Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

579 commentaren van in totaal 580 beoordelingen
Service
Mw. Den Hollander (Landgraaf)
13/09/2017
10

Medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en voor zover ik dat als nieuwe klant van deze dealer kan beoordelen is het werk goed uitgevoerd. Naderhand kreeg ik ook een duidelijke uitleg van de werkzaamheden

Verkoop
mw. Rehaen
11/09/2017
10

Neemt de klant bij een eerste bezoek serieus. Neemt in het hele traject tot aflevering voldoende tijd en geeft voldoende info en uitleg.

Service
Anoniem
08/09/2017
9

Wij worden altijd vriendelijk ontvangen en personeel is vriendelijk en lekkere koffie

Service
Anoniem
05/09/2017
8

correcte en goede service

Service
Anoniem
31/08/2017
10

uitstekende vakmensen, prima service en zeer vriendelijke personeel

Verkoop
A. Janssen (Landgraaf)
30/08/2017
10

Top bedrijf, goed toegankelijk, mooie showroom met vele modellen aanwezig. Goede ontvangst door hostess.Afdeling verkoop is goed georganiseerd.

Service
Hans Leenderts (Heerlen)
30/08/2017
9

Zowel het eerste intact telefonisch als de eerste kennismaking was simpelweg goed en fijn

Service
Anoniem
28/08/2017
10

service, vriendelijk, prijsopgave klopt

Service
Frits Donners (Landgraaf)
23/08/2017
9

Bij Mengelers Landgraaf is de Klant nog Koning.

Service
Mevr. Jongen (Gulpen)
23/08/2017
10

Omdat ze klant vriendelijk zijn.

Service
MT Luxen (Voerendaal)
23/08/2017
10

goede afspraken gemaakt, vriendelijke medewerkers, aangename wachtruimte dus in een woord heel tevreden

Service
Anoniem
21/08/2017
8

De medewerkers van de garage van Mengelers Toyota Landgraaf B.V. zijn erg vriendelijk, hulpvaardig en als consument wordt men niet als een nummer behandeld , maar als een persoonlijke klant. Dit geeft een wederzijds vertrouwen weer.

Service
Th.Hatting (Kerkrade)
09/08/2017
9

Had niks te klagen en alles was naar behoren afgehandeld.

Verkoop
John Wetzels (Heerlen)
03/08/2017
10

Werden er zeer voorkomend behandeld en onthaald. De zaak zelf ziet er na de opfrisbeurt licht en keurig verzorgd uit.(Bovendien komt er goeie koffie uit de automaat)

Verkoop
karin timpen (heerlen)
02/08/2017
10

je word goed geholpen en de kwaliteit en service is goed en service vind ik zeer belangrijk

Service
Mevr. van Eijbergen (Hoensbroek)
02/08/2017
10

Kundig en vriendelijk personeel

Service
Saskia (Amstenrade)
02/08/2017
10

Er werken fijne mensen die je altijd netjes en correct helpen en te woord staan. Niets is ze teveel!! Erg prettig bedrijf.

Service
HD Müller (Heerlen )
28/07/2017
9

Ik ben met het werk van Mengelers tevreden, alleen de prijs vind ik aan de hoge kant.

Service
Anoniem
27/07/2017
9

omdat ik nog altijd na al die jaren zeer tevreden ben

Service
Anoniem
27/07/2017
9

Prima personeel en een prettige service eigenaren en behandeling als klant .

Service
jh romkens (landgraaf)
26/07/2017
10

alles oke

Service
Marja Loggen (Heerlen)
26/07/2017
10

Zeer vriendelijke en vakbekwame mensen die altijd met je meedenken. Ik beveel dit bedrijf van harte aan!!

Service
ploum (landgraaf)
26/07/2017
8

zeer correcte medewerkers

Service
Dhr. A. Windmuller (Eygelshoven)
24/07/2017
10

klantvriendelijk, een goede service en vooraf afgesproken kostenopgave

Service
FMJ Pijpers (Landgraaf)
24/07/2017
8

vindt het belachelijk dat ik voor een pinnetje van de accukap €1,65 meer moest betalen, zoiets hoort bij een beurt gratis te zijn

Service
G.Lindelauf (Vijlen)
24/07/2017
9

het binnen interieur wordt zelfs nog mooi gepoetst

Verkoop
H.J.van den Hoff (Heerlen)
24/07/2017
10

Klant vriendelijk,heeft tijd voor de klant,goede uitleg en perfecte aflevering van de auto.

Verkoop
Jan Gooren (Heerlen)
19/07/2017
10

Betrouwbaar
Goede service
(Klant)vriendelijk

Verkoop
Anoniem
17/07/2017
10

Sinds vele jaren een betrouwbare en vriendelijke 'partner'.

Service
H.A. Bastiaens (Maastricht)
13/07/2017
8

Ik ben al jaren tevreden.

Verkoop
Moederscheim (Kerkrade)
12/07/2017
10

Vriendelijk en goede service

Service
J.M.G.Voragen (Heerlen)
05/07/2017
8

Afspraak wordt goed nagekomen. De ingeschatte werktijd is juist. De kosten worden vooraf medegedeeld.
Wanneer er en extra service is wordt dat vooraf gevraagd om er gebruik van te maken.

Service
Anoniem
30/06/2017
8

Er werken mensen die verstand van zaken hebben en heel klant vriendelijk zijn.

Service
H.Schouwenaars (Hulsberg)
30/06/2017
8

Informatie die ik over mijn auto krijg, is goed. Indien ik iets wil weten of er mankeert iets aan de auto en ik neem telefonisch contact op, dan wordt ik altijd goed, duidelijk en correct geholpen. Eventuele klachten worden correct behandelt.

Service
H.V.F.Voncken (Hulsberg)
30/06/2017
8

Keurige bejegening en prima uitleg en informatie over de te voeren werkzaamheden en onkosten.
Enorme verrassing: gestofzuigde auto!
Op het moment van bezoek was men aan het verbouwen.

Service
H.V.F.Voncken (Hulsberg)
30/06/2017
8

Keurige bejegening en prima uitleg en informatie over de te voeren werkzaamheden en onkosten.
Enorme verrassing: gestofzuigde auto!
Op het moment van bezoek was men aan het verbouwen.

Service
Mw. M. Heinrichs (Landgraaf)
30/06/2017
9

Betrouwbaar, klantvriendelijk, voordat reparatie plaats vindt, wordt er eerst overlegd

Verkoop
Rosaline Geelen (Hoensbroek )
30/06/2017
10

Het is mijn derde Aygo, 2007, mijn eerste, 2010 mijn tweede, 2014-2017 een VW UP gereden, , jaren geleden, 2 nieuwe starlets gekocht ooit, bij garage Jan Bakkes in Posterholt, ook tevreden met de auto's en met de vriendelijkheid van helaas overleden Jan, ik ben geboren en getogen in Posterholt.
Kortom, nooit geen slechte ervaring gehad met Toyota !

Verkoop
Anoniem
26/06/2017
10

Mengelers Toyota Landgraaf is een eerlijke, betrouwbare partner.

Service
A.Horstman. (Landgraaf.)
22/06/2017
9

correcte afhandeling

Service
Dhr. F. van den Broek (Heerlen)
22/06/2017
10

Je wordt vriendelijk en correct behandeld, doen alle moeite om wat afgesproken is dat te realiseren binnen de tijd.
Service en prijs zijn correct.

Service
Anoniem
21/06/2017
8

klantvriendelijk personeel, zowel in de verkoop alsmede de werkplaats

Service
Anoniem
21/06/2017
9

Kundig goede klantservice

Service
Harrie Reumkens (Landgraaf)
21/06/2017
10

Een zeer betrouwbare dealer, waarmee ik in de afgelopen 16 jaar een goede en persoonlijke relatie heb opgebouwd.
Steeds uitgebreide informatie, snelle service en goede adviezen.
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Verkoop
Anoniem
20/06/2017
8

Kan altijd beter, niets is perfect

Service
Anoniem
14/06/2017
10

Gemoedelijk, vriendelijk, correct en zo moet het zijn.

Service
Verkeersopleidingen Chris Adams (Mia Adams) (Voerendaal )
12/06/2017
9

Over het algemeen zeer tevreden

Service
Anoniem
07/06/2017
10

Goede Service, Vriendelijk & Duidelijk

Service
Anoniem
07/06/2017
8

Ben tevreden over servive etc maar vind het wel nogal duur.

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
8

Professionele bedrijfsvoering, correct en niet opdringerig

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
10

mijn eerste auto kocht ik bij toyota mengelers in 1981 hierna volgden nog 5 daarna verscheidene anderen bij andere dealers nu na 10 jaar terug bij mengelers en de service was als vanouds professioneel klant gericht vriendelijk was als of ik niet weggeweest was.

Service
E. Bierman (Landgraaf)
07/06/2017
9

Goede service, nette afhandeling. Alles correct uitgevoerd.

Verkoop
BR Krotwaar (Brunssum)
01/06/2017
9

Duidelijke en snelle afhandeling, dit werd door mij erg prettig ervaren.

Service
Anoniem
31/05/2017
9

Uitstekende dealer. Komt afspraken na, geen verrassingen achteraf. Voorkomend en correcte medewerkers aan de balie.

Verkoop
Anoniem
31/05/2017
10

Mijn familie was al jarenlang klant bij Toyota Mengelers. Ik ben uiteindelijk ook overgestapt op Toyota en heb in Toyota Mengelers Landgraaf een goede en betrouwbare dealer gevonden. Ik wordt er altijd goed en vriendelijk geholpen. Afspraken worden nagekomen en het onderhoud wordt volgens afspraak uitgevoerd. Er is tevens een wegbrengservice bij onderhoud.
Bij deze garage ben je als klant geen nummer, maar wordt je gekend en herkend, zowel door de werkplaats als de afdeling verkoop. Een keuze voor een Toyota en Mengelers Toyota Landgraaf is daarom een goede keuze!

Verkoop
Anoniem
31/05/2017
9

Zaak met plezierige, ongedwongen uitstraling. Men komt alle afspraken na.

Verkoop
Anoniem
31/05/2017
4

verkoper bot en niet geinteresseerd in klant , gaf het idee dat klant blij mag zijn dat hij een auto bij mengelers mag kopen. Gaf heel sumier uitleg over auto met de mededeling je moet wel het boekje goed lezen dan weet je hoe eea werkt ???Jammer van een beetje waarden en normen had deze meneer nog geen kennis genomen.

Service
Anoniem
31/05/2017
9

Dealer doet wat hij belooft, alles is geregeld en geen wachttijd. Vervangende auto staat klaar al is deze niet getankt.

Service
Anoniem
31/05/2017
10

Zeer tevreden, goede service!

Service
Jac Hendrix (Landgraaf)
31/05/2017
9

Men is altijd bereid om je te helpen. OOk al heb je geen afspraak

Verkoop
Ruyters (Kerkrade)
31/05/2017
10

Toyota Mengelers Landgraaf heeft ons alweer zeer goed geholpen. Vriendelijk personeel, behulpzaam, meedenkend en een luisterend oor bieden. Het past allemaal in het totaalpakket. Heel tevreden.

Verkoop
Volkert (Voerendaal)
31/05/2017
10

Top service, team staat er voor de klant!

Service
Wiel Kathagen (Schaesberg)
30/05/2017
7

ik ben zeer redelijk tevteden

Service
Andreas Krol (Heerlen)
24/05/2017
10

Wij zijn vaste klant van Mengelers Toyota. Gezien wij op alle fronten zeer tevreden zijn met het de diensten van het bedrijf hebben we dan ook geen voornemens om dit in de toekomst te wijzigen.
Opvallend is de wijze waarop de organisatie vanuit het belang van de klant denkt, hierbij refererend naar een situatie afgelopen jaar. Bij twijfel onzerzijds over de keuze van een nieuwe auto, adviseerde de verkoper om - in ons belang - nog een tijdje met onze eigen auto te blijven rijden. Deze houding geeft vertrouwen. Na een half jaar kochten we zonder aarzelen een mooie nieuwe auto, uiteraard een Toyota!

Service
Anoniem
24/05/2017
10

Een betrouwbare en vriendelijke partner met de uitstraling van een echt familiebedrijf.

Service
R.A. Klooster (Schin op Geul)
24/05/2017
8

Ben van mening dat de servicebeurt correct is uitgevoerd.

Verkoop
Anoniem
22/05/2017
10

Ik word altijd vriendelijk ontvangen. Er wordt voldoende aandacht aan de klant gegeven. Er wordt altijd gezocht naar passende oplossingen bij reparaties (die zelden voorkomen).

Service
Mevr. K.M.van Gurp (Landgraaf)
22/05/2017
10

De mensen die er werken zijn zeer klantgericht en het is prettig om in de zaak rond te lopen. Men neemt tijd voor de klant en men luistert. En het is dicht bij.

Service
Frank pisano (Kerkrade )
18/05/2017
10

Super service en altijd vriendelijk

Service
Dhr. M. Lemmen
17/05/2017
8

Adequate dienstverlening.

Service
Henk van Rees (Landgraaf)
17/05/2017
9

Het bedrijf komt zijn afspraken na. De verrichte werkzaamheden werden perfect uitgevoerd.
Bali, receptie en medewerkers en monteurs zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Beantwoorden vragen met kennis van zaken.

Service
ireen dessing (weustenrade)
17/05/2017
9

Ben altijd goed geholpen is er een probleempje kan ik zo terecht

Service
Anoniem
10/05/2017
8

Vriendelijk personeel. Altijd bereid om zaken uit te leggen en toe te lichten. Zowel als er reparaties plaatsvinden of bij onderhoudsbeurten.

Verkoop
Henjo Leszczynski (Brunssum)
10/05/2017
10

Goede deskundige voorlichting over de auto, de kosten en levering. Vriendelijk en oprecht in beantwoording van mijn vragen. Perfecte levering en inbouw van het GPS voertuigvolgsysteem.

Service
Anoniem
03/05/2017
9

Tevreden over de behandeling

Service
Dhr. J.G.G.M.Sijben (Hoensbroek)
03/05/2017
10

Ik ben zeer te vrede over Mengelers in Landgraaf.

Service
Jan Gooren (Heerlen)
03/05/2017
10

Ik kom al meer dan 25 jaar bij Toyota Mengelers in Landgraaf en kan deze garage ten zeerste aanbevelen. Een uitstekende service, vriendelijke mensen, professioneel en betrouwbaar.

Service
Jeu van den Bosch (Kerkrade)
03/05/2017
10

Ik ben dik tevreden , vriendelijk personeel goede bediening en goed geholpen in de garage

Service
Leo Arets (Heerlen)
03/05/2017
10

De perfecte service, de geweldige technische kennis en de vriendelijkheid van het personeel.
Daardoor ben ik een zeer enthousiaste Toyota rijder geworden en dat zal ook zo wel blijven.
Ik beveel deze garage ook vaak aan bij vrienden, familie en kennissen.

Service
R STORMS (SIMPELVELD)
03/05/2017
9

klantvriendelijk- vertrouwd. gewoon goed

Service
Anoniem
26/04/2017
9

goede service

Service
Mrvr Vandenbussche (landgraaf)
21/04/2017
9

Goeie service en nette bediening

Service
Anoniem
19/04/2017
8

Altijd klantvriendelijk en correcte en beleefde afhandeling. Men kan met alle vragen terecht.

Service
Anoniem
19/04/2017
8

Een 8 is goed maar kan nog naar uitstekend c.q uitmuntend.

Service
Dhr.R Heussen (Hoensbroek)
19/04/2017
9

Vriendelijke en korrekte bediening

Service
Dorien Smeets (Maastricht)
19/04/2017
8

Kundige beoordeling, goede communicatie en gevraagde reparaties naar wens op korte termijn uitgevoerd

Service
Anoniem
18/04/2017
9

het eerste telefooncontact verloopt prettig, een datum wordt afgesproken en de prijs wordt vermeld; bij de receptie een vriendelijke ontvangst en bij de betaling worden de verrichte werkzaamheden uitvoerig uitgelegd

Service
Henk Hommen (Landgraaf)
18/04/2017
9

service en afhandeling zijn zeer goed.

Service
Anoniem
12/04/2017
10

goede service, vriendelijke medewerkers, krijg zo nodig een telefoontje om afspraak te maken, bv wisselen winterbanden, etc.

Service
Anoniem
12/04/2017
9

Heb ik al aangegeven :
Vriendelijk, klantgericht en deskundig.
Niets op aan te merken.

Service
Anoniem
12/04/2017
8

Ik heb geen enkele reden ergens anders mijn auto te laten onderhouden.

Service
Anoniem
12/04/2017
8

Tevreden over uitvoering onderhoud en service.

Service
E peters (Hoensbroek)
12/04/2017
9

Eerlijk en goed advies en service

Service
favangeel
12/04/2017
10

zeer tevreden over deze dealer

Service
W.Wetzler (Landgraaf)
12/04/2017
10

Correct en klant vriendelijk.

Service
Anoniem
05/04/2017
8

werkplaats prima, verkoop vriendelijk maar ik blijf me een gevoel zitten dat het niet 100% klopt

Service
Anoniem
05/04/2017
8

prima service, jammer van de vervallen bushaltes

Service
Anoniem
05/04/2017
10

altijd goed behandelt, en alle werksamheden goed uitgevoerd. personeel vrindelijk

Verkoop
Kevin ariens (Heerlen)
05/04/2017
9

De klantvriendelijkheid en de service

Service
Dhr. J.L.Rademacher (Kerkrade)
03/04/2017
9

Ben zeer tevreden over ontvangst -uitleg- totale afhandeling en correcte werkwijze in z'n geheel.

Service
Anoniem
30/03/2017
8

Vriendelijk deskundig personeel. Super service. Vooral zo doorgaan.

Service
Leo Hoofs (Heerlen)
29/03/2017
9

al meer dan 40 jaar tevreden klant

Service
Anoniem
23/03/2017
9

prima garage met klantvriendelijke en eerlijke service

Service
Anoniem
23/03/2017
9

Men adviseert goed en de afspraken worden ook nagekomen

Service
Pieter Vermeulen (Heerlen)
23/03/2017
10

Altijd goede service en een professionele doch persoonlijke benadering. Hier geen rangen en standen, alle klanten zijn gelijk. Kom hier inmiddels sinds 2002 naar volle tevredenheid. Als er al een keer iets is wordt dat altijd goed opgelost.

Service
Wies Peusens.
13/03/2017
9

Omdat wij zeer tevreden zijn, en dat zeer behulpzaam en vakkundig personeel in dienst is.

Service
Anoniem
09/03/2017
9

Wij worden altijd vriendelijk en competent te woord gestaan

Service
Anoniem
09/03/2017
9

Prima bedrijf, zeer klantvriendelijk en men houdt zich aan de afspraken.

Verkoop
Mw. H. Hermans (Kerkrade)
08/03/2017
10

Bij het betreden van de showroom van Toyota Mengelers in Landgraaf voelt men zich welkom. De verkoper is klantgericht en klantvriendelijk. De antwoorden van de verkoper op mijn vragen zijn duidelijk verwoord. De gebruiksaanwijzing van de auto is door de verkoper ook duidelijk verwoord. Bij het niet begrijpen van een aspect van de handleiding krijg ik van de verkoper op een rustige en duidelijke manier nogmaals uitleg.
De verkoper denkt in mogelijkheden. De verkoper heeft na het leasen contact opgenomen en geïnformeerd of ik tevreden ben over de auto. De verkoper is goed bereikbaar.
Met andere woorden Toyota dealer Mengelers Landgraaf is een TOP bedrijf die klantgerichtheid, klantvriendelijkheid en nazorg hoog in het vaandel heeft staan. Ik kom er graag en zal hun ook aanbevelen aan familie, collega's en vrienden.

Service
Camille Schyns (Ubachsberg)
06/03/2017
10

De dealer verleent prima service en informatie. Verder houden ze zich goed aan gemaakte afspraken. Wat er verder precies met de auto gebeurt blijft wazig doordat men zich bedient van 'afvink-lijsten'. Het is een kwestie van vertrouwen of die met serieuze aandacht zijn ingevuld. De uitstraling van de wachtruimte e.d. vind ik onbelangrijk en in de automobielbranche een gigantisch overdreven item. Laten we niet vergeten dat alle kosten van die presentatie doorberekend wordt aan de klanten. Weliswaar gelden de door de importeur vastgestelde onderhoudsprijzen, maar - getuige veel reacties in het prius-forum - vindt men deze prijzen knap hoog. Die mening ben ook ik toegedaan. Er is echter geen redelijk alternatief dat net zoveel service voor minder geld te bieden heeft.

Service
Anoniem
01/03/2017
10

Men is altijd een oor ,en behulpzaam
Wij gaan nergens anders meer naartoe voor een reparatie.
Ik moet er nog eens wat gebak naartoe brengen.

Verkoop
J. Hunting (Landgraaf)
01/03/2017
10

Al sinds jaar en dag, 1986, vaste klant, zonder merkwissel.
Altijd tevreden

Verkoop
Anoniem
24/02/2017
9

Goede afhandeling mbt levering op naam zetten, en een goede uitleg van de bediening van de auto.

Service
Anoniem
22/02/2017
8

Afspraak is afspraak

Service
Dhr J M H de Lange (Heerlen)
22/02/2017
8

vriendelijk goede service en vooraf zeggen wat er vervangen moet worden.

Verkoop
Fer Krijnen (Hoensbroek )
22/02/2017
10

Zeer vriendelijk personeel en heel erg behulpzaam

Verkoop
Sef Metselaars (Schinnen)
22/02/2017
8

altijd goed advies en goede service

Service
winthaegen
22/02/2017
8

goede service

Service
Anoniem
20/02/2017
3

onbetrouwbaarheid en liegen omtrent werkzaamheden!

Service
Louis Bosten (Kerkrade)
15/02/2017
9

Het hele traject van "eerste telefonisch contact" tot "werkzaamheden uitgevoerd" is op een correcte manier verlopen.

Service
Anoniem
14/02/2017
10

Het beste bedrijf wat je je kunt wensen.

Service
Anoniem
14/02/2017
8

gewoon een goede zaak

Service
Onno Westra (Kerkrade)
14/02/2017
10

Moest mijn auto inleveren om de bumper over te laten spuiten. De werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd, er is niets meer van een kras te zien, super! Ook werd de auto schoon en afgetankt teruggeven, dit is service van het hoogste nivo! Bedankt ;-)

Service
Ackermann (Landgraaf)
09/01/2017
10

vriendelijke benadering goede uitleg komt de klant adequaat tegemoet. Kortom zeer klantvriendelijk

Service
Anoniem
19/12/2016
10

Goede garage en goede monteurs

Service
F.P. Caffee (Heerlen)
15/12/2016
10

Receptie zeer vriendelijk, en medewerkers zeer ervaren.

Service
C.m.kleikers (Wijlre )
14/12/2016
8

Prettige vriendelijke benadering.zeer correct.

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
9

Zeer tevreden met de onderhandelingen en het gegeven advies.

Service
Anoniem
18/11/2016
9

Zeer tevreden met de onderhandelingen en het gegeven advies.

Service
Tine Ploum Deben (Gulpen)
17/11/2016
10

Vriendelijk en meedenkend personeel i.v.m. Vervoer van thuis naar garage.

Service
Dhr. J.M.M. Quaden (Landgraaf)
16/11/2016
9

DE beurt wordt stipt uitgevoerd zoals volgens afspraak.
Voor autobanden kan ik er ook terecht.
Ben sinds 1982 Toyotarijder
Kom nooit tevergeefs bij mijn dealer.

Service
Jo Peters (Hoensbroek)
16/11/2016
10

Prettige afhandeling van zaken en zeer accuraat personeel.

Service
H.Erps (Landgraaf)
10/11/2016
8

Betrouwbaar

Service
Wiel Gouders (Kerkrade)
27/09/2016
8

Goede service, perfecte bediening, vriendelijke personeel.

Service
Lou Houwman (Heerlen)
22/09/2016
10

Omdat kontakten, telefonisch en persoonlijk uitermate klantvriendelijk waren. Afspraken goed nagekomen zijn en mijn auto weer keurig en schoon afgeleverd werd.

Service
Pieter Vermeulen (Heerlen)
21/09/2016
10

Topservice en klantvriendelijkheid.

Service
Marjon (Landgraaf)
17/08/2016
8

Prima service. Vriendelijk personeel

Service
Mevr. M Jongen (Epen)
04/08/2016
10

Men is zeer correct en vriendelijk tegen de klanten.

Service
Anoniem
03/08/2016
8

personeel doet heel veel moeite voor klant en denkt mee.

Service
L. Klinkers (Landgraaf)
03/08/2016
10

Alles verloopt volgens afspraak

Service
jh romkens (landgraaf)
27/07/2016
9

geen problemen

Service
A tammel (Heerlen)
19/07/2016
10

Men luisterde naar de klant en doet alles om de klant tevreden te helpen

Service
karin timpen (heerlen)
19/07/2016
9

ik ben al heel wat jaren klant en nog altijd tevreden

Service
Van de Wetering (Landgraaf)
19/07/2016
8

We worden altijd goed geholpen. De afspraken worden stipt nagekomen. Ook is er altijd een goede uitleg welke werkzaamheden er gedaan zijn.

Verkoop
Anita en Theo Ramakers (Kerkrade )
13/07/2016
10

De totale begeleiding van de aankoop tot en met de uitleg bij aflevering was zeer professioneel en in het geheel niet van een opdringerige aard zoals ik in het verleden wel eens bij andere dealers heb mogen ervaren. Alle vragen werden duidelijk beantwoord, de aflevering werd vergezeld van bloemen en een foto en na een week werd nogmaals geïnformeerd naar onze tevredenheid.
Kortom: geheel naar onze tevredenheid.

Service
Anoniem
13/07/2016
8

Klantvriendelijk. Met de klant meedenken, veel uitleg i.v.m. grote onderhoudsbeurt in Landgraaf. In Maastricht zijn ze klantontvriendelijk, bot, geen minuten teveel spenderen. Daarom gaan wij naar Landgraaf. Ga zo verder.

Service
Anoniem
13/07/2016
9

Prima service en follow up

Service
dhr. F.Passier (Ulestraten)
13/07/2016
8

goed en betrouwbaar, men was zo bereid de auto s'morgens te halen en sávonds terug te brengen.

Service
Dhr. T. Habets (Heerlen)
13/07/2016
9

Bedankt voor de goede service en kwaliteit die jullie leveren!

Service
Mevr. Kumm (Kerkrade)
11/07/2016
10

uitstekende service, zeer klantvriendelijk, correcte prijsopgave, goede uitleg over werkzaamheden, auto komt schoon terug.

Service
A.P.M.Vermeulen (Landgraaf)
06/07/2016
10

goede service en prettige bediening

Verkoop
Dhr. W. Peters (Landgraaf)
29/06/2016
9

Prettig en aangenaam alles geregeld

Service
Anoniem
28/06/2016
9

Vriendelijkheid personeel en snelle afhandeling.

Service
A.Rutten (Landgraaf )
22/06/2016
9

Correcte afhandeling. Afspraken perfect nagekomen. Goede ambiance.

Verkoop
Mevr. Beck (Heerlen)
17/06/2016
10

Vriendelijkheid en correctheid

Service
Jo Derks (Eygelshoven)
16/06/2016
9

goede service prettige omgang en goede sfeer

Service
Anoniem
15/06/2016
10

Zowel in de showroom als in de werkplaats is de service is al jarenlang uitstekend!

Service
Anoniem
15/06/2016
8

Prima service

Service
Bea Vossen (Voerendaal)
15/06/2016
8

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Verkoop
Anoniem
14/06/2016
10

transparante uitleg , zeer vriendelijk en klantgericht

Verkoop
Anoniem
08/06/2016
10

Zeer vriendelijk geholpen.

Service
Leo Arets (Heerlen)
08/06/2016
10

Een persoonlijke benadering, goede en duidelijke service, sympathiek personeel.

Service
Anoniem
07/06/2016
9

in alle opzichten zeer kundig, behulpzaam en vriendelijk !

Service
Anoniem
03/06/2016
10

Ben al bijne 40 jaar zeer tevreden klant. Super behandeling. Goed en vriendelijk contact. Ik ben trouw aan de dealer en krijg hiervoor zeer veel aandacht en top service voor terug.

Service
Anoniem
02/06/2016
10

Prima service. Medewerkers zeer klantvriendelijk.

Verkoop
Drs.M.C.J.Janssen-Derks (Simpelveld)
02/06/2016
10

Ik had wel van tevoren een afspraak gemaakt en als reden dat ik belangstelling had voor een Yaris hybride.
Ik wist dus de naam van de verkoper en hij de mijne.Ik denk dat dat gegeven het hele proces veel makkelijker maakte.Ook had ik vantevoren al onderzoek gedaan naar verschillende merken met hybride en de Yaris kwam er bijzonder goed uit.
De auto heb iknu twee weken en hij bevalt prima.Het enige minpuntje is dat er geen goede aanduiding is is als je 's avonds rijdt. Je ziet dan alleen het tekentje van de stadsverlichting en dat werkt verwarrend.

Service
Anoniem
01/06/2016
10

Hoge professionaliteit, zeer vriendelijk en kundig.

Service
Anoniem
01/06/2016
10

Volledig tevreden over de verleende service en de vriendelijke bediening.

Verkoop
Anoniem
26/05/2016
8

Omdat ik er als een klant behandeld ben en duidelijke adviezen heb gekregen.

Service
Anoniem
24/05/2016
10

Vriendelijkheid,correctheid,duidelijkheid enz.

Service
E.Scheffers (Kerkrade)
24/05/2016
7

Omdat het gewoon een goede werkplaats is.

Service
Anoniem
18/05/2016
8

Ben over het algemeen tevreden over de jaarlijkse onderhoudsbeurt van mijn auto.

Service
Anoniem
17/05/2016
10

Omdat ik er zeer te vrede over ben.

Verkoop
Sjaak Kroezen (Landgraaf)
17/05/2016
10

goede, vriendelijke en professionele begeleiding

Verkoop
Linda (Kerkrade)
13/05/2016
10

Top service, ontzettend vriendelijk en behulpzaam!

Verkoop
Mathieu Habets (Simpelveld)
11/05/2016
10

Zeer persoonlijke, vriendelijke en correcte afhandeling van deze deal.

Service
R.A. Klooster (6305AR Schin op Geul)
11/05/2016
5

Ben bij aankoop niet correct ingelicht in dit geval over de stand van zaken met de remschijven en remblokken. Was ik wel goed ingelicht dan had ik kunnen overwegen van de koop af te zien.

Service
Anoniem
09/05/2016
8

correct en goed geholpen

Service
Anoniem
06/05/2016
9

Helemaal tevreden met de service van en behandeling door Toyota Mengelers-Landgraaf.

Service
Dhr. E. Ernes (Voerendaal)
06/05/2016
9

Ik voel mij als klant gewaardeerd en wordt met respect behandeld.

Verkoop
Anoniem
04/05/2016
10

Had er een goed gevoel bij,ook goede uitleg.
Zeer tevreden hier over.

Service
Anoniem
04/05/2016
8

Goede service,goede uitleg wat er defect is,alleen de wachttijd te lang.zou klaar zijn op vrijdagmiddag,na een belletje op za ochtend nog niet klaar,uiteindelijk op maandagmiddag gaan kijken.was net klaar

Service
Familie Verheijden (Bocholtz)
04/05/2016
10

Al bijna 35 jaar een zeer betrouwbare dealer, zo vind je ze niet veel, voorheen onze vader, nu 93 en rijd geen auto meer, hij kwam er altijd met volle tevredenheid en onze dochter trad ook in opa's voetsporen net als wij. Klant vriendelijk, eerlijk en zeer gastvrij. Het mooie is dat kleine oneffenheden die worden verholpen niet in rekening worden gebracht, het motto van de medewerkers luid dan: "Dit hoort erbij dit is service, we houden u graag als tevreden klant", een dankjewel is hier zeker op zijn plaats!

Service
Dhr. L.van Gasteren (Ubachsberg)
29/04/2016
8

Omdat ik tevreden ben met de behandeling.

Service
Dhr. M. Muijtjens (Kerkrade)
29/04/2016
10

Super service, duidelijke afspraken, geen vervelende verrassingen achteraf en overzichtelijke tarieven. Top!

Service
Kees aalders (Brunssum)
29/04/2016
8

Algemeen heel te vreden

Verkoop
klaus harzon (bocholtz)
29/04/2016
9

zakelijk duidelijk en eerlijk

Service
Paul Snijders (Heerlen)
29/04/2016
8

Over het algemeen tevreden over ontvangst (receptie) en correctheid en vooral ook duidelijkheid van het personeel. Mijn auto kreeg zijn eerste beurt en zo wel vóór als na de beurt heb ik geen reden tot klagen of kritiek.

Service
Wwilligenburg (Landgraaf)
29/04/2016
10

Zij zijn altijd netjes enbeleeft

Service
Anoniem
22/04/2016
8

Auto altijd wel in orde. Communicatie met klant kan adequater.

Service
Anoniem
20/04/2016
9

Zeer correcte benadering. Men komt de gemaakte afspraken na.

Service
Anoniem
20/04/2016
10

We zijn zeer tevreden

Service
GWA Mulders (Landgraaf)
20/04/2016
10

Het gaat altijd goed als ik een vraag stel

Service
Marco Vroomen (Brunssum)
20/04/2016
9

Zeer vriendelijke medewrkers, goede uitleg.

Service
Anoniem
19/04/2016
8

alles correct verlopen

Service
T. Mady (Landgraaf)
18/04/2016
10

Uitstekende service, weten wat een klantgerichte houding is. Spelen echt in op de wensen van de klant. Geen show, maar oprechte betrokkenheid. Zie je zelden maar daar wordt het waar gemaakt.

Service
Anoniem
14/04/2016
8

Prettig werken met deze dealer.... alleen landelijk zou wat meer communicatie kunnen worden verbeterd...heb net de auto een onderhoudsbeurt gegeven bij de dealer krijg ik een week later een brief van de importeur dat mijn auto aan een onderhoudsbeurt toe is.... Noem ik slechte communicatie

Service
Anoniem
14/04/2016
9

Een 9 is naar mijn mening een zeer hoge waardering. Het bedrijf krijgt geen 10 omdat men geen gratis vervoer krijgt aangeboden behalve een fiets. Ik krijg bij een schade herstel bedrijf in Landgraaf een gratis auto( behalve de benzine) tot mijn beschikking.....dat is pas echt klant gericht.

Service
Anoniem
14/04/2016
9

Ik ben zeer tevreden, zo wel over het onderhoud als ook de gastvrijheid bij de gezellige wachtruimte.

Service
Heer Pelzer J.M.T.M. (Heerlen)
14/04/2016
9

Ik ben een zeer tevreden klant, omdat ik in 2004 een geheel nieuwe toyota bij u gekocht heb, en zolang ik al bij u in de garage kom wordt ik netjes en naar tevredenheid geholpen, geadviseerd en weet nu al wanneer ik nog eens eenn andere auto zou moeten kopen, dat dit wederom bij deze dealer. Chapeau !!

Service
Anoniem
13/04/2016
8

8 = goed

Verkoop
Anoniem
13/04/2016
10

Klantvriendelijk / goede service

Service
Hans Paffen (Kerkrade)
13/04/2016
10

tot nu toe goed in alle opzichten

Verkoop
Jan Vromen (Schinveld)
13/04/2016
10

Wij zijn niet voor niets al meer dan 25 jaar een trouwe klant.

Service
kousen per. j. (Kerkrade lempersstraat 22 xc6461)
13/04/2016
10

De reparatie perfect uitgevoerd

Service
MPW Braun (Heerlen)
13/04/2016
8

ben tevreden

Service
Henk Hommen (Landgraaf)
12/04/2016
9

service is prima en het personeel is zeer behulpzaam!

Service
Maessen (Kerkrade)
08/04/2016
10

We zijn meer dan tevreden.

Service
Anoniem
06/04/2016
8

ben tevreden (misschien betere omschrijving van de kosten)

Service
A.wagensveld (scheulder)
06/04/2016
9

ik ben zeer tevreden

Service
Anoniem
05/04/2016
10

Goed contact met de klant....

Service
Anoniem
31/03/2016
9

kom er al sinds de 70tiger jaren dat zegt genoeg.

Service
Smeets (Voerendaal)
31/03/2016
9

een garage die zonder gedoe autoproblemen oplost

Service
Anoniem
30/03/2016
8

Geen klachten tot nu toe, goede dealer.

Service
L.Hoofs (Heerlen)
30/03/2016
10

Ben al meer dan 40 jaar klant bij dit bedrijf en heb nooit klachten gehad.

Service
Anoniem
29/03/2016
10

vriendelijk, goed personeel afspraken worden nageleefd

Verkoop
Dhr J.H. Smeets (Brunssum)
29/03/2016
10

Zeer vriendelijk ontvangen en ingelicht over toyota

Service
Verkeersopleidingen CHRIS ADAMS (Voerendaal)
23/03/2016
9

Dealer goede uitstraling
In de wachtruimte is het goed vertoeven
met WIFI en een lekker kopje koffie
Medewerkers vakkundig, vriendelijk en duidelijk betreffende onderhoud of reparatie
Komen afspraken goed na

Service
Bert Engelen (Heerlen)
22/03/2016
10

Ben dik tevreden over de klantvriendelijkheid van het personeel, er zou geen reden zijn om deze dealer niet aan te bevelen aan mijn kennisen en/of vrienden .

Service
Anoniem
21/03/2016
9

Zeer correcte behandeling, zeer atten en klantvriendleijk

Service
Anoniem
18/03/2016
9

Zeer tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden, de communicatie en naleving van afspraken.

Service
Fam. Moorman (Landgraaf)
17/03/2016
10

Alles klopt hier:: Prijs, Duidelijkheid, Betrouwbaarheid, Service, Uitstraling en Klantvriendelijkheid.

Service
Familie Wijnen (Landgraaf)
17/03/2016
10

de service is prima!!

Service
Roger Willems (Bingelrade)
17/03/2016
9

Zeer tevreden

Service
Anoniem
16/03/2016
6

klantvriendelijkheid is niet bij alle medewerkers even hoog
wachtruimte is erg onprettig (lawaai, midden in de showroom)
wellicht scherpere aanbiedingen om je auto in te ruilen al s vast klant?

Service
Anoniem
16/03/2016
7

Kundig en klantgericht

Service
Anoniem
16/03/2016
10

klantvriendelijk, deskundig, professioneel

Service
Anoniem
16/03/2016
10

Snelle analyse van het probleem en prima afgehandeld! Bijzonder vriendelijke en ter zake kundige medewerker.

Service
Anoniem
16/03/2016
8

Een betrouwbare dealer die transparantie niet schuwt. Als klant weet men waaraan men toe is. Geen poespas.

Service
Jan (J.H.) Martinussen
16/03/2016
9

Zeer vriendelijke- en kundige mensen.
Koffie staat altijd klaar.

Service
Hr. Franzen (Landgraaf)
11/03/2016
9

Goede en betrouwbare service

Verkoop
Anoniem
09/03/2016
9

Goede service, keurige verkoper, duidelijke informatie.

Service
Dhr Bastiaanse (Kerkrade)
09/03/2016
9

Heel klantvriendelijk, goede service

Service
J Fouwels (Rimburg)
09/03/2016
9

Personeel kundig en behulpzaam.
Afspraken worden nagekomen.

Service
Mevr. L. Buursen -Andriessen (Heerlen)
04/03/2016
10

Omdat alle vragen beantwoordt worden en ik vertrouw op hun advies en werkzaamheden.

Service
Camille (Schyns)
03/03/2016
10

Sinds ik begin 2011 er de Prius 3 dynamic kocht ben ik zeer te spreken over alle personeel waarmee ik in contact ben geweest. Echt een topklasse bedrijf.

Service
Mevr. T. Koken-Huijnen (Landgraaf)
02/03/2016
10

Uiterst tevreden over afhandeling en service die geboden wordt.

Service
Anoniem
24/02/2016
9

Uiterst correct, netjes alles nagekomen volgens afspraak. Op tijd klaar. Op tijd gemeld en afspraak in overleg omgezet vanwege het niet beschikbaar hebben van het noodzakelijke onderdeel ( voorruit). Alle adm. zaken verder met de verzekering rechtstrelks afgewikkeld, zonder bemoeienissen of kosten van mijn kant.

Verkoop
Jo Peters (Hoensbroek)
24/02/2016
9

Corect, vriendelijk en terzake kundig.

Verkoop
René Hell (Landgraaf)
24/02/2016
9

Hele plezierige manier van advies/verkopen ondervonden, en vooral niet opdringerig.
En goed uitleg bij aflevering alle tijd genomen.

Service
Mevr. Wessels (Landgraaf)
17/02/2016
9

Service en afhandeling is goed

Service
Anoniem
12/02/2016
9

Goede info

Service
Anoniem
12/02/2016
9

Zeer tevreden over de service

Service
Mevrouw M Meyer - Schunck (Heerlen)
11/02/2016
10

Ik ben vanwege 'n kleine service-beurt alleen in contact geweest met de personen aan de balie van de werkplaats en dat verliep uitermate correct en vriendelijk. Tijdens het wachten in de showroom nam niemand van de andere Totota werknemers enige notitie van mij; zelfs geen 'goedemorgen'.......daardoor gaf ik ook geen enkel teken van interesse in hun richting!

Service
Anoniem
10/02/2016
10

vriendelijkheid goede sfeer en afgesproken prijs

Verkoop
der. theo pisano (bocholtz )
10/02/2016
10

Super tevreden

Service
lassauw Rene. (wijlre)
10/02/2016
10

Je maakt per internet de afspraak, word gebeld over tijd van de afspraak. Op de afspraak dag loopt alles zoals het is afgesproken.

Service
Anoniem
04/02/2016
9

Zijn vriendelijk.

Service
Anoniem
03/02/2016
10

Super klantvriendelijk. Beter kan niet. Ze kennen gelijk m'n naam als ik binnen kom lopen. Geweldig met zoveel klanten. Helemaal top!

Service
Mevr. Deumens-Stienen (Hee4rlen)
03/02/2016
10

personeel is vriendelijk, en bekwaam voor hun functies

Service
Mevr.G.G.H. Maenen ( Valkenburg a/d Geul.)
01/02/2016
9

Omdat ik de service goed vindt. Binnen een uur is hij klaar voor onderhoud service.
Het is een prima auto.

Service
Anoniem
29/01/2016
10

wegens correct gedrag en uitvoering werkzaamheden

Service
Anoniem
27/01/2016
8

Ik ben volledig tevreden over mijn dealer en vind dat er goed gewerkt wordt.

Service
Paul geraeds (Hoensbroek )
27/01/2016
10

Gewoon tevreden

Service
Jeanne Hollewijn-Saris (Heerlen)
21/01/2016
9

Klantvriendelijkheid en goede service

Service
Anoniem
20/01/2016
8

omdat toyota gewoon een goede auto is en deze dealer de enige is in de omgeving die dit merk levert

Service
TP Islik (Landgraaf)
18/01/2016
10

de werksamheiden werden snel, korekt en unburokratis uitgevoerd

Service
dhr. h.j.j.van wordragen (heerlen-limburg)
13/01/2016
10

Bij iedere aanschaf van een nieuwe auto is door de verkoper steeds , alles wat we wilden weten,duidelijk aan ons kenbaar gemaakt en als er tussentijds eens iets is mogen we meteen langs komen.zoals bv.de bandenspanning controleren.

Service
Dhr. Peukens J.H. (Heerlen)
13/01/2016
9

Vertrouwd,deskundig en vriendelijk

Service
Lau van Dinther (Voerendaal)
11/01/2016
9

Zoals al jaren gewend prima service, correcte bediening, kortom vriendelijk personeel

Service
Anoniem
06/01/2016
8

Aan de Balie mag wel meer pit komen, iets vlugger.

Service
Frank Bemelmans (Voerendaal)
06/01/2016
10

De behandeling en service bij Toyota Mengelers in Landgraaf en vooral in Sittard zijn ongekend. Zowel voor zakelijk als voor privé gebruik van de voertuigen wordt alles, maar dan ook alles in het werk gesteld om de klant tevreden te stellen. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren dat bij de klant irritatie opwekt dan wordt wederom alles gedaan om de klant alsnog een tevreden gevoel te geven. Kortom als je het als dealer voor mekaar krijgt dat de klant er een zwaar schuldgevoel aan overhoudt als hij ergens anders een auto zou kopen, dan heb je het gewoon heel goed gedaan.

Service
Anoniem
30/12/2015
10

Ben zeer tevreden over de benadering door het personeel, de gemaakte afspraken. Prijsindicaties kloppen en als er iets afwijkends gevonden worden, wordt er meteen overleg gepleegd. Top, ga zo door !

Service
dhr.J.J.Verlaek (Heerlen)
30/12/2015
10

Uitstekende service verleend bij mijn eerste kennismaking.

Service
Frans Kockelkoren (Heerlen)
30/12/2015
10

Open eerlijke klantvriendelijke profesionele houding richting klant niet alles draait om betalen

Service
Anoniem
23/12/2015
8

De auto is bij een andere Toyota dealer gekocht omdat de prijs hier gunstiger was. De onderhoudskosten zijn gelijk, echter met de toyotadealer in belgie aan de hoge kant.

Service
Jan Collong (Heerlen)
23/12/2015
8

Omdat de service niets te wensen overlaat.

Service
Jan Gooren (Heerlen)
23/12/2015
9

Ik ben zeer tevreden over mijn Toyota Verso. Ik ben ook erg tevreden met de service van deze dealer. Ik kan deze dealer alleen maar aanraden.

Service
Jo Peters (Hoensbroek)
23/12/2015
10

Vakkundig en vriendelijk personeel

Service
Charles Rutten (Schin op Geul)
16/12/2015
9

Uitstekende service. Vakbekwame monteurs. Vriendelijke behandeling

Verkoop
Magda Glavimans (Brunssum)
10/12/2015
9

eerlijk, vriendelijk, professioneel

Service
An Knubben (Voerendaal)
09/12/2015
9

Goede vriendelijke service en uitleg.

Service
F.P Caffee (Heerlen)
09/12/2015
9

Een fijne klantvriendelijke dealer, met deskundige monteurs/werkplaats receptie.

Service
Frans Melchers (Landgraaf)
09/12/2015
10

Nogmaals chapeau voor de dienstverlening en het klantgericht meedenken!

Service
Anoniem
02/12/2015
9

zeer tevreden over deze dealer

Service
Anoniem
02/12/2015
8

ben tevreden over service.

Service
C.m. Kliekers (Wijlre)
02/12/2015
9

Vriendelijk personeel .doen zich alle moeite om afspraak toch te regelen zoals gevraagd werd.
Goede service.

Service
Dhr. Schloesser (Heerlen)
02/12/2015
9

Voor de perfecte service!!!

Service
Frans Bremen (Landgraaf)
02/12/2015
9

Zeer klantvriendelijk en klantgericht bedrijf, vriendelijke medewerkers, deskundige en correcte informatie, persoonlijke benadering, goede service van kopje koffie tot leenauto.

Service
Marion Geurts (Heerlen)
02/12/2015
9

Het was mijn eerste ervaring met de dealer in Landgraaf(De auto gekocht in Sittard). Een zeer prettige ervaring.
Vriendelijke benadering bij de receptie. Er werd moeite gedaan om de auto met voorrang te "checken" zodat ik kon wachten (er waren al meerdere wachters). Een andere medewerker controleerde mijn banden en maakte offerte voor nieuwe winterbanden. Daarover duidelijke uitleg. Fijne sfeer met koffie en leesvoer tijdens het wachten in de 'wachtruimte' van de showroom.
Kortom: deze klant voelde zich koning!

Verkoop
Anoniem
30/11/2015
9

Zeer tevreden over de afhandeling. De vriendelijke benadering. Het houden aan de gemaakte afspraken. De uitleg. De tijd die genomen werd ons te woord te staan.

Service
Harrie Erps (Landgraaf)
30/11/2015
8

Kom sinds 1989 al bij Toyota Mengelers Landgraaf is vertrouwd .

Service
Frans Lipsch (Ubachsberg)
26/11/2015
8

vind cijfer 8 goed

Verkoop
B Zinken (Bocholtz )
25/11/2015
9

Goede afhandeling en uitstekende service

Service
Ewald Haan (Landgraaf)
25/11/2015
9

prettige baliemedewerkers en doen wat afgesproken is

Service
Lau van Dinther (Voerendaal)
25/11/2015
9

Goede service, snelle afhandeling, correcte behandeling.

Verkoop
Michael Debets (Landgraaf)
25/11/2015
10

Duidelijke uitleg, gemoedelijk, vriendelijk personeel en altijd bereidt om te helpen.

Service
Anoniem
23/11/2015
10

Vriendelijk, correcte toelichting, geen op- of aanmerkingen

Service
Jo Linders (Kerkrade)
19/11/2015
9

Werkplaats houdt zich aan gemaakte afspraken en tijden. Goede uitleg van factuur. Evt meerkosten worden, vóór uitvoering gecommuniceerd en pas na verkregen toestemming uitgevoerd. Uitleg over noodzakelijkheid van "extra" werkzaamheden.

Service
nico linssen (heerlen)
19/11/2015
9

op deskundigheid-vriendelijkheid-afspraken.

Verkoop
Anoniem
16/11/2015
10

Ik kan alleen herhalen, ze waren heel tevreden.......van begin tot einde........en dat ik van te voren een foto gestuurd kreeg per sms van mijn ingepakte nieuwe auto.........was gewoon top...........echt

Service
Anoniem
11/11/2015
9

Vakkundig en klantvriendelijk geholpen.

Service
Anoniem
11/11/2015
9

Vakkundig en klantvriendelijk geholpen.

Service
Dhr. W. Vrolings (Heerlen)
11/11/2015
9

zeer correcte behandeling en afhandeling. Afspraken worden nagekomen. Service is optimaal

Service
favangeel (hoensbroek)
11/11/2015
10

zeer behulpzaam en zeer geode service

Service
favangeel (hoensbroek)
11/11/2015
10

zeer behulpzaam en zeer geode service

Service
Anoniem
04/11/2015
8

Goede prijs/kwaliteitverhouding voor een merkdealer (ook voor oudere auto's). Informatieverstrekking en toelichting uitgevoerde werkzaamheden/staat van de auto kan beter/uitgebreider.

Service
Anoniem
04/11/2015
9

goede service, klantvriendelijk

Service
Anoniem
28/10/2015
8

een maal een dure afwijking gemist, waardoor schade is ontstaan.

Service
G.w.Koekkoek (Heerlen)
28/10/2015
10

Afgesproken werkzaamheden naar te vredenheid uitgevoerd

Service
Hamminger (Kerkrade )
28/10/2015
9

Altijd correct te woord staan. Ook telefonisch. Vriendelijkheid.

Service
Mevr. G vossenberg (Heerlen)
28/10/2015
8

Zeer tevreden over de Aygo en de dealer.

Service
W.H.Mombartz (Landgraaf)
28/10/2015
9

Ik ben altijd tevreden geweest over afsraken en uitgevoerde reparaties

Verkoop
Anoniem
21/10/2015
10

Perfecte voorlichting, service en prijs kwaliteit en top wijze van het maken en nakomen van afspraken

Service
Dhr. M. Muijtjens (Kerkrade.)
21/10/2015
9

Prima service, vakkundig, vriendelijk personeel. Goed advies.

Service
Wolf-Dieter Beck
21/10/2015
8

Ok, geen klachten!

Service
Dhr. Hans Silvertand (Landgraaf)
15/10/2015
10

Goed en degelijk onderhoud van mijn auto,vriendelijkheid van alle personeel, altijd tijd voor overleg,beantwoording van vragen en meedenken.

Service
H.G. Peeters (Landgraaf)
14/10/2015
9

Vroeger veel problemen gehad met de chef werkplaats maar sinds er een nieuwe chef werkplaats is ben ik zeer tevreden over alles

Service
Marga Verbroekken (Hoensbroek)
14/10/2015
10

Super vriendelijke bediening, afspraak gepland wat we zelf wilde en van te voren bepaald wat de kosten zijn.
Bij een grote beurt waren de matten binnen zelfs gestofzuigd.

Verkoop
Anoniem
12/10/2015
10

Een goede klantvriendelijke benadering, er wordt met je meegedacht als klant! Tijdens het hele aankoopproces prima op de hoogte gehouden van de voortgang, complimenten voor deze dealer!

Service
Anoniem
12/10/2015
7

Ik vind dat er altijd gekeken moet worden naar wat er verbeterd kan worden, om de klant niet tevreden maar zeer tevreden te laten zijn.
Met deze visie is overleven en het hooghouden van de goede naam een zekerheid.

Service
Herben JJG (Brunssum)
12/10/2015
10

Ik ben dik tevreden.

Service
Anoniem
07/10/2015
10

Ben al; 30 jaar een tevreden klant. Na zo een lange tijd hoef ik verder toch niets uit te leggen

Verkoop
Gaby Kohl (Landgraaf)
07/10/2015
9

De service is erg goed. Er wordt nooit iets aan je auto gedaan zonder overleg. Je weet altijd waar je aan toe bent, je komt niet voor verrassingen te staan als je de rekening moet betalen.

Service
JG Bader (Eygelshoven)
07/10/2015
8

zeer goede service, kon op moment van afspraak geen autorijden, de auto werd opgehaald en weer netjes teruggebracht zonder extra kosten

Service
Anoniem
01/10/2015
9

Heel aardig mensen en heel behulpzaam

Service
Anoniem
01/10/2015
10

Ze zijn correct en vriendelijk en behulpzaam

Service
Anoniem
01/10/2015
8

Correcte afhandeling

Service
Anoniem
30/09/2015
9

De medewerkers zijn deskundig en zeer service gericht!

Service
Jos Mom (Heerlen)
30/09/2015
9

Sedert 49 jaar zijn wij klant bij deze garage en altijd naar behoren behandeld.

Service
A. Kuijpers (Heerlen)
28/09/2015
9

Duidelijke prijsopgave vooraf, geen verrassingen. Leenauto thuis afgeleverd.

Service
Anoniem
24/09/2015
10

Gewoon tevreden

Service
J van loo (Heijenrath)
23/09/2015
9

Correct geholpen

Service
Dhr.Veldhuizen (Kerkrade)
17/09/2015
6

Helaas heeft de dealer mij niet gewezen op geldende coulanceregelingen, door eigen onderzoek ben ik hier per toeval van op de hoogte gekomen.
Indien ik hiervan op de hoogte was geweest had ik hier proactief op kunnen anticiperen. Nu ben ik enkele malen geconfronteerd met terugkerende
kosten. De door de fabrikant en dealer voor gestelde eindoplossing zijn dermate hoog dat ondanks de relatief jonge leeftijd van de auto
deze de waarde van de auto overstijgen. In mijn ogen is deze werkwijze waarmee ik de laatste paar jaar geconfronteerd ben het merk meer dan onwaardig.

Service
Anoniem
16/09/2015
8

als klant tevreden

Service
Anoniem
11/09/2015
10

wordt op correcte manier ontvangen ,werkzaamheden worden correct uitgevoerd, auto wordt weer op en top afgeleverd voor de vooraf gesproken prijs!
geweldig

Service
Anoniem
11/09/2015
9

Komt vertrouwt over.

Service
Anoniem
11/09/2015
10

zeer kundige mensen, uitstekende service

Service
Dhr. A. Windmuller (Eygelshoven)
11/09/2015
10

goede service, klantvriendelijk en kennis van zaken

Service
dhr.W.Wetzler (Landgraaf)
11/09/2015
10

geven juiste info en zijn correct.

Service
H. Sporken (Kerkrade)
11/09/2015
8

Betrouwbaar . Prijs / kwaliteit verhouding is goed.

Verkoop
Anoniem
10/09/2015
10

GOED GEHOLPEN EN DE PRIJS VIEL MEE KREEG KORTING

Service
Anoniem
24/08/2015
9

Deskundig personeel

Service
Anoniem
24/08/2015
8

Omdat de service tot nu toe geboden correct werd uitgevoerd.

Service
Hr. J. Sijben (Ransdaal)
24/08/2015
9

Goed en vriendelijk personeel. Noodzakelijke reparaties worden goed uitgelegd en na afspraak gemaakt.

Service
Anoniem
19/08/2015
8

Deze garage komt zijn afspraken in de werkplaats na en voert overleg indien nodig

Service
Anoniem
19/08/2015
10

Ik ben 100% tevreden.

Service
Isabell en Hans de Haan (Heerlen)
19/08/2015
10

Bij deze firma is altijd alles perfect.

Service
Anoniem
17/08/2015
10

bij deze Toyota dealer blijf je altijd klant als je eenmaal klant bent,
ga je er je weg leven niet meer weg.

Verkoop
Anoniem
17/08/2015
8

plezierig en correct

Service
Anoniem
17/08/2015
9

Ik heb mijn auto gekocht in 2014 . Dan zou ik verwachten dat de navigatie ook bij zou zijn tot 2014 dit was echter niet het geval ,in de folders wijst U naar allerhande punten die de klant zou krijgen als hij de auto koopt ,daarom stond ik versteld van dat de navigatie was bijgewerkt tot 2013. De dealer heeft dit nu bij gewerkt na herhaaldelijke klachten mijnerzijds ,daarom een negen en geen 10

Verkoop
Anoniem
13/08/2015
10

Goede behandeling

Service
Anoniem
11/08/2015
9

goed bedrijf

Verkoop
F. Skorz (Landgraaf)
11/08/2015
8

Vriendelijk en deskundig

Service
Anoniem
05/08/2015
10

klant vriendelijke, afspraken na komen, duidelijk uitleg geven over wat er gaat gebeuren

Service
Anoniem
04/08/2015
7

Goede dealer, maar ik heb mijn auto er niet gekocht.
Communicatie niet optimaal, was vakantietijd, wellicht speelde dit een rol.
Ik kwam met een onverwachte en grote reparatie.

Verkoop
Toine Rutten (A.J.M.) (Landgraaf)
04/08/2015
9

Deur staat altijd open, men is altijd welkom. Nooit opdringerig.Verkopers kennen hun klanten(de meesten zelfs bij naam). Komen in hun advies eerlijk en open over en luisteren ook naar mijn mening.Drammen niet. Beurten worden bij de reparatieafdeling correct ingepland en uitgevoerd. Bij akkefietjes neemt men steeds de tijd om naar de probleemstelling te luisteren en komt men altijd met een adequate oplossing.Perfecte service.

Service
Anoniem
03/08/2015
9

Uistekende service op elk gewenst moment

Service
Arent Orsel (Brunssum)
29/07/2015
9

Wij zijn zeer tevreden met de dealer.

Service
J.M.M. Quaden (Landgraaf)
29/07/2015
8

Voldoet aan de gestelde verwachting.

Service
Mw.H.F.Schurgers-Backbier (Sittard)
29/07/2015
10

Ze houden zich altijd aan de afspraken, zijn correct en vriendelijk.Nog nooit in de 25 jaar problemen gehad. Daarom rijden wij Toyota. Het ligt echt aan de garage.

Service
Anoniem
27/07/2015
9

Altijd helder over afspraken en tijdig bellen als auto klaar is; altijd vooraf overleg over vervangingen van onderdelen/kosten etc. Duidelijke uitleg over de rekening en werkzaamheden bij het ophalen van de auto.

Service
wiel hanssen (kerkrade)
27/07/2015
10

Super behandeld ben geworden

Service
Anoniem
23/07/2015
7

gewoon tevreden

Service
Anoniem
23/07/2015
9

goede service

Service
Anoniem
22/07/2015
8

Kwaliteit werkzaamheden is goed.
Kosten zijn aan de hoge kant.
Er wordt voorgesteld om bepaalde zaken te vervangen terwijl deze nog niet aan vervanging toe zijn. Met de schijfremmen heb ik bijvoorbeeld nog 3 jaar probleemloos kunnen rijden terwijl beweerd werd dat die vervangen moesten worden.

Service
l.arets (heerlen)
22/07/2015
10

naar volle tevredenheid een langdurige positieve relatie

Service
P.Verheijden (Bocholtz)
22/07/2015
10

Al meer dan 30 jaar zeer tevreden en super service.

Service
John (Voerendaal)
16/07/2015
8

Tot nu toe sinds we 5 jaar geleden een nieuwe hebben gekocht zijn we heel tevreden. Zelfs de verkoper van toen neemt de tijd voor een praatje. Hopelijk komen we die weer tegen als we binnenkort een ander auto kopen, want we houden namelijk niet van een "opdringerige" verkoper.

Service
Mevr. Lamberts
16/07/2015
9

Correct, vriendelijk, van tevoren weet je wat de beurt gaat kosten
Je kunt altijd terecht als je vragen hebt.

Service
Anoniem
15/07/2015
8

duidelijk en correct in: benadering, welke werkzaamheden(overleg bij extra werkzaamheden), prijsopgave, mogelijkheid tot wachten tijdens reparatie of vervoer naar.. wensen.

Service
Anoniem
15/07/2015
8

Het personeel is vakkundig en klantvriendelijk.

Service
Anoniem
15/07/2015
8

De medewerkers zijn heel klantvriendelijk en behulpzaam. Er kwam snel hulp (2x keer binnen 2 weken)

Verkoop
J. Dumont (Kerkrade)
15/07/2015
9

Prettige benadering, competent, en goede service

Service
Roy Esser (Landgraaf)
13/07/2015
8

Vriendelijke personeel. Goede service , deze dealer staat hoog in mijn vaandel.

Service
Arno schuivens (Landgraaf)
08/07/2015
10

Vriendelijk en klantgericht

Service
Dhr. J. rienksma (Heerlen)
08/07/2015
9

Omdat ik op alle aspecten zeer tevreden ben.

Service
frank pisano (Bocholtz)
08/07/2015
10

vanwege de zer goede service en klantvriendelijkheid

Service
Anoniem
06/07/2015
10

zeer goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
piet en annemie lommen (landgraaf)
30/06/2015
10

omdat wij buitengewoon tevreden zijn over deze dealer

Service
Jan Vromen (Schinveld)
25/06/2015
10

Zoals al eerder gezegd is dit voor ons al meer dan 25 jaar de beste dealer

Service
Anoniem
24/06/2015
9

Klantvriendelijk, servicegericht, feedback over uit te voeren werkzaamheden, uitleg uitgevoerde werkzaamheden, vriendelijk personeel

Verkoop
Wim Plum (Landgraaf)
24/06/2015
9

Vriendelijk

Service
Anoniem
22/06/2015
8

Omdat ik correct geholpen ben

Service
Frans van den Broek (Heerlen)
18/06/2015
9

Ontvangst, inlichtingen en afhandelingen correct.

Service
Anoniem
17/06/2015
9

zeer tevreden

Service
Anoniem
17/06/2015
9

Ik voel me een klant.

Service
H.Voncken (Hulsberg)
17/06/2015
8

correct en vriendelijk klantencontact

Service
Jan Wagenvboord (Heerlen)
17/06/2015
9

Men word er zeer correct en vriendelijk behandel en men dringt niemand wat op

Verkoop
JJG Herben - ME Rutten (Brunssum)
17/06/2015
10

Alles is goed gegaan, zo wel de aankoop /inruil en afhandeling.
wij zijn tevreden, ik hoop met deze nieuwe auto net zo veel rij plezier te hebben als mijn vorig toyota,s
.Dit is onze 4 Toyota.

Service
Karel Hinskens (Landgraaf)
17/06/2015
9

Alles correct en op tijd afgedaan.

Service
Maarten van Kroonenburgh (Heerlen)
17/06/2015
10

Geen opmerkingen in zijn geheel. Goede, vriendelijke en eerlijke service

Service
Anoniem
03/06/2015
8

Goede service

Service
dhr aja Schots (Kerkrade)
01/06/2015
9

ondanks dat ik een auto op leeftijd heb word ik hier zeer goed behandeld. Daar voor kom ik er graag.

Service
Mevr. Franzen (Landgraaf)
01/06/2015
9

Personeel is vriendelijk en kundig. Afspraken worden nagekomen en als er tijdens het onderhoud nog iets anders aan de hand blijkt te zijn, wordt altijd eerst telefonisch contact opgenomen.

Service
Anoniem
27/05/2015
9

goed en vriendelijk contact, goede adviezen, goede afhandeling.

Service
Anoniem
27/05/2015
9

Klantgericht; vakmanschap; juiste voorlichting inzake kosten.

Service
Dhr. H.Vroomen (Brunssum)
27/05/2015
9

Klantvriendelijk en goede service.

Service
Pieter Vermeulen (Heerlen)
27/05/2015
10

Top. Serive en klantvriendelijkheid zijn maximaal. En als er een keer wat mis gaat wordt het uitstekend opgelost.

Service
Dhr/Mevr Deumens /Stienen (Heerlen)
26/05/2015
10

Personeel in het bedrijf is vriendelijk /bekwaam service is O.K

Service
Anoniem
20/05/2015
10

Dit is HET Toyota bedrijf van Nederland. ioe gewoon normaal, geen rare verhalen, top service, prima ontvangst, gewoon een top bedrijf.

Service
i. maertens (Wijnandsrade)
20/05/2015
8

Correcte behandeling. Tijdens onderhoud overleg geweest wat wel en niet te vervangen doen. Koffie vrij verkrijgbaar. Wifi bij wachtruimte. Beurt correct uitgevoerd.

Service
vandenbussche Marie-rose (Landgraaf)
20/05/2015
10

service en bediening zijn goed , vriendelijke behandeling en alles netjes afgehandeld zoals het hoort.

Service
Anoniem
13/05/2015
8

goede afspraken en reparaties

Service
Anoniem
13/05/2015
10

Garage is betrouwbaar er werken deskundige en Prettige medewerkers.
prijs kwaliteit klopt. Je krijgt waar voor je geld.

Service
Fam. Moorman (Landgraaf)
13/05/2015
10

In vriendelijkheid, service, accuraatheid en betrouwbaarheid . Ze laten geen enkele steek vallen.
Kortom: een voortreffelijke aanbevelingswaardige Toyota dealer.

Service
de heer A.F. Dekker (Heerlen)
04/05/2015
8

Correcte service en pro actief

Service
Ireen Dessing (Klimmen)
30/04/2015
7

Wachten in de daarvoor bestemde ruimte is erg saai.

Service
Anoniem
29/04/2015
7

liefst auto ook schoongemaakt terug

Service
Jennifer (Heerlen)
29/04/2015
10

Goede service en altijd correct behandeld

Service
Leo Hoofs (Heerlen)
29/04/2015
9

Zeer klantvriendelijk en altijd zeer goed kunnen onderhandelen bij de aanschaf van onze Toyota's. Zijn reeds ruim 40 jaar klant bij deze dealer.

Service
Ton Köster (Heerlen)
29/04/2015
8

Omdat de kosten wel tegenvallen ,ik snap ook wel dat personeel-werkplaats ed. ook kostbaar zijn , maar het is altijd bij een beurt spannend of er extrakosten bij komen.
Alhoewel ik de laatste keer zeer netjes ben behandeld!

Service
Anoniem
08/04/2015
8

ik ben tevrede

Verkoop
Anoniem
08/04/2015
10

Zeer deskundig advies, prettige sfeer, goede prijsproductverhouding, kortom zeer betrouwbaar en prettig

Service
A.wagensveld (scheulder)
08/04/2015
9

ik ben tevreden

Service
Rob Smeets (Brunssum)
08/04/2015
10

Klantvriendelijkheid, goede service, prima koffie

Service
Anoniem
02/04/2015
9

Zeer tevreden

Service
Jos S. (Heerlen)
01/04/2015
8

Alles ging gewoon goed.

Service
Anoniem
25/03/2015
10

Klantvriendelijk- open oor - niks geen moeten.

Service
Anoniem
18/03/2015
9

Zeer tevreden over de afhandeling van de aankoop en service

Service
Anoniem
16/03/2015
0

Dit heeft betrekking op één persoon: hij zegt niet eens goeiedag als je moet wachten op de auto, zodoende blijf ik niet wachten op de auto maar loop ik een straatje om dan zie ik tenminste niet zijn zuur gezicht.Als je bij hem een nieuwe auto koopt is toch het minste dat je vriendelijk bent, ik heb zelf een zaak gehad dus ik weet waar ik over praat.
De andere mensen bij de dealer zijn super vriendelijk

Service
Annie Steins (Kerkrade)
11/03/2015
10

Omdat ik tevreden ben.

Service
Hans Iedema (Simpelveld)
11/03/2015
10

Altijd goed contact en goede service

Service
Piet Franssen (Landgraaf)
11/03/2015
9

Ik kom hier reeds meer dan 35 jaar.
Nooit teleurgesteld.
Meer dan tevreden klant.

Verkoop
Anoniem
10/03/2015
10

Vakkundig en vriendelijk personeel en goede service

Service
Dhr.Beckers (Heerlen)
25/02/2015
10

product goed, service goed, mensen waarmee je te doen hebt weten waar ze over spreken, altijd oor voor de klant zonder haast, je komt een beetje thuis eigenlijk, koffie goed,

Service
Marco Vroomen (Brunssum)
25/02/2015
9

Goede service, goede uitleg en zeer vriendelijk!!

Service
ERPS H.T.M. (Landgraaf)
23/02/2015
8

betrouwbaar

Service
Anoniem
18/02/2015
7

Ik ben zeer tevreden in het algemeen over de service, afhandeling en behandeling door mijn toyota dealer.

Service
Anoniem
18/02/2015
9

Zeer tevreden over de vakkundige en correctie wijze van afhandeling bij de receptie.

Service
Kuijpers (Landgraaf)
18/02/2015
7

Ben niet altijd tevreden over de werkzaamheden

Verkoop
P. Ritzen (Eygelshoven)
18/02/2015
10

de vriendelijkheid en de positieve uitstraling van het gehele bedrijf

Service
Piet Habets (Hulsberg)
12/02/2015
9

correcte afspraken nakomen

Service
Anoniem
05/02/2015
9

goede dealer-goede service-goede behandeling

Service
Anoniem
04/02/2015
8

deze dealer is aan te raden aan iedereen die een Toyota wil rijden

Service
Anoniem
04/02/2015
9

Personeel van de receptie en garage is kundig, betrouwbaar en ook nog prettig in de omgang.

Service
dhr.tournay (landgraaf)
04/02/2015
10

zeer vriendelijk en er is een prettige sfeer

Service
Dhr R. Vissers (Voerendaal)
03/02/2015
9

Ik ben tevreden over de dealer en ik vind mijn Toyota heerlijk rijden.Alle personeel is zeer klantvriendelijk en ik heb niets op hun aan te merken.

Verkoop
Anoniem
28/01/2015
9

Bij Mengelers heeft men een gedegen kennis van de auto `s.
Ze lossen elk probleem netjes op en komen de klant waar mogelijk tegemoet.
Ook geeft men adviezen die zeer bruikbaar zijn in de praktijk.

Verkoop
Hubert Frehen (Landgraaf)
28/01/2015
10

zeer correct en klantvriendelijk

Verkoop
Anoniem
27/01/2015
8

Mooie showroom, aflevering van de auto top!

Service
mevr. Janssen (Landgraaf)
26/01/2015
8

Ben een tevreden klant.
Service is oké.
Ik zou naar huis gebracht worden. Waren mij per ongeluk vergeten, maar boden daarna meteen een leenauto aan.

Verkoop
Ludo Lebon (Landgraaf)
14/01/2015
8

ik ben een tevreden klant.

Service
Anoniem
06/01/2015
8

Goede communicatie, Behandeling volgens afspraak

Service
Anoniem
05/01/2015
9

Prima service, beleefde en correcte behandeling. Goede service, wat beloofd wordt, dat gebeurt.

Service
Anoniem
09/12/2014
6

van problemen buiten de beurten had ik een betere oplossing verwacht.

Service
F.Lipsch (Ubachsberg)
04/12/2014
6

Heb twijfels over de beurt bij aflevering,reeds eerder kenbaar gemaakt.

Service
Dhr.Rademakers (Hoensbroek)
03/12/2014
10

Goede service en vriendelijkheid

Service
Anoniem
02/12/2014
9

Goeie service, klantvriendelijk en altijd correct behandeld, en vriendelijk personeel.
Ook een pluim voor de werkplaats!

Service
Anoniem
02/12/2014
8

Goede service

Service
John Silvertand (Landgraaf)
02/12/2014
10

Prima service en zeer klantvriendelijke opstelling.

Service
Kim maas (Heerlen)
02/12/2014
10

Ik ben zeer tevreden over de service die de dealer biedt.

Service
P van Brakel (Vaals)
02/12/2014
9

Aanspreekbaar, technisch goed onderlegd, vriendelijk, goede service en coulant.

Service
S. Ubels (Amstenrade)
02/12/2014
10

Prima service!

Service
Anoniem
01/12/2014
8

De medewerker voldeed aan mijn verwachting en kon al mijn vragen beantwoorden

Verkoop
Dhr. Rein Frölings (Landgraaf)
19/11/2014
10

prettige ontvangst, aandacht voor de klant en diens vragen, bereid om iets extra's te doen en de wetenschap dat de auto ook na de aankoop in goede handen is.

Service
Anoniem
29/10/2014
8

erg vriendelijk en professionele behandeling

Service
Anoniem
28/10/2014
9

Toyota is de drijfveer

Verkoop
Mw. A. Radjkoemar (Landgraaf)
28/10/2014
10

Goede dienstverlening, klantvriendelijk, geduldig, neutraal, aardig, betrouwbare indruk, tijdig informatie verstrekt zoals afgesproken; kortom een goede verkoper

Service
Anoniem
27/10/2014