, vriendelijke en correcte afhandeling van deze deal.

Service
R.A. Klooster (6305AR Schin op Geul)
11/05/2016
5

Ben bij aankoop niet correct ingelicht in dit geval over de stand van zaken met de remschijven en remblokken. Was ik wel goed ingelicht dan had ik kunnen overwegen van de koop af te zien.

Service
Anoniem
09/05/2016
8

correct en goed geholpen

Service
Anoniem
06/05/2016
9

Helemaal tevreden met de service van en behandeling door Toyota Mengelers-Landgraaf.

Service
Dhr. E. Ernes (Voerendaal)
06/05/2016
9

Ik voel mij als klant gewaardeerd en wordt met respect behandeld.

Verkoop
Anoniem
04/05/2016
10

Had er een goed gevoel bij,ook goede uitleg.
Zeer tevreden hier over.

Service
Anoniem
04/05/2016
8

Goede service,goede uitleg wat er defect is,alleen de wachttijd te lang.zou klaar zijn op vrijdagmiddag,na een belletje op za ochtend nog niet klaar,uiteindelijk op maandagmiddag gaan kijken.was net klaar

Service
Familie Verheijden (Bocholtz)
04/05/2016
10

Al bijna 35 jaar een zeer betrouwbare dealer, zo vind je ze niet veel, voorheen onze vader, nu 93 en rijd geen auto meer, hij kwam er altijd met volle tevredenheid en onze dochter trad ook in opa's voetsporen net als wij. Klant vriendelijk, eerlijk en zeer gastvrij. Het mooie is dat kleine oneffenheden die worden verholpen niet in rekening worden gebracht, het motto van de medewerkers luid dan: "Dit hoort erbij dit is service, we houden u graag als tevreden klant", een dankjewel is hier zeker op zijn plaats!

Service
Dhr. L.van Gasteren (Ubachsberg)
29/04/2016
8

Omdat ik tevreden ben met de behandeling.

Service
Dhr. M. Muijtjens (Kerkrade)
29/04/2016
10

Super service, duidelijke afspraken, geen vervelende verrassingen achteraf en overzichtelijke tarieven. Top!

Service
Kees aalders (Brunssum)
29/04/2016
8

Algemeen heel te vreden

Verkoop
klaus harzon (bocholtz)
29/04/2016
9

zakelijk duidelijk en eerlijk

Service
Paul Snijders (Heerlen)
29/04/2016
8

Over het algemeen tevreden over ontvangst (receptie) en correctheid en vooral ook duidelijkheid van het personeel. Mijn auto kreeg zijn eerste beurt en zo wel vóór als na de beurt heb ik geen reden tot klagen of kritiek.

Service
Wwilligenburg (Landgraaf)
29/04/2016
10

Zij zijn altijd netjes enbeleeft

Service
Anoniem
22/04/2016
8

Auto altijd wel in orde. Communicatie met klant kan adequater.

Service
Anoniem
20/04/2016
9

Zeer correcte benadering. Men komt de gemaakte afspraken na.

Service
Anoniem
20/04/2016
10

We zijn zeer tevreden

Service
GWA Mulders (Landgraaf)
20/04/2016
10

Het gaat altijd goed als ik een vraag stel

Service
Marco Vroomen (Brunssum)
20/04/2016
9

Zeer vriendelijke medewrkers, goede uitleg.

Service
Anoniem
19/04/2016
8

alles correct verlopen

Service
T. Mady (Landgraaf)
18/04/2016
10

Uitstekende service, weten wat een klantgerichte houding is. Spelen echt in op de wensen van de klant. Geen show, maar oprechte betrokkenheid. Zie je zelden maar daar wordt het waar gemaakt.

Service
Anoniem
14/04/2016
8

Prettig werken met deze dealer.... alleen landelijk zou wat meer communicatie kunnen worden verbeterd...heb net de auto een onderhoudsbeurt gegeven bij de dealer krijg ik een week later een brief van de importeur dat mijn auto aan een onderhoudsbeurt toe is.... Noem ik slechte communicatie

Service
Anoniem
14/04/2016
9

Een 9 is naar mijn mening een zeer hoge waardering. Het bedrijf krijgt geen 10 omdat men geen gratis vervoer krijgt aangeboden behalve een fiets. Ik krijg bij een schade herstel bedrijf in Landgraaf een gratis auto( behalve de benzine) tot mijn beschikking.....dat is pas echt klant gericht.

Service
Anoniem
14/04/2016
9

Ik ben zeer tevreden, zo wel over het onderhoud als ook de gastvrijheid bij de gezellige wachtruimte.

Service
Heer Pelzer J.M.T.M. (Heerlen)
14/04/2016
9

Ik ben een zeer tevreden klant, omdat ik in 2004 een geheel nieuwe toyota bij u gekocht heb, en zolang ik al bij u in de garage kom wordt ik netjes en naar tevredenheid geholpen, geadviseerd en weet nu al wanneer ik nog eens eenn andere auto zou moeten kopen, dat dit wederom bij deze dealer. Chapeau !!

Service
Anoniem
13/04/2016
8

8 = goed

Verkoop
Anoniem
13/04/2016
10

Klantvriendelijk / goede service

Service
Hans Paffen (Kerkrade)
13/04/2016
10

tot nu toe goed in alle opzichten

Verkoop
Jan Vromen (Schinveld)
13/04/2016
10

Wij zijn niet voor niets al meer dan 25 jaar een trouwe klant.

Service
kousen per. j. (Kerkrade lempersstraat 22 xc6461)
13/04/2016
10

De reparatie perfect uitgevoerd

Service
MPW Braun (Heerlen)
13/04/2016
8

ben tevreden

Service
Henk Hommen (Landgraaf)
12/04/2016
9

service is prima en het personeel is zeer behulpzaam!

Service
Maessen (Kerkrade)
08/04/2016
10

We zijn meer dan tevreden.

Service
Anoniem
06/04/2016
8

ben tevreden (misschien betere omschrijving van de kosten)

Service
A.wagensveld (scheulder)
06/04/2016
9

ik ben zeer tevreden

Service
Anoniem
05/04/2016
10

Goed contact met de klant....

Service
Anoniem
31/03/2016
9

kom er al sinds de 70tiger jaren dat zegt genoeg.

Service
Smeets (Voerendaal)
31/03/2016
9

een garage die zonder gedoe autoproblemen oplost

Service
Anoniem
30/03/2016
8

Geen klachten tot nu toe, goede dealer.

Service
L.Hoofs (Heerlen)
30/03/2016
10

Ben al meer dan 40 jaar klant bij dit bedrijf en heb nooit klachten gehad.

Service
Anoniem
29/03/2016
10

vriendelijk, goed personeel afspraken worden nageleefd

Verkoop
Dhr J.H. Smeets (Brunssum)
29/03/2016
10

Zeer vriendelijk ontvangen en ingelicht over toyota